Arkadaşlar FX6100 işlemci MSI 970 GAMİNG anakart G-SKILL 1333mhz 4x2 ram Gtx750Ti fsp 500W 80+ güç kaynağı olan bir sisteme sahibim
Bugun oyun içersindeyken 20-30 arası fps e düşüş yaşadım görev yöneticisini açtığımda tablo buydu CPU 1.37-35 arası kalıyor daha yukarı çıkmıyor. RAM olarak 3.9 gb gözüküyor donanıma ayrılmış 4.1 RAM hızları 667 olarak görünüyor Prime95 i açtığımda cpu max olarak %35 kullanıma çıkıyor ve yükselmiyor
sizlerden yardım bekliyorum çıkamadım birtürlü işin içinden. Şimdiden herşey için teşekkür ederim
Masaüstüne geçtiğin zaman arkaplandaki oyun fazla işlemci kullanmaz. Duraklar. Tekrar açtığında devam eder ve işlemci kullanımı artar. İşlemci kullanımını msi afterburner kurarak bakabilirsin. Kurarken bir uygulama daha soracak onu da kueman gerek. Ardından settings girerek osddekilerden hangilerinin gösterileceğini üzerine geldikten sonra osdde gösteri seçip tamama bas. Ardından oyunu tekrar aç. Sol üstte seçtiğin bilgiler yazacak. Oradan işlemci ve gpu kullanımına bakabilirsin. Ayrıntılı msi afterburner kurulumu ve ayarları için youtube bakabilirsin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
quote:
Orijinalden alıntı: Kurutucu
Masaüstüne geçtiğin zaman arkaplandaki oyun fazla işlemci kullanmaz. Duraklar. Tekrar açtığında devam eder ve işlemci kullanımı artar. İşlemci kullanımını msi afterburner kurarak bakabilirsin. Kurarken bir uygulama daha soracak onu da kueman gerek. Ardından settings girerek osddekilerden hangilerinin gösterileceğini üzerine geldikten sonra osdde gösteri seçip tamama bas. Ardından oyunu tekrar aç. Sol üstte seçtiğin bilgiler yazacak. Oradan işlemci ve gpu kullanımına bakabilirsin. Ayrıntılı msi afterburner kurulumu ve ayarları için youtube bakabilirsin.
dediğinizi denedim oyun içi cpu kullanımı %90 %99 u görüyor fps 15 civarı ve takılma üstüne takılma yaşıyorum. görev yöneticisinden kontrol edeyim dedim birde baktım ki görev yöneticisinde işlemci kullanımı %30 larda maximuma ulaşmamış bile. söylediğim fps düşüşü gerçekleşmeden önce nvidia shadowplay in fps göstergesi ile 50 fps ortalama ile oynuyordum