bir ise yarar mi bilmiyorum ama: windows experience index te tum puanlar 7.5 ve uzeri fakat 'disk data transfer rate' 5.9.. 1.5 tb hard disk in 1.4 u dolu.. 2 bolunmus diskte de 50ser gb bos yer var. ama bayadir da boyleydi.. son zamanlarda bir mouse unki(razer) haric hicbir sey yuklemedim yazilim olarak. bunlar disinda hicbir olagandisi durum gozume carpmadi.
simdiden tesekkur ederim..
Laptoplarda oluyor galiba bu hata az önce ba?ka arkada?yn konusunada yazmy?tym ben bu sorunu laptopumda ya?yyorum düz bir zemine koyduysanyz fanlaryn hava atmasy için biraz mesafe byrakyn altyna fanlary kapatmayacak ?ekilde kitap destek koyun hatta bim de satylan laptop so?utucularyny alabilirsiniz 10tl gibi bir ücreti var
hic gerekmese bile surekli sogutucuyla kullaniyorum.. en dikkatli oldugum konulardan biri.. tesekkurler
Elimden geldiğince çevirmeye çalıştım hatada sana bir şeyler öneriyor
eğer bu hatayı ilk defa görüyorsanız bilgisayarınıza reset atın eğer tekrarlanırsa şu adımları izleyin
Donanımdan emin olmak için kontrol edin sanırım eksik yada oynayan parçalardan bahsediyor olabilir ve yazılımı uygun şekilde yükleyin eğer yeniden yüklediğinizde size sistem yönetici izni gibi bir şeyler galiba emin değilim windowsu güncellemeniz gerekebilir
Eğer problem devam ederse herhangi bir donanımı yada yazılımı silme bios dan memory kısmına git güvenli modda başla bir şeyleri bileşenleri devre dışı bırak bilgisayarı yeniden başlat ve güvenli modu seç
tabiki elimden geldiğince
quote:
Orijinalden alıntı: xXSasukeXx
Elimden geldiğince çevirmeye çalıştım hatada sana bir şeyler öneriyor
eğer bu hatayı ilk defa görüyorsanız bilgisayarınıza reset atın eğer tekrarlanırsa şu adımları izleyin
Donanımdan emin olmak için kontrol edin sanırım eksik yada oynayan parçalardan bahsediyor olabilir ve yazılımı uygun şekilde yükleyin eğer yeniden yüklediğinizde size sistem yönetici izni gibi bir şeyler galiba emin değilim windowsu güncellemeniz gerekebilir
Eğer problem devam ederse herhangi bir donanımı yada yazılımı silme bios dan memory kısmına git güvenli modda başla bir şeyleri bileşenleri devre dışı bırak bilgisayarı yeniden başlat ve güvenli modu seç