Bildirim
Cpu-z Hatası
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
cpu z nin daha yeni veya daha eski bir versiyonunu kurun bi de onu deneyin -
quote:
Orijinalden alıntı: fatihburak95
cpu z nin daha yeni veya daha eski bir versiyonunu kurun bi de onu deneyin
farklı versiyon kurdum yine aynı yerde donup kalıyor acaba ekran kartınımı tanımıyor bilgisayar bugün geldi freedos olarak tüm driverları kendim kurdum hepsi son sürüm ve güncel ama bu neden açılmıyor hala anlamadım.ghost recon ve dirt3 sorunsuz oynayabiliyorum grafik kartıyla alakası olmayadabilir sanırım. -
-
-
sorun hala çözülmedi fikri olan yokmu? -
-
tüm driverlar kurulu yabancı sitelerde .....timeout diye bi hatadan bahsediliyor kayıt defteriyle ilgili sanırım tam anlamadım ama çözemedim sorun nedir?birde win7 ultimate ama bazı güncelleştirmeleri windows yüklemiyor sanki bişe engelliyor gibi -
Changing "Sensor=1" to "Sensor=0",CPU-Z reading Core VID ,instead of Core Voltage.
Böyle bişiy buldum netten program files cpu z içindeki ayar dosyasından bu parametreleri girip denermisin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
teşekkür ediyorum sorun düzeldi boştan yere bir sürü güncelleştirme yaptım tekrar teşekkürler.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X