Şimdi Ara

Çözümü Bulana İstediği 2 Adet Char Verilecek! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
996
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • KAsperskyin kaldir o zaman kardes ayreten buda olmaz ise sistem geri yuklemeyi calistir ve sistemini kasperskyin yuklendigi gunun oncesine geri yukle.Biliyorsun geri yuklemede sadece geri yukleyecegin gunden bugune olan surecte yukledigin programlar silinir.mp3 word excel gibi dosyalarin katien silinmez.Bunun yaptiktan sonra bak bakalim calisacakmi.

Bunun icinde :
    Baslat/tum programlar/Donatilar/sistem araclari/Sistem geri yuklemeyi calistir
  • quote:

Orjinalden alıntı: SSCB

static ip değil dinamyc ip oyunu ilk kurdugumda acılmıstı ama karsperski sorun cıkarmıstı bende hep deny sıkkına basmıstım ogunden sonra ne zaman yuklesem denesem acılmıyor simdi reset attıracağım bakalım sonuc ne olacak

karpersky kapatarak denedin mi

muhtemelen engelledin yanlışlıkla firewalll ve kespersky ı kapat dene

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ignite -- 13 Mart 2007; 16:59:06 >
  • olm iste engelliyor Ko yu.Kasperk in ayarlarini bizikla bi bak orda vardi.Deny i kaldir.yapamiyorum diyosan sil kasperk i yeniden kur.OKe
  • daha mantikli soylemis arkadas.Kapat korumayi bide ogle dene...
    quote:

Orjinalden alıntı: _We_ALL_Nigger_

quote:

Orjinalden alıntı: SSCB

static ip değil dinamyc ip oyunu ilk kurdugumda acılmıstı ama karsperski sorun cıkarmıstı bende hep deny sıkkına basmıstım ogunden sonra ne zaman yuklesem denesem acılmıyor simdi reset attıracağım bakalım sonuc ne olacak

karpersky kapatarak denedin mi

muhtemelen engelledin yanlışlıkla firewalll ve kespersky ı kapat dene
  • quote:

Orjinalden alıntı: deepb

olm iste engelliyor Ko yu.Kasperk in ayarlarini bizikla bi bak orda vardi.Deny i kaldir.yapamiyorum diyosan sil kasperk i yeniden kur.OKe

Olabilir kaspersky Herşeyi Virüs Olarak Görüyor
  • karspersky yi kapatıp ta yuklemiştim olmamıstı format attım oldu yani sonucu bulduk

SoundOfSilence kardesim ozercakici@hotmail.de ekle sana tum charları vereyim tmm mı kardesim bekliyorum seni :) cok tesekkur ederim kardesim...
  • formata gerek yoıktu sadece luncer siz açma yöntemi vardo onu yapsaydın olurdu. konuyu dh ya çok açtım altlarda kaldı. zaten üstte arkadaşımız yazdı
  • arkadas ben buldum 4 tane secenek...

A)SERVERLERDE HATA VAR.

B)SERVERLERE RESET ATILIYOR.

C)YENİ MORADON GELİYOR.

D)START IN ACILMAMASI TÜRK TELEKOMDAN KAYNAKLANIYOR OLABİLİR.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.