Bildirim
cpu ısım normal mi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
ben aşağıdaki sistemi 1500de o / c'siz 37 derecede kullanıyorum. seninki normal gibi -
benim bilgisyar o/c siz biosta 53 asusprobta 43 derece gösteriyor benim merak ettiğim hangisi doğru bios mu yoksa asusprob mu yarıca bazen kendini resetliyorquote:
Orijinalden alıntı: heartless
ben aşağıdaki sistemi 1500de o / c'siz 37 derecede kullanıyorum. seninki normal gibi -
Fanın yeterli olmayabilir. Onu mutlaka kontrol et yoksa ana kartı yakabilirsin.quote:
Orijinalden alıntı: anarkii
benim bilgisyar o/c siz biosta 53 asusprobta 43 derece gösteriyor benim merak ettiğim hangisi doğru bios mu yoksa asusprob mu yarıca bazen kendini resetliyor
Alıntıları Göster -
Gayet Normal Detaylı Bilgi İstersen Eğerwww.darkhardware.comquote:
Orijinalden alıntı: evron
Fanın yeterli olmayabilir. Onu mutlaka kontrol et yoksa ana kartı yakabilirsin.
Alıntıları Göster -
Her zaman için Bios altındaki doğrudur.quote:
Orijinalden alıntı: Cehennem_Bekcisi
Gayet Normal Detaylı Bilgi İstersen Eğerwww.darkhardware.com
Alıntıları Göster -
evet bios doğru.ama şuda olabilir bilgisayar yeni açılınca biosa giriyorsan ısınma pek olmuor olabilir.sonuçta windowsa girdiğin zaman sürekli işlem yapıyor makina.....ayrıca 57 ise biraz fazla.55 i geçirme.ilk önre ramin yanar sonrada işlemci.quote:
Orijinalden alıntı: aNtifuNky
Her zaman için Bios altındaki doğrudur.
Alıntıları Göster -
evet gayet normalquote:
Orijinalden alıntı: derkin
evet bios doğru.ama şuda olabilir bilgisayar yeni açılınca biosa giriyorsan ısınma pek olmuor olabilir.sonuçta windowsa girdiğin zaman sürekli işlem yapıyor makina.....ayrıca 57 ise biraz fazla.55 i geçirme.ilk önre ramin yanar sonrada işlemci.
Alıntıları Göster -
biostaki herzaman dikkate alınmalıdır..quote:
Orijinalden alıntı: ensartas
evet gayet normal
Alıntıları Göster
programlar yanlış gösterebilir -
Hayir NormaL degiL yani 50 Veya 55 Gecince Bu senin Icin TehLike demektir Overclock Felan Yaptin mi?quote:
Orijinalden alıntı: Buraks23
biostaki herzaman dikkate alınmalıdır..
programlar yanlış gösterebilir
Alıntıları Göster -
Değişik programlarlada bir ölçmekte fayda var. Speedfan ve everest ile bir bak, işini sağlama al -
normal gibi benimki p4 3.0 +prescott 50-49 derece masaüstü sıcaklığı o/c siz.quote:
Orijinalden alıntı: csniper
Değişik programlarlada bir ölçmekte fayda var. Speedfan ve everest ile bir bak, işini sağlama al -
ısı normal ama biraz soğutsan iyi olur......quote:
Orijinalden alıntı: orcunparlak
normal gibi benimki p4 3.0 +prescott 50-49 derece masaüstü sıcaklığı o/c siz.
Alıntıları Göster -
A___normalquote:
Orijinalden alıntı: Guest-F25DCC06B
ısı normal ama biraz soğutsan iyi olur......
Alıntıları Göster -
47 fahranatmı derecemi derece ise normal ama işlem yaparken bak ozaman ne gösteriyorquote:
Orijinalden alıntı: Arti.Net
A___normal
Alıntıları Göster -
speedfan ve everest home programlarındada baktım biosla aralarında 10 derece farka var.overclock lu biosta 57/windowsta 47,overclocksuz 44/54 .quote:
Orijinalden alıntı: ergnergun
47 fahranatmı derecemi derece ise normal ama işlem yaparken bak ozaman ne gösteriyor
Alıntıları Göster -
60 a kadar sorun çıkmaz ancak 50 den aşağı olması en sağlıklısıdırquote:
Orijinalden alıntı: anarkii
speedfan ve everest home programlarındada baktım biosla aralarında 10 derece farka var.overclock lu biosta 57/windowsta 47,overclocksuz 44/54 .
Alıntıları Göster -
Değil kardeşim ne normali benim 2.2 ghz 27 Cquote:
Orijinalden alıntı: header
60 a kadar sorun çıkmaz ancak 50 den aşağı olması en sağlıklısıdır
Alıntıları Göster -
yaw ben 65-70 derece ile 3 ay çalıştırdığımı biliyorum.cpu yanmamasına rağmen ram yandı.(amd 2500)quote:
Orijinalden alıntı: pyromor
Değil kardeşim ne normali benim 2.2 ghz 27 C
Alıntıları Göster -
arkadaslar AMD ler HT ler gibi diil AMD lerde en basit bir overclock bile yaptiysan en az 20 derece artiyor. bence bisiler yanmadan degistir fani...quote:
Orijinalden alıntı: derkin
yaw ben 65-70 derece ile 3 ay çalıştırdığımı biliyorum.cpu yanmamasına rağmen ram yandı.(amd 2500)
Alıntıları Göster
Benzer içerikler
- tv de usb den video izleme formatı
- modem internet hızını etkiler mi
- kısıtlanmış wifi nasıl düzeltilir
- sembollerle kalp yapma
- kablosuz bağdaştırıcı veya erişim noktası sorunu
- oem açılımı
- telefon neden ısınır
- laptop ses gelmiyor
- telefon şarj olmuyor
- bilgisayar hızlandırma
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X