< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
CPYWATCH [ANA KONU] (9. sayfa)
-
-
Tesekkur ederim video icin hocam
-
Geçen hafta mafia yi alıyordum işlerim çok yoğunlaştı ve bugün alicaktim. Aman Kısmet beee take two reis.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Mafia nın sıkıştırılmışo bozuk. Bembeyaz araba havada uçuyor. 19 gb lık sürüm bozuk çıktı. 34gb indirdim sorunsuz :) Hatta o meşhur pis yarış görevindeyim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
o malum site nedir?
-
Korsan oyun kolay kolay oynamam ama ortada senaryo anlamında hiçbir emek harcanmamış, sadece grafikleri güzelleşmiş bir oyuna da 259 TL veremem açıkçası.
-
quote:
Orijinalden alıntı: waleur5utanmadan nasıl paylaşırsın anlamıyorum böyle birşeyi?(tek başınıza indirmenizde sıkıntı yok tabii ki çok pahalı oyunlar ama bu rezalet)
Biraz ilerde ağla.
-
Eyw
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi faruk321 -- 16 Ekim 2020; 12:47:38 > -
EMPRESS'de gövde gösterisine katılmış. 3 lük sayıda EMPRESS'den geldi...
-
quote:
Orijinalden alıntı: -Prometheus-EMPRESS'de gövde gösterisine katılmış. 3 lük sayıda EMPRESS'den geldi...
Ne kirdilar?
Edit: Tekken 7, Mortal Kombat 11 ve Troy'u kirmislar. Mortal kombat 11 e cok talep vardi, guzel hamle. Fifa 21 i de aradan cikartip, Rdr2 ye odaklanirlar simdi. Yalniz rdr2 yi kiracak ekip tam olarak kral sayilacak
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kage. -- 16 Ekim 2020; 13:11:4 >
oyunlar asgari ücretin yarısı olmuş hala duyar kasan var, beyler sistemin sizi zorladığı yollarla, tercih edilen yolları karıştırmayın. Duyar işi sisteme hizmet ediyorsa, mide bulandırır.
-
konuyu şikayet ettim, bakalım ne yapacaklar.
-
bizim ülkedeki fiyatlara ve vergilere göre mübahtır
crackin günahı yok türkiyede, kullanınnnn
quote:
Orijinalden alıntı: Suppordlekonuyu şikayet ettim, bakalım ne yapacaklar.
Niye şikayet ettin çok merak ettim ?
-
Valla bende utorrent pro kullanıyordum sürekli, yeni öğrendim böyle bişeyi, hemen değiştiriyim.
-
Parayla eksik oyun oynamaktan iyidir hocam.
zamunda
Eğer yanlış hatırlamıyorsam en son 80TL'ye Ukrayna'dan alınıyordu sanırım. Bu oyun için bence güzel fiyattı.
-
Steamde 200tl'ye kadar düştü. RDR2'ye de 200tl verirsin. Fazlasını aramak ölücülüktür benim gözümde. O yüzden indirimleri eleştiren bazı kişileri anlamıyorum. Ciddi ciddi nba 2k'yı gösterip 20 30 liraya satın diyebilen var. Bu oyunu üreten insanların ülkesinde 20 30 dolara alamıyorsun bu oyunları.quote:
Orijinalden alıntı: ShrikeenEğer yanlış hatırlamıyorsam en son 80TL'ye Ukrayna'dan alınıyordu sanırım. Bu oyun için bence güzel fiyattı.
Yanlış bilmiyorsam red dead 2 kırılmamıştı henüz iyi olmuş onu da halletmeleri
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X