Arkadaşlar mutlaka bu forumda 5920g'yi hala kullanan ya da daha önce kullanmış olanınız vardır. Benim 5920g ise t7700'lü 8600m gt'li olan model di fakat ısınma sorunumdan dolayı ekran kartı yanmıştı ve bana geri döndüğünde ise ekran kartı değişmiş 8400m g olmuştu. Uğraşmak istemedim bunu böyle kullandım gpu overclock ettim oynamak istediğim çoğu oyunu lowest ayarlarda hafif takılarak oynadım. Şimdi sorum t7700'ü overclock yapmanın bir yolu var mı? ve bilgisyara cpu olarak t9500 gpu olarak 9600m gt takmayı planlıyorum görüş ve önerilerinizi söyler misiniz?
NOT:GTA 4'ü en düşük ayarlarda neredeyse takılma yaşamadan oynayabiliyorum
2007 Kasım ayında T7500 ve 8600m GS li modelini aldım. Ekran kartı bir süre sonra yandı (Deli gibi wow oynuyordum o zamanlar). Neyseki garantisi vardı,kart değişti 8600m GT oldu, ama o da yandı Garantisi bittiği için 550 lira civarı vererek servise verdim ve yine aynı 8600m GT takıldı. Ama ne yazık ki o da yandı veya yandı gibi görünüyor Neyse bende laptop sevdasından vazgeçtim, 2 yıl bilgisayarsız takıldım (sağdan soldan otlandım daha doğrusu )
Sizin sorunuza gelince; işlemcinin değişeceğini pek sanmıyorum, gpu nunda anca 8600m gt ile değişeceğini tahmin ediyorum ama çokta bilgim yok. Ayrıca işlemci ve gpu değişse bile çok para tutacaktır muhtemelen. Gerek yok bence.
drumevo ben değiştirilebileceğini değil değiştirmemi önerir misiniz i sordum değiştirilebildiğini biliyorum ve ekran kartım 2 defa yandı fakat artık çözüm yollarını biliyorum yanması muhtemel bile değil ve gpu overclocklu ama yorumun için teşekkürler :)
turbocache bu konuda da onları ben zaten yaptım fakat işlemcimi overclock etmem lazım 2.6 ghz e kadar rahatlıkla ulaşabiliyo t7700 fakat acer5920g ve bu laptopun anakartıyla uyumlu program bulamadığımdan mıdır bilmiyorum bi türlü yapamadım sana da teşekkürler :)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme