K700i telefonun kamera kaydı 10 sn. bunu sınırsız veya daha uzun süre kayıt desteği için ne yapmam gerekiyor???
bildiğim kadarıyla yapılmıyor kardeşim.
Video ayarlarına gir,tel i biraz kurcala,limitsiz seçeneğini görürsün.
Yok kardeşim onun programları var yüklemen gerekiyor git iyi bi telciye sor.
quote:
Orjinalden alıntı: ez baw
K700i telefonun kamera kaydı 10 sn. bunu sınırsız veya daha uzun süre kayıt desteği için ne yapmam gerekiyor???
K700 i kamera kaydı orijinalinde limitsiz seçeneği ile geliyor,program yüklemeye gerek yok.Telefoncu 2 düğmeye basar pro yüledim diye para alır senden.Tel i biraz incele görürsün limitsiz seçeneğini.K700 i kullanmayan yanlış bigi vermesin burada.
quote:
Orjinalden alıntı: akton
K700 i kamera kaydı orijinalinde limitsiz seçeneği ile geliyor,program yüklemeye gerek yok.Telefoncu 2 düğmeye basar pro yüledim diye para alır senden.Tel i biraz incele görürsün limitsiz seçeneğini.K700 i kullanmayan yanlış bigi vermesin burada.
Ya işte bu formun en sevdiğim özelliği belki geyik die kızacaklar ama bu bilgiyi vermese adam birsürü paradan olacak
Tamam kardeşim başardım tesekkürler.........
quote:
Orjinalden alıntı: akton