Şimdi Ara

Cozumu bılen varsa yardım lutfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
648
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ıyı gunler arkadaslar,oyunda sampıyonlar lıgınde mucadele eden tkaımı yonetıyorsanız sampıyonlar lıgnın salı ve carsamba maclarını ve bıtıce skorlarını gorebılıyoruz mac gunleri fakat fm09 a kadar uefa maclarını ve skorlarınıda gorebııoduk fakat fm10 da hangı kupaya katılıyorsan onun sonuclarını gozukuyor mesela dunya kupası grup maclarını bıle gostermıyor cozumunu bılen varsa lutfen yardım etsın tskkuerlr ıuyı oyunlar

• quote:

Orijinalden alıntı: kervancan

ıyı gunler arkadaslar,oyunda sampıyonlar lıgınde mucadele eden tkaımı yonetıyorsanız sampıyonlar lıgnın salı ve carsamba maclarını ve bıtıce skorlarını gorebılıyoruz mac gunleri fakat fm09 a kadar uefa maclarını ve skorlarınıda gorebııoduk fakat fm10 da hangı kupaya katılıyorsan onun sonuclarını gozukuyor mesela dunya kupası grup maclarını bıle gostermıyor cozumunu bılen varsa lutfen yardım etsın tskkuerlr ıuyı oyunlar

Database küçük mü ?
  • hayır large da actım
  • FM >> Detail Levels >> International Competitions >> World Cup & International = All
  • arkadaslar avrupa kulupler ve ulkeler katsayilari yok mu bu fm 2010'da? orjinal degil diye mi gostermiyo acaba?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ustatlardan yardim lutfen
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.