Şimdi Ara

CPU 110 c Gösteriyor pc kapandı 2 defa yardımlarınızı bekliyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.606
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar resimdede görüldüğü gibi böyle bir durum var aşırı ısınma söz konusu 2 defa window açıldı ve 5 dk sonra kapandı sorun nedir acaba hiçbirşey yapmadım 2 saat önce kapatmıştım sonra böyle oldu

CPU 110 c Gösteriyor pc kapandı 2 defa yardımlarınızı bekliyorum

• Bios da 70 c gözüküyor
  • Güzel bir değer daha önce görmemiştim :D cpu fanını kontrol et çalışıyormu çalışmıyormu. çalışıyorsa fanı çıkartıp doğru bi şekilde tak ve termal macunun varsa sür.
  • quote:

Orjinalden alıntı: BiG_mAsTeR

Güzel bir değer daha önce görmemiştim :D cpu fanını kontrol et çalışıyormu çalışmıyormu. çalışıyorsa fanı çıkartıp doğru bi şekilde tak ve termal macunun varsa sür.

hemde nasıl deli gibi ses çıkartıyordu sebebi biraz şaşılacak gibi ama avast vardı(resimde mevcut) kaldırdım yeniden başlattı normale döndü windows başladıktan 2-3 dk sonra
  • Avast mı 100 derece yapıyormuş.Bence soğutucuya bak yerinden çıkmış olabilir.
  • bence de bazı vırüs programları işlemciyi çok yoruyor özellikle düşük bi işlemciyse sistem kitlenmesine ve performans düşüşüne neden oluyor...
  • önce güzel bir nod32 ile tarat bişi çıkmazsa işlemcinin termal macunu kontrol et daha sonra işlemci fanını tam oturt bunları dene
  • Bi antivirüs programı işlemcini 110 dereceye çıkartabiliyorsa oyunların ne hale getirebileceğini düşünmek bile istemiyorum :D bence cpu fanını bi kontrol et ve düzgün bir şekilde kaliteli bir termal macun sürüp yerine tak cpu fanın tozlanmışta olabilir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: BiG_mAsTeR

Bi antivirüs programı işlemcini 110 dereceye çıkartabiliyorsa oyunların ne hale getirebileceğini düşünmek bile istemiyorum :D bence cpu fanını bi kontrol et ve düzgün bir şekilde kaliteli bir termal macun sürüp yerine tak cpu fanın tozlanmışta olabilir.

Dediklerinizin hepsini kontrol etmiştim fakat hepsi yerinde ve gayet normaldi

Avastı silince düzelme oldu arkadaşlar yalan söyleyecek değilim koskoca forumda zaten resmide koydum ortada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yakamozcuk -- 30 Haziran 2009; 8:53:14 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.