Bildirim
Crackdown ?
Tadelle Çikolata Kaplamalı Gofret 35 G x 24 Adet : Amazon.com.tr: Mutfak
https://www.amazon.com.tr/gp/product/B0C69XWHCX
9 sa. önce paylaşıldı
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
GTA dan daha kolay yav görevler çıkınca git yap işte haritada. İstediğin zaman yapabilirsin bir sınırlama yok. İngilizce de gerektirmez o kadar. -
ya anladım nasıl yapacağımıda hic zevkli diyil ya belki co op zevklidir ama forumda cok abartılmıştı bu oyun bence güzel diyil -
Dil bilmeden oynarsan, hiçbir oyun zevkli değildir. -
Oyun inanılmaz keyifli, ancak ilk başta oyunu açtığında ebleh gibi kalakalıyorsun, ve ısınamıyorsun oyuna.
Oyundaki ana görev 3 şehirdeki, çeşitli Mafya Babalarının, hepsinin köküne kibrit suyu sıkmaktır. Ancak ilk "baba" ya gittiğinde farkedeceğin üzere, oyun sadece "öldür" den ibaret. Bu öldür'den ibaret senaryoyu önemseme fazla.
Önemseyeceğin şey;
Çatılarda yeşil olan orbları toplamak, bu sayede gelişip zıpladığında daha yükseğe sıçrayabilmek.
Düşmanları yakın dövüşle tekmeleyip de öldürmek, bu sayede kaslarının gelişip daha ağır eşyalar yüklenip atabilmek.
Düşmanları patlayıcıyla öldürüp, gelişmek,bu sayede patlayıcı gücünün gelişip daha fazla TNT adam olabilmek.
Düşmanları araayla ezmek, bu sayede sürücü özelliklerinin gelişip Agent Car'larının daha ölümcül hale gelmesini sağlamak.
......
Böyle gider, kendini geliştirmeye bak...Sonrasında keyif alacaksın.
Xbox'da oynadığım "Çok" Güzel oyunlardan biridir.
-
Bende pek sevmemiştim yarıda bıraktım zaten.Çok kötü değil ama iyi de değil.Gta çakması... -
oyunu ben çok begendim hele leveller yukselince bi zıplıyorsun off süper oyunu büyük bi zevkle bitirdim yenisi çıksada oynasak -
Yapım aşamasındaydı duyduğum kadarıyla.
Ben de büyük bir sabırsızlıkla beklyiroum oyunu.
Zaten GTA2'yi yapan adamlarda kötü, çirkin bir oyun beklemezdim.
GTA2'nin 3 boyutlusu diye düşünün, ama içerik olarak birşey eklenmemişi... -
Bu oyun güzeldir ya ama herkese hitap etmeyebilir. Çok eğlencelik bir oyun. -
2 defa bitirdiğimi söylesem?
Hemde bu oyun boluğunda -
quote:
Orjinalden alıntı: rick dangerous
2 defa bitirdiğimi söylesem?
Hemde bu oyun boluğunda
bendensin derim -
-
Walla Co-Op oynayacak varsa Live'den yapalım. Çok keyiflli oluyor sanırım. -
Konuyu dirilttiğim için kusura bakmayın.Co op yapacak kişiler aramaktayım. -
Yapalım "miasmic".
Gece 09:00 09:30 gibi girerim uygun mu? -
quote:
Orjinalden alıntı: pyrotoxin
Konuyu dirilttiğim için kusura bakmayın.Co op yapacak kişiler aramaktayım.
Oynayabiliriz geceye...
1-2 defa oynadım oyunu ama fazla geliştiremedim karakteri... :) -
quote:
Orjinalden alıntı: .ZeuS.
Dil bilmeden oynarsan, hiçbir oyun zevkli değildir.
+1000
Hatta su an özel modlarida var mesela GOD modunu kesinlikle tavsiye ederim ve tabii ki....Live uzeri bir arkadasla -
Tabi uyar bana Koalax var listemde.neslihann sende eklersen akşam oynarız. -
Ben seni ekledim sanırım Miasmic.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X