Şimdi Ara

cpu %100

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
437
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün dhda 7-8 sekme açmaya çalıştım ve işlemcim %100e ulaşıp chromu kapatana kadar %100 ile çalıştı daha önce hiç bir oyunda internette gezerken vs cpunun böyle bir duruma geldiğini görmedim bunu sebebi ne olabilir pcde gairp kasmalar başladı bugün fark ettim ilginç bir şekilde csde bile kastı sebebi hakkında en ufak bir fikrim yok.İşlemcim 8350,pcde lisanslı kaspersky var herhangi bir şey indirmedim hatırladığım kadarıyla bir anda başladı bu durum.

• **** açıksa dh de kasıyor

edit : a d bl ock

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bersgurs -- 22 Haziran 2015; 3:10:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bersgurs

**** açıksa dh de kasıyor

edit : a d bl ock

Aynen oyle cok sinir bozucu bisey. Kasma degil bende konular acilmiyordu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende de konular açılmıyor ama işlemci nasıl %100 oluyor onu anlamadım bir uzantı bu kadar etkiler mi şimdi kapattım %100 olmadı ama anlık 35i gördü 8-9 sekme açınca normal mi bu onuda anlamadım
    edit şimdi 9 tane facebook açtım anlık %90 oldu işlemci ama sadece 1sn kadar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi creative13 -- 22 Haziran 2015; 3:22:27 >
  • Site acilamadigi icin neden %100 olur bilemiyorum, vardir takildigi bir yer :) Eklentiden degilde donanimhaberden kaynaklandigini dusunuyorum, reklamlar engellenmesin gibi bir sey yapilmis olabilir :) Ayrica 1 saniye %100 falan olduysa cokda takilmamak lazim sanki, onemli bir sey olmasa gerek

• http://www.gezginler.net/indir/adwcleaner.html

bunu indirin taratın temizleyin herşey biter
  • RoBiN* kullanıcısına yanıt
    sonra 15 sekmeyle denedim dh vs karışık %25 civarı oldu ah bu ad b lo ck cs oynarken beni deli etti arkada dh açıktı bende diyorum oyun niye kasıyor
  • hocam ad blck yüzünden oluyor benimde ad blck ile açınca dh yi o sekme donuyor hatta kapanmıyor bile ama hiç %100 olmuyor
    not: fx 8320 var
  • 1 tane sekme açınca bende de %100 olmuyordu 8 tane arka arkaya açınca nedense öyle oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: creative13

1 tane sekme açınca bende de %100 olmuyordu 8 tane arka arkaya açınca nedense öyle oldu

hocam sekmelerin linklerini atın bende deneyeyim yardımcı olalım birbirimize
  • linkleri atamamda fark etmiyor ad bl ock aççık olduğu sürece
  • Bana 3-4 gündür olan şey.Cpu %100 olmuyor ama donuyor mozilla betik hatası veriyor ve kapatmak zorunda kalıyorum ad block açıkken.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qaanx -- 22 Haziran 2015; 10:08:50 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.