creative muvo2 4 gb modelini bi türlü pcye tanıtamıyorum..xp kullanıyorum...bu sorunu nasıl aşabilirim..bilen varsa yada fikir veren olursa çok sevinecem...
walla hiçbişey yazmıyo...ben donanımı buldurmaya çalışıyom yine tık yok...aklıma şimdi şu geldi acaba benim pc usb 2.0 ı desteklemiyo olabilirmi...varmı böyle bi ihtimal sizce..bana bi akıl verin nolur...
öyle olsa bile usb 1.1'de bile çalışıyo olması lazım. o sadece aktarım hızını etkiler.
arkadaşım öncelikle malesef kılıf çıkmıyo... --1 adet muvo2 4gb siyah --1 stereo kulaklık (kaliteli görünüyo) --1 adet kablolu kumanda ekransız --1 batarya --1 adaptör --1 usb 2.0 kablosu (kısa kablo çıkmadı ayrı olarak) --kurulum cd si bi de görünüş olarak çok kibar gerçekten.resimdekilerden daha güzel görünüyo gayet küçük..inşallah bi de sorunu halledip test ediyim daha anlatırım...
ŞARZI YOKSA PC GÖRMEYEBİLİR BELKİ DİĞER MP3 PLAYERLARDA PİL TAKILI DEĞİLSE PC GÖRMÜYODU
ya dostum taktım adaptöre..pilini de taktım...sonra kendisi açıldı creative yazdı hemen sonra muvo2 yazıyo öyle kalıyo...bekliyo öyle...ne pcyi görüyo..ne açıp kapatabiliyom...pilini takıyom deniyom..çıkarıp deniyom hertürlü deniyom ama yok olmuyo...
dostum ne oldu çalışmıyomu??????????
dostum niye cevap vermiyosun iyilikte yaramıyo hee.......
aynen
cihazı usb ye tak ondan sonra aleti çalıştır eğer bilgisayarının usb girişinde sorun yoksa 2 saniyede görür mp3 çaları ondan sonra kutudan çıkan yazlım cd sini kurmaya başlarsın olay çözülür ama benim burda senin anlattıklarından anladğım kadarıyla senin usb girişinde sorun var diğer usb girişini dene bakalım aynı şey tekrarlıycakmı veya başka bi bilgisayarda dene sonuç ne olacak
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme