Bildirim
Cpu upgrade Yapıla Bilir mi Bu sistemde?
Samsung Viewfinity S9 LS27C902PAUXUF 27 inç 5 ms QHD FreeSync Pivot IPS Monitör : Amazon.com.tr: Bilgisayar
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CGF9Z89P
7 ay önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
yapilir,5600 veya 5700x3d alin oyun icinse -
pc psu power supply değerlerinizde tutuyorsa yapabilirsiniz
-
oyun için evet, ekran kartı ve power supply de değiştirmeyi düşünüyorum. şu an üzerinde gtx 1660s var :)
-
Önce bios güncellemesi yapın. 5700x3d işlemciyle gittiği yere kadar kullanırsınız. 5600 de sizi üzmez. Ayrıca en az RTX 3000 serisi bir karta çıkabilirseniz mükemmel olur. -
Su noktada olu platforma yatirim yapmayin. O sistemi satin, guncel platform satin alin. Eğer işlemciyi cok ucuza denk getirebiliyorsaniz tabii orasi baska ama 5700x3dye 9700Xe vereceginiz paradan cok da daha azini verneyeceksiniz... -
Eğer maddi durumu yeterliyse yapabilir. Ama ben ölü platform olduğunu düşünmüyorum. Çok iyi AM4 işlemciler var. 5600 ve üzeri işlemciler uzun süre götürür. Tabi kararı kendisi verecek. -
Evet Doğru söylüyorsun Şu an bi düşündüm de cpu+psu+cpu sğutucu 10000 tl civarında gözüküyor ee buna birde ekran kartı eklersen (rtx 4070 düşünüyorum) en aşağı 22000 tl çivarı toplam 32 bin çivarı ediyor,
40,45 arası hazır sistem almak daha mantıklı duruyor. (benim hurdayı seviyorum ama durum bu)
-
Olu platform ne demek bildigine emin misin? -
5700x3d ile güzelce yola devam edebilirsiniz
Ölü yatırım diyenlere aldanmayın herkesin bütçesi bir değil
7 bine çözmekte var min 20 bine çözmekte var -
Gayet iyi biliyorum. Maddi durumu yeterliyse geçebilir. Kesin geçmeli diye bir şey söylenemez. AM4 sistemler satmaya devam ediyor. Phenom veya FX işlemciler gibi vasat değiller. AM4 anakartlarının sunduğu teknolojiler de çoğu kullanıcıya yetiyor. -
O anakart ile daha çok yol gidilir, 5700X3D + RTX4070Ti Super gibi ikili ile uzun yıllar mutlu mesut kullanılır.
-
AM4 soketine islemci çıkıyor mu? -
Sana iyi geceler diyorum. Tartışmaya gerek yok. -
Aynen çünkü am4 olmedi yuregimizde yasiyor.
Iyi geceler -
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X