Şimdi Ara

CPU NUZUN ISISINI DÜŞÜRÜN.NASIL? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
1.148
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • işlemcinin komutlarını kapatıyor.belli uygulamalarda sıcaklık düşüsü oluyor.
  • bende denedim belirli bir düşüş olduğu doğru Teşekkürler pisagor..
  • Teşekküre değmez dostum.Ben teşekkür ederim.
    quote:

Orjinalden alıntı: gecko79

bende denedim belirli bir düşüş olduğu doğru Teşekkürler pisagor..
  • iyi güzel yorumlar ama benim sorum olucak. benim 2.8 northwood um var, zaten o kadar ısınmıyor en fazla 52falan gördüm, sorum şu. oda sıcaklığını 30 derece alsak, benim cpu'm şu anda 33 dereece 32 derece arası oynuyor, 5 derece düşse bile kar ama oda sıcaklığının altına nası düşçek ben onu anlamıyorum
  • link bozuk mu yok sa ben mi indiremiyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: bar2500

bu programı açınca cpu kullanımı %100 oluyo bilginize

program windowsun sistem boşta işleminin yerini alıyor. yani o gördüğün %100 işlemcinin tamamen boşta olduğunun işareti.

bu arada teşekkür etttttim programı yüklemeden önce sıcaklık grafiğine baktım yarım saate 48-49 arasında gezmiş. programı yükledim ve kısa süre içinde 3-4 derece arasında düşüş oldu çok sağol işe yarıyo valla.
  • madem iyi diyonuz deniyek baak
  • zaten boşta iken 35 dereceyi geçmiyor ne gerek var
  • peki cpu ya bi zararı olmazmı
  • Eskiler hatırlayacaktır, bir zamanlar "waterfall" ve "rain" isimli programlar vardı, aynı işi yapıyorlardı. Sanırım bu da onlar gibi.
  • tam olarak link i verebilirmisiniz arkadaşlar..
  • tabi bu sadece kullanım olmadığı zaman cachelerin full burst mode unu ve fpu yu da gerekirse kapadığından load modda pek bişeye yarayacağını sanmıyorum. ama oc denemeleri sırasında idle a geçirmek gibi bir feature ile sağlam salt mhz değerleri elde edilebilir ..
  • İşlemci ısısı hiçbir işlem yapmadığım halde 1 derece bile düşmedi . Everest İşlemci çalışmasını %100 gösteriyor.
  • yaw 3-5 derece düşecek diye boşu boşuna yawaşlama riskini göze alamam.
  • Abi böyle programlar bir anlamda işlemciye dinlenme komutu veriyor IDLE sıcaklık düşebilir ama tam yükte sıcaklık fazla değişmez ben kurdum memnun kalmadım geri sildim.Bence gereksiz.
  • Arkadaşlar,sonuş olarak zaten kimsenin masaüstyündeyken ısı sorunu yok..Yüklü konumdayken gerekiyor bize zaten onda da bi işe yaramadığına göre...Bu program hakkında fazla konuşmanın anlamı yok diye düşünüyorum..Ayrıca %100 işlemcinin kullanılmasını sakıncalı olrak görüyorum..Bunun gibi programlar çok war..İşlmecinin hızını yawaşlatıyor ayruıca
  • Benim tekniğim bana yeter
    Resimde vcore kısmına dikkat

• yaz aylarında bartonlar idle 45-50 arası çalışıyor. onlar için ideal gibi görünüyor.64 bitler zaten serin.sorun yok zaten.
  • NT tabanlı 2000 ve XP gibi işletim sistemlerinde boşta kalma komutları (sistem boşta işlemi) zaten sistemin kendisi tarafından gönderilmiyor mu?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.