Şimdi Ara

Çözümü Nedir bilen varmı???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
300
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • K700i telefonun kamera kaydı 10 sn. bunu sınırsız veya daha uzun süre kayıt desteği için ne yapmam gerekiyor???

• bildiğim kadarıyla yapılmıyor kardeşim.
  • Video ayarlarına gir,tel i biraz kurcala,limitsiz seçeneğini görürsün.
  • Yok kardeşim onun programları var yüklemen gerekiyor git iyi bi telciye sor.
    quote:

Orjinalden alıntı: ez baw

K700i telefonun kamera kaydı 10 sn. bunu sınırsız veya daha uzun süre kayıt desteği için ne yapmam gerekiyor???

• K700 i kamera kaydı orijinalinde limitsiz seçeneği ile geliyor,program yüklemeye gerek yok.Telefoncu 2 düğmeye basar pro yüledim diye para alır senden.Tel i biraz incele görürsün limitsiz seçeneğini.K700 i kullanmayan yanlış bigi vermesin burada.
  • quote:

Orjinalden alıntı: akton

K700 i kamera kaydı orijinalinde limitsiz seçeneği ile geliyor,program yüklemeye gerek yok.Telefoncu 2 düğmeye basar pro yüledim diye para alır senden.Tel i biraz incele görürsün limitsiz seçeneğini.K700 i kullanmayan yanlış bigi vermesin burada.

Ya işte bu formun en sevdiğim özelliği belki geyik die kızacaklar ama
    bu bilgiyi vermese adam birsürü paradan olacak
  • Tamam kardeşim başardım tesekkürler.........
    quote:

Orjinalden alıntı: akton

K700 i kamera kaydı orijinalinde limitsiz seçeneği ile geliyor,program yüklemeye gerek yok.Telefoncu 2 düğmeye basar pro yüledim diye para alır senden.Tel i biraz incele görürsün limitsiz seçeneğini.K700 i kullanmayan yanlış bigi vermesin burada.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SUPERSU NEDİR BİLEN VAR MI ?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: WoRsT

Yok kardeşim onun programları var yüklemen gerekiyor git iyi bi telciye sor.
    quote:

Orjinalden alıntı: ez baw

K700i telefonun kamera kaydı 10 sn. bunu sınırsız veya daha uzun süre kayıt desteği için ne yapmam gerekiyor???

Kardes K700i de Symbian gibi bisey yok ne Programı zate öyle gereksiz seylerede luzum yok Telefon yeterince complike dusunulup tasarlanmıs

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.