Şimdi Ara

CPU Fan Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
551
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

AMD ATHLON 64 X2 DUAL 6000+ (3.0GHz)2MB 940p işlemci kullanmaktayım, son zamanlarda CPU fanı sesli çalışmaya başladı ve değiştirmek istiyorum. PC'yi aşırı bir performans için kullanmadığım için pahalı olmayan bir fan almayı düşünüyorum, OCZ Vanquisher 92mm Fanlı Intel - AMD Soğutucu bana en uygunu gibi göründü ancak uyumluluk listesinde AMD Athlon 64 X2 (Soket 939, AM2) yazmasına rağmen soket 939 yazması beni tedirgin etti, bildiğim kadarı ile kullndığım işlemci 940 pin. Sizce bu fan bu işlemciye uygunmudur veya bu fiyat aralığında tavsiye edebileceğiniz sessiz çalışan başka fan varmıdır.

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

• THERMALTAKE RUBY ORB CL-P03910 LGA775 AMD K8 alayına takabilirsin 40 ytl lık bi alet ve 12 cm fan var uzerınde cok sessız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Drifter_Soldier -- 27 Temmuz 2008; 10:07:08 >
  • AM2 ibaresi zaten ürünün 940 pin işlemcileri desteklediğini gösteriyor yanılmıyorsam.Bende yakında X2 5000 e terfi edeceğim ve aynı soğutucuyu almayı düşünüyorum. Sanırım %20 OC ile yeterli performansı alırım bu üründen...Eğer siz daha önce alırsanız yorumlarınızı paylaşmanız banada yol gösterecektir.
  • Arkadaşlar teşekkürler tavsiyeleriniz için daha önce yazdığım OCZ yi almaya karar verdim, Darksky
    sonuçları sana iletirim.
    İlginiz için tekrar teşekkürler...
  • 939 ve 940 pinin vida delikleri aynı
    Ayrıca birde AM2 var. Onda da 940 tane pin var ama 940pin işlemcilerle aynı değiller.

60liraya kadar çıkabilirsen TT BT öneririm ayrıca..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    cpu,ram,anakart tavsiyesi
    18 yıl önce açıldı
    işlemci tavsiyesi
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.