Şimdi Ara

Çözümü Bulana İstediği 2 Adet Char Verilecek!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
971
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaslar sorunum START gelmiyor.SS i koyacağım ama size 3 tane char sunacağım.Eğerki çözümü bulabilirseniz 3 char arasından 2 tane sini size id şifre gizli soru olarak vereceğim...

==CHAR'LAR==

Beramus=lwl 61 asas +7 cleaver(*2adet) chitin +7
    Pathos= lwl 55 warrior +7 chitin +4 raptor
    Pathos=lwl 48 rogue +6 iron bow +7 chitin

SS i Koyuyorum İnsallah Cozum Bulunur...

Dip Not=Onlarca Kez Ağla Bağlantıları söylendi Benim Alet Adsl Modem değildir Usb Modemdir Cevirmeli Bağlantı yani...

• bende sana eğer benim charımın şifresini bulabilirsen sana o charı vericem :S
    gelmiyorsa pc ye modeme 1-2 res atarsın oda olmazsa bizim elimizden gelen pek birşey yoktur demeye çalışıyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: VicMerth

bende sana eğer benim charımın şifresini bulabilirsen sana o charı vericem :S
    gelmiyorsa pc ye modeme 1-2 res atarsın oda olmazsa bizim elimizden gelen pek birşey yoktur demeye çalışıyorum...
    lovelyguy06@gmail.com ekle halledelim
  • Pc'ye reset at.Options'dan patch'i düşür, patcleri yeniden at.
    Knight'ı sil yeniden yükle veya yeni admin hesabı aç bilgisayarında ordan dene.

Olursa charımı isterim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kirk Hammett

Pc'ye reset at.Options'dan patch'i düşür, patcleri yeniden at.

quote:

Orjinalden alıntı: devil96

tek seninkinleri denemedim onları bir deneyeyim ama diğer sölediklerinizn hepsini defalarca denedim heleki sil yuklu en az 20 kere
  • quote:

Orijinalden alıntı: SSCB

quote:

Orjinalden alıntı: devil96

tek seninkinleri denemedim onları bir deneyeyim ama diğer sölediklerinizn hepsini defalarca denedim heleki sil yuklu en az 20 kere

Alıntıları Göster
    acayip hırs yaptım cozumu bulana 3'ünüde vermeyen Serefsiz,Top olsun bu kdar diyorum... devil96 senin yontemi denemeye basladım insallah olur...

• quote:

acayip hırs yaptım cozumu bulana 3'ünüde vermeyen Serefsiz,Top olsun bu kdar diyorum... devil96 senin yontemi denemeye basladım insallah olur...

Alıntıları Göster
    Char istemez ama bende olunca başlat>çalıştır>cmd>ipconfig /flushdns yapıyorum düzeliyor. Seni bilemem umarım işine yarar.
  • quote:

Alıntıları Göster
    patch i 1453 e düsür kaydet cık patch i atsın olmuyosa reset at kapat bi daha ac o da olmuyosa oyunu sil yukle o da olmuyosa bu aralar herkese cıkan sorunlardandır
  • quote:

Orijinalden alıntı: L.J

Char istemez ama bende olunca başlat>çalıştır>cmd>ipconfig /flushdns yapıyorum düzeliyor. Seni bilemem umarım işine yarar.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: L.J

seninkide olmadı devil6 kardesim seninkide olmadı bazı arkadaslarda onlar arkadas gold premium reklamı fln cıkıor o zaman start gelmiyor ama bende homepage ye tıklayınca siteye girmiyor vede arka planda sanki internet yokken baglanmaya calısıyorsun gibi resim cıkıor SS de de var

• quote:

quote:

seninkide olmadı devil6 kardesim seninkide olmadı bazı arkadaslarda onlar arkadas gold premium reklamı fln cıkıor o zaman start gelmiyor ama bende homepage ye tıklayınca siteye girmiyor vede arka planda sanki internet yokken baglanmaya calısıyorsun gibi resim cıkıor SS de de var

Alıntıları Göster
    ag baglantılarımdan onarım calıstır gırer bu arada carların sende kalsın car lazım degıl nedense bugunde bu sorun cıktı hepımıze bu sekılde yapınca duzeldı

• quote:

Orijinalden alıntı: selkar

ag baglantılarımdan onarım calıstır gırer bu arada carların sende kalsın car lazım degıl nedense bugunde bu sorun cıktı hepımıze bu sekılde yapınca duzeldı

Alıntıları Göster
    kardeş sende internet varmıı??
  • quote:

Orijinalden alıntı: Just4spike

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Just4spike

guzel soru :D olmasa buraya nasıl konu acayım ?

• quote:

Orijinalden alıntı: L.J

Alıntıları Göster
    quote:

sen ne mübarek bi insansın

• quote:

Orijinalden alıntı: BlooDandWine

quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: BlooDandWine

quote:

• quote:

Orijinalden alıntı: lDarkDaqqerl

quote:

Orjinalden alıntı: BlooDandWine

quote:

Alıntıları Göster
    OLM O MASAÜSTÜN NE:d

• quote:

Orijinalden alıntı: k2geberbea

OLM O MASAÜSTÜN NE:d

Alıntıları Göster
    Ağ Bağlantılarına gir ordaki simgeye sağ tıkla onar de
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gnardal

Alıntıları Göster
    cevap bende olabilir firewallı kapat

olmadıysa

pc den anlıyormusun anlatsam direk yapabilecek misin bir yöntem daha var yoksa resimli anlatam mı??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ignite -- 12 Mart 2007; 18:04:58 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Gnardal

Alıntıları Göster
    Modemini dğiştir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Me®t

Modemini dğiştir

Alıntıları Göster
    Anahtarını al kapını kitle en yakın internet cafeye git
    PAthostaki warrior u isterim :P
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ignite

olmadıysa

pc den anlıyormusun anlatsam direk yapabilecek misin bir yöntem daha var yoksa resimli anlatam mı??

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: _We_ALL_Nigger_

olmadıysa

anlat sen anlarım ben kardes

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.