Şimdi Ara

cpu ısım normal mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.019
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Amd sempron 2200 işemcim va asus a7v600-x anakartım var boistaki ısı 57 derece fakat asusprobta 47 derece hangisi doğru cpu ısısı normalmi? Cpu 1800 mhz olarak kullanıyorum?

• ben aşağıdaki sistemi 1500de o / c'siz 37 derecede kullanıyorum. seninki normal gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: heartless

ben aşağıdaki sistemi 1500de o / c'siz 37 derecede kullanıyorum. seninki normal gibi
    benim bilgisyar o/c siz biosta 53 asusprobta 43 derece gösteriyor benim merak ettiğim hangisi doğru bios mu yoksa asusprob mu yarıca bazen kendini resetliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: anarkii

benim bilgisyar o/c siz biosta 53 asusprobta 43 derece gösteriyor benim merak ettiğim hangisi doğru bios mu yoksa asusprob mu yarıca bazen kendini resetliyor

Alıntıları Göster
    Fanın yeterli olmayabilir. Onu mutlaka kontrol et yoksa ana kartı yakabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: evron

Fanın yeterli olmayabilir. Onu mutlaka kontrol et yoksa ana kartı yakabilirsin.

Alıntıları Göster
    Gayet Normal Detaylı Bilgi İstersen Eğerwww.darkhardware.com
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cehennem_Bekcisi

Gayet Normal Detaylı Bilgi İstersen Eğerwww.darkhardware.com

Alıntıları Göster
    Her zaman için Bios altındaki doğrudur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aNtifuNky

Her zaman için Bios altındaki doğrudur.

Alıntıları Göster
    evet bios doğru.ama şuda olabilir bilgisayar yeni açılınca biosa giriyorsan ısınma pek olmuor olabilir.sonuçta windowsa girdiğin zaman sürekli işlem yapıyor makina.....ayrıca 57 ise biraz fazla.55 i geçirme.ilk önre ramin yanar sonrada işlemci.
  • quote:

Orijinalden alıntı: derkin

evet bios doğru.ama şuda olabilir bilgisayar yeni açılınca biosa giriyorsan ısınma pek olmuor olabilir.sonuçta windowsa girdiğin zaman sürekli işlem yapıyor makina.....ayrıca 57 ise biraz fazla.55 i geçirme.ilk önre ramin yanar sonrada işlemci.

Alıntıları Göster
    evet gayet normal
  • quote:

Orijinalden alıntı: ensartas

evet gayet normal

Alıntıları Göster
    biostaki herzaman dikkate alınmalıdır..
    programlar yanlış gösterebilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Buraks23

biostaki herzaman dikkate alınmalıdır..
    programlar yanlış gösterebilir

Alıntıları Göster
    Hayir NormaL degiL yani 50 Veya 55 Gecince Bu senin Icin TehLike demektir Overclock Felan Yaptin mi?
  • Değişik programlarlada bir ölçmekte fayda var. Speedfan ve everest ile bir bak, işini sağlama al
  • quote:

Orijinalden alıntı: csniper

Değişik programlarlada bir ölçmekte fayda var. Speedfan ve everest ile bir bak, işini sağlama al
    normal gibi benimki p4 3.0 +prescott 50-49 derece masaüstü sıcaklığı o/c siz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: orcunparlak

normal gibi benimki p4 3.0 +prescott 50-49 derece masaüstü sıcaklığı o/c siz.

Alıntıları Göster
    ısı normal ama biraz soğutsan iyi olur......
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-F25DCC06B

ısı normal ama biraz soğutsan iyi olur......

Alıntıları Göster
    A___normal
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arti.Net

A___normal

Alıntıları Göster
    47 fahranatmı derecemi derece ise normal ama işlem yaparken bak ozaman ne gösteriyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: ergnergun

47 fahranatmı derecemi derece ise normal ama işlem yaparken bak ozaman ne gösteriyor

Alıntıları Göster
    speedfan ve everest home programlarındada baktım biosla aralarında 10 derece farka var.overclock lu biosta 57/windowsta 47,overclocksuz 44/54 .
  • quote:

Orijinalden alıntı: anarkii

speedfan ve everest home programlarındada baktım biosla aralarında 10 derece farka var.overclock lu biosta 57/windowsta 47,overclocksuz 44/54 .

Alıntıları Göster
    60 a kadar sorun çıkmaz ancak 50 den aşağı olması en sağlıklısıdır
  • quote:

Orijinalden alıntı: header

60 a kadar sorun çıkmaz ancak 50 den aşağı olması en sağlıklısıdır

Alıntıları Göster
    Değil kardeşim ne normali benim 2.2 ghz 27 C
  • quote:

Orijinalden alıntı: pyromor

Değil kardeşim ne normali benim 2.2 ghz 27 C

Alıntıları Göster
    yaw ben 65-70 derece ile 3 ay çalıştırdığımı biliyorum.cpu yanmamasına rağmen ram yandı.(amd 2500)
  • quote:

Orijinalden alıntı: derkin

yaw ben 65-70 derece ile 3 ay çalıştırdığımı biliyorum.cpu yanmamasına rağmen ram yandı.(amd 2500)

Alıntıları Göster
    arkadaslar AMD ler HT ler gibi diil AMD lerde en basit bir overclock bile yaptiysan en az 20 derece artiyor. bence bisiler yanmadan degistir fani...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.