Şimdi Ara

Cpu-z Hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar cpu-z hep aynı yerde donuyor sebebi nedir acaba hatada felanda vermiyor silip yükledim yine düzelmedi.
     Cpu-z Hatası

• bersis576 kullanıcısına yanıt
    cpu z nin daha yeni veya daha eski bir versiyonunu kurun bi de onu deneyin
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatihburak95

cpu z nin daha yeni veya daha eski bir versiyonunu kurun bi de onu deneyin

farklı versiyon kurdum yine aynı yerde donup kalıyor acaba ekran kartınımı tanımıyor bilgisayar bugün geldi freedos olarak tüm driverları kendim kurdum hepsi son sürüm ve güncel ama bu neden açılmıyor hala anlamadım.ghost recon ve dirt3 sorunsuz oynayabiliyorum grafik kartıyla alakası olmayadabilir sanırım.
  • 2 kere açmaya çalışınca böyle bir hata veriyor program açılıyor fakat hiç bir bilgi yazmıyor fikri olan?
     Cpu-z Hatası
  • hata dosyası.
     Cpu-z Hatası
  • sorun hala çözülmedi fikri olan yokmu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bersis576

arkadaşlar cpu-z hep aynı yerde donuyor sebebi nedir acaba hatada felanda vermiyor silip yükledim yine düzelmedi.
     Cpu-z Hatası

driverları kurdunmu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • tüm driverlar kurulu yabancı sitelerde .....timeout diye bi hatadan bahsediliyor kayıt defteriyle ilgili sanırım tam anlamadım ama çözemedim sorun nedir?birde win7 ultimate ama bazı güncelleştirmeleri windows yüklemiyor sanki bişe engelliyor gibi
  • Changing "Sensor=1" to "Sensor=0",CPU-Z reading Core VID ,instead of Core Voltage.

Böyle bişiy buldum netten program files cpu z içindeki ayar dosyasından bu parametreleri girip denermisin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • LaViTz kullanıcısına yanıt
    teşekkür ediyorum sorun düzeldi boştan yere bir sürü güncelleştirme yaptım tekrar teşekkürler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.