Şimdi Ara

CPU Soğutucu Değiştirmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
552
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar merhaba masaüstü sistemimde işlemci fanımı degıstırmek ıstıyorum.Ufak bır karmaşa yasıyorum yardımcı olursanız sevınırım.

İşlemci İntel Core İ3 540 Soket 1156
    Anakartım Foxconn H55mxv

Şimdi sitelerden yeni bir işlemci fan sistemi alırken kodlara takılıp kaldım.

Örnegin; Cooler Master X6 İntel 2011/1366/1156/1155/775 gibi bilgiler yazıyor.Şimdi bu intel 2011 e bıraz net den baktıgımda yeni tip anakart modelleri ile ilgili bırseyler yazıyor ama öte yandan ürün açıklamasında benim işlemcinin soket i olan 1156 da yazıyor.
    Şimdi ürün açıklamasında mutlaka intel olacak 1156 da olacak peki aynı zamanda intel 2011 de yazıyorsa alınmayacakmı ???
    Bu karmasadan benı kurtarırsanız sevınırım.

Bu arada istedıgım urunler Cooler Master V6 veya V8 ,Noctua nh-d14 (lakin noctua corsair Vengeance ram lerime montajda uyumsuz) ve Thermalright markası.

Ayrıca bu urunlerden 2.el dusunuyorum 0 fiyatları yuksek.Forumda satan arkadaslar varsa satan arkadasın ilanını yada kendı urunleriniz ise pm atabılırseniz cok sevınırım.İstanbuldayım ama ist dısıdan alısverıs yapabılırım yalnız satıcı arkadasın referanslarına bakarak olabılır.

Saygılar...

• Cooler Master X6 İntel 2011/1366/1156/1155/775 bu modelde bu soketlerin hepsine uyumlu olduğunu belirtmiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Can_R6

Cooler Master X6 İntel 2011/1366/1156/1155/775 bu modelde bu soketlerin hepsine uyumlu olduğunu belirtmiş.

o zaman urun acıklamasında soket 1156 yazan butun sogutucular işlemciyle uyumlu oluyor...tabii teknık o larak kasaya sıgması ve ram lerede aynı sekıl de buda benım dıkkatım oluyoe sanırım..
  • yukarıda yazdıgım fanlar ıcın ne soylersınız?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.