hem güç tüketimini hemde ısıyı düşürür bu durum , sistem aşırı bir iş yapmadığında düşük çarpanda kullanıyor ,sisteme yük bindirdiğinde otomatik olarak çarpanı değiştiriyor ve normal saat hızında çalışıyor
arkadaşlar benim kasadan 2 ay önce çok ses geliyodu servise götürdük bios ayarları bozulmuş dedi halletti.şimdi yine çok ses çıkarıyo bu fan ayarları biostan nasıl yapılıyor.yardımcı olursanız sevinirim.
Speedfan ile nasıl fan hızı arttırılır , anlatırsanız sevinirim .
ilgilenen yokmu yaww
ben speed fan kullanmıyorum çünkü güvenmiyorum o programa saçma sapan değerler gösteriyor fan hızı nasıl artırılır bilemeyeceğim , ama speed fanın kullamını anlatan bir yerler mutlaka vardır googleda bir araştırsanız bir sonuca ulaşırsınız sanırım
SPEED FANIN SON SÜRÜMÜ GÜZEL SONUÇLARI DOĞRU WERİYO 1 DE ONU DENEYİN SPEED FAN WİN AÇILDIKTAN SONRA SÖZÜ GEÇER AÇILMADAN önce biosun fan kontrolü etkindir
Speed fan ile arttırabilirsin
biostan yapamazmıyız. illaki fan speed mi kullanmamız lazım?
quote:
Orijinalden alıntı: beynini.delerim
biostan yapamazmıyız. illaki fan speed mi kullanmamız lazım?
konuyu hortlatmışsınız
quote:
Orijinalden alıntı: OnlyGodCanJudgeUs
Arkadaşlar merhaba ben thermaltake big typhoon marka cpu fanı kullanıyorum.Cpu overclock yapmadan önce fan hızımı artırmak istiyorum.Fan aldığım günden beri 1400-1420 devir arasında donup duruyor.Bu arada speed fan programını indirdim ondan yaptım fakat fan hızı artmıyor.Başka ne yapabilirim yardımcı olursanız sevinirim.
Kullandığım Sistem ve Sıcaklıkları;
Cpu: Pentium D 3.2 GHZ (19-25 derece) Ram: Kingston DDR 533 2048 MB Board: Asus P5ND2 SLI (35-40 derece)
benim cpu 48 derece seninki yine de iyi board da 59 derece
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme