Sıvı soğutma kurmak istiyorum sisitemime şimdilik sadece cpu yapacağım.Kasada mavi led var sıvı soğutma borularınında mavi olmasını istiyorum ama şimdilik asıl sorun bunlar paket halindemi yoksa bütün parcaları ayrı ayrımı almam gerekiyor bunun hakında bilgim yok. Bir marka ve ürün önerirmisniz.
CPU : AMD phenım II x6 1090 T Black Edition. Kasa : CM HAF 932
Ya böyle gereksiz insanlar her konuya girip smile ekleyip gidiyor post kasmak için. Size burda madalya takmıycaklar mesaj sayınızı görüdklerinde !. Sana gelice arkadasım bunlar bildiğim kadarıyla paket halinde satılıyor sen kurulumunu yapıyorsun
sadece cpu için paket halindede alabilirsin tek tek parçalarıda alıp birleştirebilirsin seçim sana kalmış
bu sitede hazır paketlerde vardı ama sanırım artık satmıyor ama parçalar hala var
bana bi set toplarmısın acaba pek marka ve kaliteli ürünler hakında bilgim yok , borular mavi renkte olsun yeter :D kasada 2 tane mavi led var bozmasın havayı
sahibindende ankarada bir set vardı kendime alacaktım sanırım satılmış ilanı bulamadım buda sadece işkemci için iş görür veya parçaları kendin toplayarak bir set oluşturabilirsin parçalar sadece işlemci için;
birbirine uygun rakor,hortum,kelepçe pompa, sıvı haznesi, radyatör ve fan, cpu block
kurulumuna gelince pompadan çıkan sıvı önce radyatöre gibip ordan bloğa gidicek bloktan sıvı haznesine gelip pompayla tekrar başlıycak
sahibindende ankarada bir set vardı kendime alacaktım sanırım satılmış ilanı bulamadım buda sadece işkemci için iş görür veya parçaları kendin toplayarak bir set oluşturabilirsin parçalar sadece işlemci için;
birbirine uygun rakor,hortum,kelepçe pompa, sıvı haznesi, radyatör ve fan, cpu block
kurulumuna gelince pompadan çıkan sıvı önce radyatöre gibip ordan bloğa gidicek bloktan sıvı haznesine gelip pompayla tekrar başlıycak
birbirine uyumlu kısmı işte sorun pek anlamadım topladım 1 tane 800 TL :D cıktı
uyumlu kısmını şu şekilde anlatıyım rakorların rümü birbiriyle aynı olacak rakorlar için 1/2, 3/8 gibi birimler vardır rakorlar hangi ölçüdeyse hortumlarda aynı ölçüde olacak başka birşeyin birbirine uymasına gerek yok
uyumlu kısmını şu şekilde anlatıyım rakorların rümü birbiriyle aynı olacak rakorlar için 1/2, 3/8 gibi birimler vardır rakorlar hangi ölçüdeyse hortumlarda aynı ölçüde olacak başka birşeyin birbirine uymasına gerek yok