Şimdi Ara

CPI değerini ARPU'dan düşük tutmayı nasıl başarıyorlar ? (Ketchapp,VOODOO vs.)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    ARPU(Avarage revenue per user)

Düşük bütçeli reklam ile CPI değerini ARPU'dan düşük tutmak ne kadar mümkün ? Ketchapp,VOODOO,Zynga gibi firmalar nasıl bunu iyi başarıyor ? (Daha büyük bütçe ile mi başarıyorlar ? )

Bunları marketing konusunda uzman kişiler mi yapıyor ?

Böyle bir şeyi nasıl başarabilirim ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8F0924900 -- 3 Ağustos 2019; 15:58:55 >

• O oyunları yapan 2 kişi varsa Marketing kısmına bakan 50 kişi vardır.

İnternetten bulabildiğimiz her kaynağı sömürmeliyiz sonra kendi kafamızda tasarladığımız oyuna göre bir yol çizmemiz lazım.
  • Evet kesinlikle katılıyorum. Şu yazıyı okudum gerçekten bilgilendiriciydi.
    https://www.reddit.com/r/startups/comments/524m48/10_things_i_learned_crossing_55_million_app/

Kısaca ASO'dan bahsediyor bu da çok etkiliymiş. Gayet iyi yazmış.

Ben yeni oyunumu publisherlara vermeye karar verdim ama kabul edip etmemeleri cpi' a bağlı bunu ben değiştiremem fakat iyi bir planla ARPU'yu yükseltebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8F0924900 -- 5 Ağustos 2019; 10:58:19 >
  • Direkt reklam izleyecek kitleyi ogrenmek icin, ornegin 1000 kullaniciya reklami gostermek yerine, 1000 kullanici arasindan reklamdaki icerikler ile istenilen etkilesime gecilecek olanlar belirlense, bunun icin de hazirladigimiz sahte reklami ilk basta gostersek , istenilen etkilesimi yapan kullanicilari client de bir bool ile kontrol edip reklam gostersek nasil olur , boyle bir yol legal mi bilmiyorum daha once reklam koymadim.

Cunku kullanicilarin bir kismis banner dan bile igrenirken, bir kismi 10 altin icin uygulama yuklemeye ,30 sn reklam izlemeye bile ses cikarmiyor.
    Reklam konusunda pek bilgim yok o yuzden yanlisim varsa duzeltirseniz sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Baxa kullanıcısına yanıt
    Hmm olabilir aslında kullanıcıları sınıflandırırız kime daha fazla gösterip göstermeyeceğimizi belirleriz :D çok iyi fikir aslında.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.