Şimdi Ara

çözünürlük 4k yapınca sıkıntı yok 1920de lolde takılıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
245
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • lolde çözünürlüğü 4k yapınca haritayı mauseyle gezerken sıkıntı yok 1920 yapınca takılmalar oluyor bunun nedeni nedir ? ekran kartı enerji save moduna mı geçiyor 1920 de ?

• Frame atlaması gibi şeyler mi oluyor yoksa görüntü mü kasıyor?
  • görüntü kasıyor
  • FreeRunn1ng F kullanıcısına yanıt
    Nvidia ise geforce experience dan optimum yapmayı denedin mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: EternalFK

evet bişey sorcam bu sistemle herşey sonda fpsnin 140ın altına düşmesi mümkün mü league of legendsde gtx 970 i7 4790k asus z97-a
  • quote:

?? kardeş
    Dostum hangi çözünürlükte soruyorsun bunu? 4K da 140'ın altına zaman zaman düşebilir bu çok normal ama 1+20 de oluyorsa bu normal değil.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Dostum hangi çözünürlükte soruyorsun bunu? 4K da 140'ın altına zaman zaman düşebilir bu çok normal ama 1+20 de oluyorsa bu normal değil.

1+20 ne kardeş 1920x1080de düşüyor işte tflerde
  • quote:

çözünürlüğü değiştirsem bile fps değişmiyor bu neden böyle saçma bişey oluyor ya
    Bilgisayar güç tasarruf modunda falan değil dimi? 1920 demek istemiştim yanlış olmuş yukarıda. Dahili ekran kartıyla falan oynuyor olmayasın? Intel hd grafik falan?
  • hayır ya gtx 970 yazıyo her yerde
    Baska oyunda ya da baska grafik sürücüsünde test ettin mi? Son birkaç nvidia grafik sürücüsünde sorunlar olduğunu duymuştum, istersen son beta sürücülerinden birini yükleyip bi dene

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • darboğaz, oyunun darboğazı
  • RX 470 var oyuna 400 500 fps ile başlıyorum lane e gelince 150 200 arası seyrediyor. Kasma yoksa sıkıntı yapma, takılma yapıyorsa format + sorunsuz sürücüyü kur sıkıntı olmaz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.