Bildirim
cpu sogutucu
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
zannetmiyorumda amacın ne yani zaten sogutucun iyi bnce termal macun vede kasa fanlarınıda yüksek cfm li fan alırsan daha iyi olur çok da kafanı yorma -
Tavsiyem işlemci soğutucusunun üzerindeki fanı değiştirmen.48 CFM gibi düşük oranlı bir fan kullanmışlar.60-70 CFM'lik bir fanla değiştirdinmi aradaki farkı görürsün
Ekleme:hemde fazla masraflı olmaz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bilgisayar Bağımlısı -- 21 Mayıs 2012; 17:08:42 > -
dedıgım sogutucu akasa vodoo fark yaratırmı..ben bu işlemcı sogutucusunun sankı bır faydası yokmus gıbı gelıor..sistemım ımzamda var.. -
bunu satarım..(hepsi burada gerı kabul etmedı..zaten gonderdıklerı kasa bozuktu bende teknobıyotıkten akasa venom toxıc aldım)..ıkı tane daha fan alcam bıde bu akasa vodoo alırım dıe dusundum..nasıl bı ıslemcı sogutucusu acaba..
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X