Şimdi Ara

CPU fansız işlemci çalıştırmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.667
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Arkadaşlar bende baya eski İ3 540 işlemci mevcut ve stok fanım bozuldu
    Sizce fansız çalıştırırsam yanar mı kendini resetler mi
    Oyun oynamayacağım

Sadece Movie maker videoları hazırlıyorum onun için sordum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• fansız resetler
  • Muhtemelen masaustu gelmeden isidan kendini kapatir

• Fansız çalıştırma zaten havalar sıcak fan olduğu halde zor kullanılıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: *666*

Muhtemelen masaustu gelmeden isidan kendini kapatir

Neden hocam
    İ3 540 ısınma sorunlu bir işlemci mi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Millet uçmuş. Stok fanla ne olur bilmem ama ben stok hızda ve stok voltajda G3258'i sistemde hiç fan olmadan Xigmatek Loki II ile yarım saat stress test yaptım 50 dereceyi geçmedi.

Yaz için iyi bir düşünce değil fakat kışın sessiz bir sistem için mükemmel bir seçenek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lana-Del-Rey

Millet uçmuş. Stok fanla ne olur bilmem ama ben stok hızda ve stok voltajda G3258'i sistemde hiç fan olmadan Xigmatek Loki II ile yarım saat stress test yaptım 50 dereceyi geçmedi.

Yaz için iyi bir düşünce değil fakat kışın sessiz bir sistem için mükemmel bir seçenek.

Hocam bir şey sorucam yorumlarına hep baktığımda G3258 den bahsediyorsunuz ve her seferinde eksileniyorsunuz sebebi nedir

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    işlemci soğutucu
    4 ay önce açıldı
    işlemci
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • MegaWindows kullanıcısına yanıt
    her işlemci kapanır en düşük tdp si olan işlemci bile en fazla masaüstüne kadar dayanır
  • quote:

Orijinalden alıntı: MegaWindows

quote:

Millet uçmuş. Stok fanla ne olur bilmem ama ben stok hızda ve stok voltajda G3258'i sistemde hiç fan olmadan Xigmatek Loki II ile yarım saat stress test yaptım 50 dereceyi geçmedi.

Hocam bir şey sorucam yorumlarına hep baktığımda G3258 den bahsediyorsunuz ve her seferinde eksileniyorsunuz sebebi nedir

Çünkü G3258 alanlar bazı kişilerin dayatmasına karşı duramadılar ve G3258 aldılar , gerçekleri söyleyince kuyruk acılarını eksi vererek benden çıkarmaya çalışıyor.

Bilinçli bir kullanıcı G3258'in yetersiz olduğunu bilir zaten. Ben de aldım fakat 1-2 aylık süreci boş geçirmemek için aldım. Daha sonra I5'e geçeceğim.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: MegaWindows

quote:

Çünkü G3258 alanlar bazı kişilerin dayatmasına karşı duramadılar ve G3258 aldılar , gerçekleri söyleyince kuyruk acılarını eksi vererek benden çıkarmaya çalışıyor.

Bilinçli bir kullanıcı G3258'in yetersiz olduğunu bilir zaten. Ben de aldım fakat 1-2 aylık süreci boş geçirmemek için aldım. Daha sonra I5'e geçeceğim.

Açıklamanız için teşekkürler
    İyi akşamlar 😊

• quote:

Orijinalden alıntı: neophronTR

her işlemci kapanır en düşük tdp si olan işlemci bile en fazla masaüstüne kadar dayanır

EE ben nasıl yaptım o zaman ?

Gerçi benim stok fan değil ama yinede masaüstüne geldim yarım saat bench çalıştırdım 55 dereceyi aşmadı ?
  • Lana-Del-Rey kullanıcısına yanıt
    ben arkadaşın sorusuna cevap veriyorum sadece
  • quote:

Stok fan için diyorsunuz yani ?
  • quote:

Teşekkürler bu arada cevabınız için

stok fan olmadan her işlemci resetler diyorum yani
  • quote:

stok fan olmadan her işlemci resetler diyorum yani

İyide adam çıplak çalıştırıcam dememiş. Yani heatsink duaracak fakat üstünde fan olmayacak demiş. Yoksa çıplak işlemci tabii restler
    öyle yaparsa işlemci resetleme süresi biraz artar masaüstünde az bekler sonra yine resetler en iyisi hiç çalıştırmasın
  • Ben fanın güç girişini takmadan 115c sıcaklıkta 10-15dk athlon 64 x2 5200+ çalıştırdım hiçbir şey olmadı reset de atmadı. Sorun olmaz bence çalıştırabilirsiniz de çok uzun süre çalıştırmanızı tavsiye etmem

Not: Sorumluluk kabul etmiyorum :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi myalperen -- 31 Temmuz 2015; 20:14:22 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu yıl başında macun eskidiğinden bf4ü 84 derece işlemci sıcaklığında oynuyordum oyunu aynı işlemciydi i3 540 ne frekans kısma nede fps düşme vardı macun alana kadar oynuyordum macundan sonra en fazla 59 u gördük tabi yaz gelince stok fan yükteyken 2800 RPM de dönmeye başladı yaz gelmemişken bu rakam 1900 civarıydı kışın en az stok fan ile 24 dereceyi görmüştüm şimdi en az 35 i görüyoruz
  • Biosa girip islemcinin carpaninj 2.2ghz e kadar dusurun bu hiz gunluk isler icin yeterli ayrica islemcinin isinmasinida engeller :)

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.