Arkadaşlar merhaba...Hp Compaq bilgisayarım defalarca format atmama rağmen henüz sürücüleri bile tamamen yüklemeden ( sürücüler tamamen yüklendikten sonrada aynısını yapıyor ) en fazla 1 saat normal çalışltıkdan sonra kasmaya başlıyor...Görev yöneticiden bakıyorum hiçbir program çalışmadığı halde CPU kendi kendine 100 lere çıkıyor tekrar iniyor...hatta formattan sonra xp yi yüklerken bile çok yavaş...normalde 30 dakikada yüklediği xp yi 2 saatde yüklüyor artık...bios ayarlarından olabilirmi acaba...yardımlarınızı bekliyorum...şimdiden teşekkür ederim...
Isınma problemi olmasın? Ben de seninle bu dakikada kendi sorunumu yazıyordum. Ben de de sistem çok tozlandığı için durduk yere işlemci sömürülüyordu. (Oyunlarda filan) senin bilgisayar da çok bunalıyor olmasın?
Zannetmiyorum...sorun ilk başladığında bende öyle düşündüm ve fanı söküp tamamen temizledim...Ama herşey aynı hiçbirşey değişmedi...
Termal macunu ne durumda?
Bu benim sorunada bakan olsa...
Windows güncelleme yapıyor bunu. Ben önceki zamana geri yükleme ile kurtuldum, siz formatla bile kurtulamamışsınız.
Windows güncelleme üzerine yoğunlaşın, belki çözümünü bulan vardır. Arattırın google da.
TERMAL MACUNUNA NASIL BAKARIM??...TAM BİLGİM YOK O KONULARDA...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme