Bildirim
CPU 110 c Gösteriyor pc kapandı 2 defa yardımlarınızı bekliyorum
Apple M4 çipli iMac Hepsi-Bir-Arada Masaüstü Bilgisayar: 8 çekirdekli CPU, 8 çekirdekli GPU, 24 inç Retina Ekran, 24 GB Birleşik Bellek, 512 GB SSD Depolama, Uyumlu Aksesuarlar. Gümüş Rengi : Amazon.com.tr: Bilgisayar
https://www.amazon.com.tr/dp/B0DL6L7WY1
17 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Bios da 70 c gözüküyor -
Güzel bir değer daha önce görmemiştim :D cpu fanını kontrol et çalışıyormu çalışmıyormu. çalışıyorsa fanı çıkartıp doğru bi şekilde tak ve termal macunun varsa sür. -
-
quote:
Orjinalden alıntı: BiG_mAsTeR
Güzel bir değer daha önce görmemiştim :D cpu fanını kontrol et çalışıyormu çalışmıyormu. çalışıyorsa fanı çıkartıp doğru bi şekilde tak ve termal macunun varsa sür.
hemde nasıl deli gibi ses çıkartıyordu sebebi biraz şaşılacak gibi ama avast vardı(resimde mevcut) kaldırdım yeniden başlattı normale döndü windows başladıktan 2-3 dk sonra -
Avast mı 100 derece yapıyormuş.Bence soğutucuya bak yerinden çıkmış olabilir. -
bence de bazı vırüs programları işlemciyi çok yoruyor özellikle düşük bi işlemciyse sistem kitlenmesine ve performans düşüşüne neden oluyor... -
önce güzel bir nod32 ile tarat bişi çıkmazsa işlemcinin termal macunu kontrol et daha sonra işlemci fanını tam oturt bunları dene -
Bi antivirüs programı işlemcini 110 dereceye çıkartabiliyorsa oyunların ne hale getirebileceğini düşünmek bile istemiyorum :D bence cpu fanını bi kontrol et ve düzgün bir şekilde kaliteli bir termal macun sürüp yerine tak cpu fanın tozlanmışta olabilir. -
quote:
Orjinalden alıntı: BiG_mAsTeR
Bi antivirüs programı işlemcini 110 dereceye çıkartabiliyorsa oyunların ne hale getirebileceğini düşünmek bile istemiyorum :D bence cpu fanını bi kontrol et ve düzgün bir şekilde kaliteli bir termal macun sürüp yerine tak cpu fanın tozlanmışta olabilir.
Dediklerinizin hepsini kontrol etmiştim fakat hepsi yerinde ve gayet normaldi
Avastı silince düzelme oldu arkadaşlar yalan söyleyecek değilim koskoca forumda zaten resmide koydum ortada
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yakamozcuk -- 30 Haziran 2009; 8:53:14 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X