Şimdi Ara

CPU SOĞUTUCU SEÇİMİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
768
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR PHENOMII X4 965 İŞLEMCİME FAN ALMAK İSTİYOM FAN ONERİNİLERİNİZİ BEKLİYORUM
    BEN KENDİM İKİ FAN ARASINDA KALDIM
    1;SUNBEAM Tuniq Tower-120
    2;THERMALRIGHT EXTREM 120C
    ARKADAŞLAR İKİ FANINDA FİYATI AYNI SUNBEAM 2 DERECE DAHA İYİ SOĞUTUYOR VE KUTUSUNDA FANIDA VAR AMA THERMALRIGHT FANSIZ OLARAK
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• quote:

Orijinalden alıntı: AKANKAN

ARKADAŞLAR PHENOMII X4 965 İŞLEMCİME FAN ALMAK İSTİYOM FAN ONERİNİLERİNİZİ BEKLİYORUM
    BEN KENDİM İKİ FAN ARASINDA KALDIM
    1;SUNBEAM Tuniq Tower-120
    2;THERMALRIGHT EXTREM 120C
    ARKADAŞLAR İKİ FANINDA FİYATI AYNI SUNBEAM 2 DERECE DAHA İYİ SOĞUTUYOR VE KUTUSUNDA FANIDA VAR AMA THERMALRIGHT FANSIZ OLARAK

konu oc bölümün ,dahili bileşenlerin konusu ancak ben cevaplandırayım sanırım ses ve sıcaklıktan muzdaripsiniz değil mi? ne yazıkki aynı işlemciyi bende kullanıyorum çözümü sunbeam cre contact freezer ile buldum o 2 sogutucudanda iyidir ,size not olarakta sunları ekliyeyim eger mid tower kasanız var ise kesinlikle alın sıgmama sorunu yasayabilirsiniz...
  • sunbeam core contact freezer am3 soket destegine sahiptir...am2 gibi gözüksede...sorunsuz taktım biraz klipsleri serttir anakartı cıkartarak daha rahat montaj yapılır...
  • Thermalright True Black Rev.c+ NOCTUA NF-P12-1300 120mm isteğe bağlı 1-2 adet fan taka bilmem am am2+ am3 desteği var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BroK€NSaf€ty -- 23 Şubat 2010; 15:46:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BroK€NSaf€ty

Thermalright True Black Rev.c+ NOCTUA NF-P12-1300 120mm isteğe bağlı 1-2 adet fan taka bilmem am am2+ am3 desteği var

güzel seçim
  • şuan f/p konusunda sunbeam core contact freezerın ötesinde yok gibiler ,bir çok sogutucuyu uygun fiyatına ragmen inanılmaz sıcaklık degerleriyle geçmiş, hava sogutmada damga vurmus bir sogutucu...(odanızın sıcaklıgı ne ise o degerlere işlemcinizi indirebilen bir sogutucu)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Overclock Ve Soğutma..
    20 yıl önce açıldı
    Anakart seçimi
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.