Şimdi Ara

Cpu overclock!! > BiR Bakın! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.891
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: AbsoluteZero

Gümüş katkılılarda elektrik iletken değildir, cünkü bunların içindeki gümüş miktarı çok azdır ve gümüş elementlerinin yada bileşiklerinin arasınıda yine elektrik yalıtkan malzeme doldurur.. Şu anda piyasadaki elektrik iletken satılan tek termal macun sıvı metal olması lazım..

Yanlis hatirlamiyorsam ACSilver5 iletkendi. AC Mx2 yalitkandi?
    Hatta piyasaya ciktiginda acilan konuda Silver5ten daha performansli ve iletken olmadigi yaziyordu..

Ama yanlis hatirliyor/biliyor olabililirim
  • quote:

Gümüş katkılılarda elektrik iletken değildir, cünkü bunların içindeki gümüş miktarı çok azdır ve gümüş elementlerinin yada bileşiklerinin arasınıda yine elektrik yalıtkan malzeme doldurur.. Şu anda piyasadaki elektrik iletken satılan tek termal macun sıvı metal olması lazım..

Aksine ben gümüş miktarının %90'larda olduğunu anımsıyorum yanlışmı hatırlıyorum?
  • quote:

Orjinalden alıntı: _ToLg@_

quote:

Aksine ben gümüş miktarının %90'larda olduğunu anımsıyorum yanlışmı hatırlıyorum?

macunda okadar gümüş kullandılarsa macunu kuyumcuda bozdurmak lazım

• AS5, Mx2, Ceramique bunların hiçbiri iletken macunlar değildir.. benim gördüğüm sadece 1 tane iletken macun var; bu saydığımız macunlardan çok daha etkilibir macun fakat sürdüğünüz zaman tekrar çıkmamaktadır. yani sonsuza kadar kullanmanız lazım Coollaboratory Liquid PRO adlı termal macundur.. ve civadan farkı yoktur, fakat sadece bakır tabana sürebilirsiniz.. ve birkere sürdükden sonra bidaa çıkaramazsınız

sorunun kaynağının kısa devre ile alakası yoktur, termal macunu aşırı fazla yada aşırı az sürülmesinden kaynaklanıo olabilir.. cpu sıcaklığı 94 derece diorsunuz bu durumda soğutucunuza elinizi yaklaştıramıo olmalısınız, bir deneyin soğutucuya dokunun eğer çokda sıcak değilse yani 90 derece civarı sıcaklığı yok ise, ısı transferinde sorun var demektir..

sonucu bekliorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coldf1re -- 18 Temmuz 2008; 0:11:00 >

• quote:

Orjinalden alıntı: mehmet328

macunda okadar gümüş kullandılarsa macunu kuyumcuda bozdurmak lazım

Mantıklı bir yaklaşım...
  • kesin ya fanı iyi takamadın yada ters taktın yada takıp ıkarırken soketlere zarar verdin ne işin var orada al fön makinasını tut üstüne yeter
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.