Şimdi Ara

CP Point cap

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
298
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Kafama takıldı da.. şimdi ben yeni arena sezonu başladığında 2200 rating yakalasam mesela 3v3 klasmanında.. ve yakaladıktan sonra birkaç hafta 3v3 maç yapmasam.. devamındaki haftalarda benim cp sınırım hep bu ratingime göre mi hesaplanır; yoksa hep bir önceki hafta eriştiğim en yüksek ratinge göre mi hesaplanır? Yani diyelim; 3v3'te 2200 rating kenarda dursun, ama ben 2v2'de ya da rbg'de 1800 rating yapsam, cp cap 3v3'teki 2200'e göre mi yoksa 2v2 ya da rbg'deki 1800'e göre mi hesaplanır?

• En yüksek hangisindeyse ona göre belirlenir.Yani dediğin örneğe göre 3v3 de 2.2k ratingin varken diğerlerinin ratingi daha düşük olduğu sürece hep 2.2k ya göre hesaplanır cap limitin.Aynı olay rbgler içinde geçerli.Yani rbg 2.2k rating yapıp arenalarda daha düşük ratinglere ulaşsan bile rbg ratingine göre hesaplanır.

Zaten sırf bu sebeple boost alanlar var.Örneğin 2v2 oynamayı düşünen birisi 3v3 de boost alıp 2.2k ya çıkıyor kendi takımıyla ve daha sonra 2v2 de oynamaya devam ediyor.Boost olayı outlandde çok oluyor ama diğer realmleri bilmiyorum.
  • Hangisi yüksekse ona göre oluyor onu biliyorum da, benim anlamadığım; 3v3'te 2.2k rating yaptım geçen hafta diyelim, bana bu hafta bu sayede -atıyorum- 2500 cp cap verdi. Ama ben bu hafta sadece 2v2 oynayıp 1600 rating yaptım diyelim. bu durumda gelecek haftanın cp sınırı, bu hafta oynamamış olsam da 3v3'teki 2.2k'ya göre mi; yoksa oynadım diye 2v2'deki 1600 rating'e göre mi geliyor?
  • hiç maç yapmazsan o takımın conquest point capindan yararlanamıyorsun. ben denemedim ancak böyle okumuştum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: shruikan

Hangisi yüksekse ona göre oluyor onu biliyorum da, benim anlamadığım; 3v3'te 2.2k rating yaptım geçen hafta diyelim, bana bu hafta bu sayede -atıyorum- 2500 cp cap verdi. Ama ben bu hafta sadece 2v2 oynayıp 1600 rating yaptım diyelim. bu durumda gelecek haftanın cp sınırı, bu hafta oynamamış olsam da 3v3'teki 2.2k'ya göre mi; yoksa oynadım diye 2v2'deki 1600 rating'e göre mi geliyor?

2v2 deki 1600 ratingine göre geliyor.
  • haftalık en azından 5 maç olayı mı ne varmış galiba? Doğru mudur?
  • Doğru.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Silkroad Info 80 Cap Ch
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.