Şimdi Ara

CPU UYARISI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.004
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    BİLGİSAYARIMI 3 YADA SAAT AÇTIĞIMDA BİLGİSAYAR KENDİ KENDİNE KAPANIYOR VE AÇILMIYOR BİLGİSAYAR KAPANDIĞI GİBİ AÇIYORUM
    AÇILDIĞINDA AMBULAS SESİ GİBİ BİR SES GELİYOR VE AŞAĞIDAKİ UYARIYI YAZIYOR
    "(THE CPU WAS PREVİOUSLY SHUTDOWN DUE TO A THERMAL EVENT (OVERHEATİNG) SERVİCE THE UNİT AWAY TO RESOLVE THİS
    YUKARIDAKİ UYARIYI VERİYOR. F2 BASINCA BİLGİSAYAR AÇILIYOR
    CPU UYARISI VERİNCE CPU FANINA BAKTIM ISISI NORMAL GÖZÜKÜYOR EKRAN KARTININ SICAKLIĞINA BAKTIM ODA NORMAL GÖZÜKÜYOR
    BU DURUMDA NE YAPMALIYIM

• sisteminin özelliklerini ve derecelerini yazarsan iii olur
  • cup uyarısı bılgısayarından gelen hatadır
  • biosuna rest at. veya pilini çıkar. ayrıca ısı algılayıcı sorunları son çıkan anakartlarda çok dikkatimi çekmeye başladı. arkadaşta lga anakart var. intelin oda 75 derce falan diyodu yaw
  • http://forum.donanimhaber.com/m_6755936/mpage_1/key_//tm.htm#6755936

ben bıosu sıfırladım 10 defa skoup taktım fanı aynı

hatayı verıyo ve sıren gıbı otuyor makına yangın sırenı gıbı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi visor -- 23 Nisan 2006; 0:28:03 >
  • arkadaşlar geçenlerde bir tane makina geldi bana. pc 15-20 dakkada bir kitleniyordu.işlemcisi prescot işlemci idi p42.8 aynı dos hatasını veriyordu.bios a girdim ve işlemcinin sıcaklıgına baktım 90-95 derece arası seyrediyorduneyse işlemci fanını biraz bastırdım bir baktım sıcaklık düşmeye başladı 55 dereceye kadar düştü. ve yani işlemci fanı ve oturma tepsisini aldım taktım. 2-3 saate yakın denedim en fazla sıcaklıgı 68 dereceye kadar çıktı sende istersen bi biostan sıcaklık kontrole gel cpu sıcaklagına bak e işlemci fanını bi kere aşşagı dogru bastır bak bakalım ne olucak ona göre bir yol takip et
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.