Şimdi Ara

Cpu Fanı Gerek Ama Anakart Ayakları kırık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
564
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bi arkadaşın sistemine bakıyordum, aşırı ısınıp kilitleniyordu, fanı söktüm, bi sorunu yok, ama anakattaki plastik 4 ayaktan 1'i kırılmış ve fan cpu'ya baskı yapamıyor. Ayakları söktüm ve t-macunla cpu üzerine fanı elimle bastırdım sistem o zaman düzgün çalışıyor.
    Socket 478 intel kutudan çıkan fanda bi sorun yok, ama yine de fanı değiştireceğim. Nereye baktıysam thermaltake 478 pin fan kalmamış. Bildiğiniz başka iyi bir fan var mı bu iş için, 30 dolar cıvarında.

Asıl sorun fan buldum ama full set değilmiş ve anakarta monte edemiyorum ayak kırık olduğundan. Full set gelen bi fan lazım bana, acil yardım lütfen...

• baba bak bende tt tower 112 var sadece 2-3 ay kullandım 45 ytl sana satarım çok temiz zaten ful bakır arıza yapma şansı yok set halinde o anakarttaki 4 ayaklı plastiği çıkarıyosun bundaki ayağı takıp balıyosun bilgisayar 40 dereceden yukarı çıkmıyor ben bunu satmazdım ama su soğutma yapıyorum oyüzden satıyorum msn adresim ofleelaz@hotmail.com konuşalım almak istersen almak istersen faturasıyla beraber yollicam başka almak istiyenler olursa satılık tower 112

http://www.thermaltake.com/coolers/comboCool/cl-p0024tower112/cl-p0024tower112.htm

burdan özelliklerine baka bilirsiniz

• Harika, tam istediğim alet . Saol baba. Ben msn'e ekledim seni. Çevirimiçi olunca hem adres bilgisini veririm hem de ödeme işini konuşuruz...

bodrummail.com adresinden biri eklemeye çalışıyosa o benim... Gündüzleri online oluyorum. Akşam yokum. Tekrar saol...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi galadduin -- 27 Haziran 2006; 13:26:54 >
  • 478 için anakrt ayağı 4 ytl heryerde var git karaköy elektronikçilere
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.