Şimdi Ara

Çözümü Bulana İstediği 2 Adet Char Verilecek! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
996
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: SSCB

quote:

Orjinalden alıntı: _We_ALL_Nigger_

cevap bende olabilir firewallı kapat

olmadıysa

pc den anlıyormusun anlatsam direk yapabilecek misin bir yöntem daha var yoksa resimli anlatam mı??

anlat sen anlarım ben kardes

internet seçeneklerini açacaksın (denetim masasında vardır olmazsa internet explorer i aç araçlarda) bağlantılar a bas önce ayarlar ' a bas ayarları otomatik algıla yap sonra Yerel ağ ayarları yazan yere gel onuda ayarları otomatik algıla yap

sonra dial-up bağlanıyorsun ya sen denetim masasından ağ bağlantılarına gel senin bağlandığın bağlantıyı seç Özellikler deyip Ağ iletişimi sekmesine gel internet iletişim kuralları Tcp/Ip ye gel özelliklerde gelen ekrandakileri otomatik olarak yap öyle dene

• 1-Bende USB baglantılı modem kullanıyorum.. Res at geçiyo ..
    2-Cok kospla ugrastıysan oyunun datalarını bul biyerden..
    3-Format at
    4-Oyunu sil yeniden yükle
    5-Yeni pc al

Bunlardan 1 ini yapsan mutlaka cozulcek problemin.. Beramus pls

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zummet -- 12 Mart 2007; 18:49:30 >
  • kardes al eline modemin kullanma kılavuzunu orada yazan net sitesine gir mesela benimki 10.0.0.2 gibi oradan modemin üyeliğini aç üyeliğin açldıktan sonra oradan adsl e kayıtlı üyeliğini gir we kaydet we internet bağlantırlarımı aç gibi bişe war tıkla ona düselir olursa alırım charlarımı
  • Koxpla Gir Start Sorunu Yok
  • internetini kes yeniden bağlan bana da oluyo
  • hiç biri yine olmadı en sonunda yeni pc alacaz artık :) bugun abime sölicem bir res atsın bakalım sonra sonuca yinede hersey için tesekkurler ...
  • ama bu bnm dedigim beramus 61 pls
  • quote:

Orjinalden alıntı: SoundOfSilence

ama bu bnm dedigim beramus 61 pls

senin dediğin ama daha pc alınmadı bekle onunmuzdeki ayın 32 sinde alırım o zaman veririm sana beramustaki charı
  • < "C:\Program Files\KnightOnline\KnightOnLine.exe" USAKnightOnline >yapıyorsun Launcher.exe ile uğraşmıyorsun....(< > içendeki hedefi kopyala ve bi kısayol oluştur ve bunu yapıştır...)
  • splitter al son çare
  • arklar ne alakası var modemle splitterle adam msn ye girebilio sadece knight online de start gelmio biraz mantık kullanın bunlar int olmassa yapılcak seyler ezbere konusmayın
    sorununa gelince kesin patchlerde bi tuaflık vardır ama ne bende bilmiorum
  • ARkadaslar bende de bu sorun oluyor.Sistemi bastan baslatiyorum sorun duzeliyor.Yada adsl modemi resetliyorum ve sistemi bastan baslatiyorum yine sorun degisiyor.kimi zamanda modemin dhcpsinden aldigim ip yerine elimle ip atiyorum ve sorun duzeliyor.Bunlarin disinda birsey yapmaya da gerek yok...
  • pachtleri yeniden yükle olmazsa durmadan gir çık

ben gire çıka yapa yapa sonunda girdim hemde 5 10 kere
  • Denetim masası > Güvenlik Ayarları > Güvenlik Duvarına gir

Özel durumlara gel

Knight online warsa işaretle ve ok de

yoksa
    program ekle de knight online seç yanına tıkla ve ok de
    bide böyle dene
  • firewall engelliyor iste baska bisey degil.En iyisi ne yap biliyonmu pc zaten portlak halde, aç pencereyi at asagiya olmadi arkasindan kendinde atla sorun morun kalmaz....
  • olmuyor olmuyor res attıracağım 1 saat içinde eğerki olursa ''SoundOfSilence'' sana 3 charı da vereceğim...
  • quote:

Orjinalden alıntı: deepb

firewall engelliyor iste baska bisey degil.En iyisi ne yap biliyonmu pc zaten portlak halde, aç pencereyi at asagiya olmadi arkasindan kendinde atla sorun morun kalmaz....

cevabı biraz daha acarmısın arkadasım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SSCB -- 13 Mart 2007; 15:46:22 >
  • arkadasim,windows güvenlik duvarini bir kontrol et ora deny vermis ise giremezsin...
    Sonra firewall filan kullaniyorsan ip den erisemiyorsu KO ya.Yani boyle tahmin ediyorummm.Birde modem ney onun firewall varmi.Ip in statik mi, optain mi acikla daha da yardimci olayim.Oyunu kurman dogrudur bence,bence ko nun ipsini engelleyen program ya da tarzi seyler var sende oke...
  • static ip değil dinamyc ip oyunu ilk kurdugumda acılmıstı ama karsperski sorun cıkarmıstı bende hep deny sıkkına basmıstım ogunden sonra ne zaman yuklesem denesem acılmıyor simdi reset attıracağım bakalım sonuc ne olacak
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.