Şimdi Ara

[ÇÖZÜM] Call Of Duty WarZone Server Disconnected hatası çözümü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
30.978
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ben ve bir çok kişinin sorunu olan Server Disconnected hatasını araştırarak çözdüm ve uygulamalı olarak video hazırladım umarım yardımcı olur. iyi oyunlar.
    TheSirJhonyoutube
    FIX. SOLVE. !!!! Call of Duty Modern Warfare - Warzone Server Disconnected problem!
    https://www.youtube.com/watch?v=AUoYqeTU6xI&t=8s

• Yapay Zekanın Yanıtı

Warzone Server Disconnected Hatası Çözümü

Warzone veya Warzone 2.0 oynarken "Server Disconnected" veya "Connection Failed" hatalarıyla karşılaşıyorsanız, bu sorunu çözmek için şu adımları deneyebilirsiniz:

• İnternet bağlantınızı kontrol edin: İnternet bağlantınızın sağlam olduğundan ve hızının yeterli olduğundan emin olun.
    • Oyun sunucularının durumunu kontrol edin: Activision'ın resmi sunucu durumu sayfasını ziyaret ederek Warzone sunucularının çevrimiçi olup olmadığını kontrol edin.
    • Oyun dosyalarınızı doğrulayın: Battle.net veya Steam üzerinden oyun dosyalarınızı doğrulayarak bozuk veya eksik dosyaların olup olmadığını kontrol edin.
    • DNS ayarlarınızı sıfırlayın: Bilgisayarınızın veya konsolunuzun DNS ayarlarını sıfırlayarak bağlantı sorunlarını gidermeyi deneyin.
    • Güvenlik duvarını veya antivirüs yazılımını devre dışı bırakın: Güvenlik duvarı veya antivirüs yazılımınız oyun sunucularına bağlanmanıza engel olabilir. Bunları geçici olarak devre dışı bırakmayı deneyin.
    • Oyunu yeniden yükleyin: Diğer tüm yöntemler başarısız olursa, oyunu tamamen yeniden yüklemeyi deneyin.

Bu adımları uyguladıktan sonra hala "Server Disconnected" hatası alıyorsanız, Activision'ın destek ekibiyle iletişime geçmeniz gerekebilir.

Önemli Not: GeForce Now veya benzeri bulut oyun platformları üzerinden oynuyorsanız, sorunun kaynağı platformun sunucuları olabilir. Bu durumda, platformun destek ekibine başvurmanız gerekebilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Burdada diğer çözümler sunulmuş
    Yusuf Özdemiryoutube
    Call of Duty Warzone "DirectX Encountered An Unrecoverable Error" Hatası Çözümü
    https://www.youtube.com/watch?v=UVvGaa88gTI

• Bunu ve internetteki diğer çözümleri denedim ancak işe yaramadı hala aynı hatayı almaya devam ediyorum.
  • Beyler selam,

Ben RTX2070 kullanıyorum, bunu belirttim çünkü bazı arkadaşlar 'Additional comment line' hanesine bilgisayarın DX12 den çıkması için '-D3D11' yazılmasını tavsiye etmişler ya da eğer bilgisayarınızda yüklüyse RivaTuner programını kapatmayı önerenler var. Eminim kimilerinde işe yaramıştır ama esas sorun Server Disconnect hatası

Benim size tavsiyem 2 tane olacak. Bende işe yaradı.

1.si DNS server adresinizi aşağıdaki gibi manuel girmeniz (Ben auto da tutuyordum.)

8.8.8.8
    8.8.8.4

2.si Modeminizideki UPnP hanesini 'Disable' etmeniz. (sadece bu bile işe yarıyabilir)

Bukadar.

İsterseniz bu iki işlemi yaptıktan sonra yine de bi Blizzard uygulamasında Options tan 'Scan and Repair' deyip bitince de makinayı bi yeniden başlatın.

Ben 2 basamağı yaptım Play dedim ve direk açıldı.

Umarım yardımı dokunur.
  • bachdem kullanıcısına yanıt
    Ps4 için 2 aydır bu sorunu çözmeye çalışıyordum dediğiniz ikinci adımı uyguladım ve sorun çözüldü çok teşekkürler hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TKFTH -- 12 Mayıs 2020; 4:7:12 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • bachdem kullanıcısına yanıt

Kral sana teşekkür etmek için 5 dakika hesabın şifresini yeniledim giriş yaptım. İnternette senin çözümünü öneren başkasını görmedim ve hiçbiri işe yaramamıştı. Çok duamı aldın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam çözümü gördüm ve sırf bunun için hesap açtım dediğin olmadı bu iki arkadaş benle aynı hatayı alıp aynı çözümü yapıp çözebilirken ben nasıl çözemedim bende nasıl olmadı çok merak ediyorum. İyi forumlar.

• kaanbaba35 K kullanıcısına yanıt

Hocam ben Vanguard - Modern warfare ve Warzone 2 için disconnected hatası alıyorum . Uzun zamandır hiç bir oyununa giremiyorum gördüğüm tüm çözümleri denedim olmadı . Ticket attım dönüş yok şaka gibi .

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.