Yeni Ekran kartı almıştım 1 ay önce felan. o günden beri bu sorun var. Oyunları veya monitör ayarını 1280x720 felan yada o değerlerde yapınca ekran kararıyor ve bir renk artışı oluyor. CONTRAST gibi sanki. Monitörde sorun yok sorun ya ekran kartı vga adaptöründe ama sanmıyorum ekran kartında sorun olabilir mi? ikinci el ama hiç sorunu yok. Adaptör 70 tl idi maşallah pahalı ya sanmam sorun olacağını. Yoksa sorun yazılımsal mı? nasıl çözebilirim. Nasıl kararıyor derseniz bildiğin gta 7 oynuyorum dur kasıyor diyorum 720p yapıyorum sonra sanki contrastı kısmış gibi parlaklık da kısılmış gibi bir değişik renkler bir artmış sanki Allah Allah?
Yazılımsal bir sorun, her çözünürlüğe ayrı profil oluşturmaya falan çalışıyor olabilir kartınız. Bu arada GTA 7'yi nerden buldunuz hocam link paylaşabilir misiniz
quote:
Orijinalden alıntı: Mr. Decent
Yazılımsal bir sorun, her çözünürlüğe ayrı profil oluşturmaya falan çalışıyor olabilir kartınız. Bu arada GTA 7'yi nerden buldunuz hocam link paylaşabilir misiniz
Hmm pekala biraz araştırdım bende ama bilgi edinemedim. GTA 7'yi istemişsiniz. -