Şimdi Ara

CrasHh & PR0_BJK Ortaklığı | Pokémon Senaryoları | Sekizinci Bölüm 2. Sayfada

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
0
Favori
3.850
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  CrasHh & PR0_BJK Ortaklığı | Pokémon Senaryoları | Sekizinci Bölüm 2. Sayfada

Arkadaşlar öncelikle merhabalar.Ben ve CrasHh bir proje yapmaya karar verdik.Bunda da hem yazı yazma gücümüzü geliştireceğiz,hem eğleneceğiz,hem eğlendireceğiz hem de bilgilendireceğiz.Size Pokémon senaryoları yazacağız.Resimlerle süsleyip sizi olayın içindeymiş gibi yaşatacağız.Çok fazla fantastik olmamakla birlikte animeye de çok bağlı kalmayacağız.Temel anime üzerine olacak ancak karakterleri kendimizmiş gibi yöneteceğiz ve bu da farklılığı getirecek.İlk senaryoyu yazıyoruz.Bittiğinde eklenecektir.Ancak senaryolardan sonra Sprite düzenlemeleri,PS,Savaş Modları gibi ayarlamalar da yapacağımızdan dolayı senaryolar hemen eklenmeyebilir.İlk senaryo da büyük ihtimalle yarın,bir aksilik çıkarsa Pazar gününe sizlerle olacaktır.Hoşçakalın diyerek sözü size bırakıyorum.

Yazarlar;
    CrasHh : Emre Pala
    PR0_BJK : Oğul Uzun

Birinci Böüm :
    BÖLÜM 1 : POKEMON! SENİ SEÇTİM!
    Saat yaklaşık 19.00 idi.Ilık bir sıcaklık ve hoş bir ilkbahar idi.Hava kararmaya başlamıştı ve genç Dustin eve gelmişti.Ancak bu onun için önemliydi.Uzun bir yolculuğa çıkacaktı ve dışarıdan eve bu şekilde gelişi belki de son olmuştu.Kendisi 10 yaşında,sarışın,mavi gözlü,zayıf ancak saldırgan bir yapıya sahip idi.Elbisesi mavi bir şapka,kırmızı bir ceket,içinde mavi bir t-shirt ve spor bir kot pantolon idi.Yeşil renkli çantasını yanından ayırmazdı.
    Annesi onu çağırmıştı;

-Haydi yemeğe Dustin!
    -Geliyorum anne !

Yemeğe gitti.Evlerinde 4 kollu yeşil renkli değişik bir yaratık vardı.Dustin seslendi;
    -Nasılsın Machamp ? Eski dostum.
    -Machaampp...

Bu bir Pokémondu.Onun yarın çıkacağı macera ise Pokémon macerası idi.3 çeşit başlangıç Pokémonu seçme hakkı vardı.Bunlar Bulbasaur,Squirtle ve Charmander idi.Bütün gün hangisini seçeceğini düşündü.En sonunda uyumaya karar verdi.Yatağa girdi ve derin bir uykuya daldı.Ancak birşeyi unutmuştu.Saatini kurmamıştı.

Sabah kalktı.Ancak saatine baktığında acı gerçeği gördü.Pijamaları ile yataktan fırlayıp Profesör Oak’ın laboratuvarına gitmişti.Bu profesör başlangıç Pokémonlarını dağıtan kişiydi.Orada arkadaşı Zack'ı gördü.Zack onun için çok şey ifade ediyordu.Masada birkaç Pokémon topu vardı.Pokémonlar bu toplarda muhafaza edilir ve ihtiyaç olduğunda dışarı çıkarılırdı.Dustin hemen koştu ve Profesör Oak Pokémonumu almak istiyorum dedi.Zack'a sen hangi Pokémon'u aldın diye sordu.Zack ise ''Bütün Pokémonlar alınmıştı.O yüzden burada ne yapacağımı düşünüyorum dostum” dedi.Ne yapacağız biz? diye ekledi Dustin.Profesör korkma Dustin senin böyle bir şeyle karşılaşacağını tahmin etmiştim.Ve senin için farklı bir Pokémon saklıyordum dedi.Profesör Dustin'e Pokémon Topu'nu verdi.

Dustin Pokémon Topu'nun içinden çıkacak Pokémonu son derece merak ediyordu.Hemen topu fırlattı.İçinden bir Rhyhorn çıktı.

Zack da Dustin gibi 10 yaşında siyah saçlı,kahverengi gözlü bir çocuktu.Üstünde siyah bir t-shirt,ve onun üzerinde pokémon simgesine sahip olan bir yelek vardı.Fazla zayıf sayılmazdı.Biraz üşengeç bir çocuktu.
    Arkadaşı adına sevinmişti.Sonunda o istediği Pokémona sahip olmuştu.Peki ya kendisi ne olacaktı?Profesöre endişe dolu gözlerle baktı;

-Ya benim Pokémonum ne olacak Profesör?
    dedi.Profesör çaresizlik içinde:
    -Üzgünüm Zack ama elimdeki bütün başlangıç ve diğer Pokémonları yeni eğitmenlere dağıttım.Senin için maalesef hiçbirşey yapamam.
    dedi.Zack sinirlenmişti.Zack’ın sinirlenmesi arkadaşı Dustin için sıradışı bir olay değildi.Dustin:
    -Hey üzülme dostum.Sana en yakın yerden Pokémon bulmaya çalışırız
    dedi.Bu Zack için rahatlatıcı bir konuşma değildi.Kendi Pokémonunu kendisi yakalamak istiyordu.Bu sırada gözü laboratuvardaki eski bir dolabın rafındaki kitapların kenarından gözüken Pokétopuna çarptı.Sevinçten gözleri parladı.
    -Profesör Oak; işte bir Pokétopu!!!Ne olur bana boş olduğunu söylemeyin!
    dedi.Profesör Oak:
    -Boş bir Pokétopu değil ama içindeki Pokémon küçükken benim hayatımı tehlikeye atmıştı.Onu almanı tavsiye etmem.Zaten onu serbest bırakacaktım.
    dedi.Bu Zack için önemli değildi.Umursamıyordu bile.Profesöre topu gerçekten çok istediğini söyleyince profesör Pokétopunu vermekten başka bir şey yapamadı.Zack heyecanla Pokétopunu ellerine aldı ve içindeki Pokémonu merak etti.Bu bir Poliwag idi.Etrafa korku dolu gözlerle bakıyordu.

Dustin’le birlikte Profesöre teşekkür etmişlerdi.Tam giderken Profesör:

-Durun çocuklar!Sizlere gitmeden bir şey daha vermek istiyorum
    dedi.Birlikte laboratuvarın kapısından içeri tekrar girdiler ve Profesör onlara masanın üstündeki garip kırmızı kitap şeklinde teknolojik bir alet gösterdi.Dustin:
    -Bunlar da ne Profesör?
    dedi.Profesör açıkladı:
    -Bunlar Pokédex.Yapılan en son teknloji Pokémon ansiklopedisi.Bunlar karşılaştığınız Pokémonların verilerini otomatik olarak kaydeder.
    dedi.İki arkadaş ceketlerinin ceplerini Pokédexleri koydular ve Profesöre teşekkür edip çıktılar.
    Dex'i nasıl kullanacaklarını merak ediyorlardı.Zack Poliwag'ını,Dustin ise Rhyhorn'unu çıkardı.Poliwag ile Rhyhorn'u birbirlerine tanıştırdılar.Zack Pokédex'ine Poliwag'ı gösterdi.

Dustin ise Dex'ine Rhyhorn'unu gösterdi.

O sırada gökte bütün haşmetiyle süzülen bir Pokémon gördüler.Bu da ne dedi Dustin.Dex'ini uzattı.Dex bu Pokémonu tanımlayamamıştı.

-BÖLÜM SONU-

Bölüm'ün Yazarları:Emre Pala,Oğul Uzun

İkinci Bölüm :
    BÖLÜM 2 : POKEMON MERKEZİ!
    Kahramanlarımız en son Pokédexlerine kendilerinin Pokémonlarını tanıttıktan sonra gökyüzünde garip bir Pokémon görmüşlerdi.Bu Pokémonu Pokédex tanımlayamamıştı.Kahramanlarımınız Dustin ve Zack kafalarındaki soru işaretleriyle birlikte yollarına devam ettiler.Gökyüzü kararmaya başlamıştı.Zack Dustin'e:
    -Hey Dustin!Hava kararmaya başladı.Burada kamp kursak iyi olacak dedi.
    Dustin:
    -Tamam dostum.
    dedi.Bir yandan da çantasından uyku tulumunu çıkarıyordu.Zack:
    -Hay aksi!Çantamı almadan yolculuğa çıktım.Sen de yedek uyku tulumu var mı?
    dedi.Dustin çantasındaki diğer uyku tulumunu arkadaşı Zack'a verdi.Zack ile Dustin 5-6 tane ağaç bulunan bir yolun kenarında uyku tulumlarının içinde uyuyorlardı.Ateş yakmak istemişlerdi ama ilkbahar olduğu için gerek yoktu.Akşamları bile o kadar serin olmuyordu.

Güneş ışınları ağaçların dalları arasından Zack'ın gözlerine vuruyordu.Zack sabah ilk iş olarak Poliwag'ı biraz eğitmeyi düşünüyordu.Pokétopunu kemerinden eline aldı.Zack:

-Seni seçtim Poliwag!Eğitim zamanı!
    dedi.Pokétopunu salladı ama bomboştu.Poliwag içinde değildi.Nereye gitmiş olabilirdi ki?Dustin'i uyandırdı.Zack:
    -Heyy!Dustin uyan!Poliwag kayboldu!
    diye bağırdı.Dustin uyandı.Zack'e:
    -Tamam endişelenme dostum.Eminim ki buralarda bir yerlerdedir.
    dedi onu yatıştırmaya çalışarak.Koşarak etrafı kolaçan ettiler.Yakınlarda bir su birikintisi buldular.Zack o yöne doğru koştu.Bağırdı:
    -POLIWAGGGG!!!NERDESİİİİN???
    -Poliiii....

diye bir ses duydu suyun içinden.Hemen su birikintisine doğru yaklaştı.Poliwag suyun içinden birikintinin diğer tarafına fırladı.

Zack ona doğru koşunca, Poliwag ona ağzından baloncuklar atmaya başladı.İşte herşey o anda meydana geldi.Zack'a baloncuklar çarpınca, Zack dengesini kaybetti ve yan taraftaki çamur birikintisine düştü.Yan tarafta çimlerin arasında bulunan Spearow'un üstüne çamur sıçrayınca, Spearow keskin bir çığlık attı ve Zack'a gaga darbeleriyle saldırmaya başladı.Poliwag eğitmenini bırakıp gidicekken.Zack bağırdı:

-Dur Poliwag gitme!!!Ne olur geri dön!!!
    Poliwag ürkek adımlarla Zack'ın yanına geldi ve Spearow'a baloncuk attı.Spearow ona Gaga saldırısını kullandı.Poliwag sinirlenmişti.Baloncuk saldırısını kullandı.Dustin hemen yetişti.

Rhyhorn seni seçtim dedi.Ama Spearow yerde yatıyordu.Bitkindi.Rhyhorn’u neden çıkardığını sorunca şuraya bak dedi Dustin.Bir Spearow sürüsü geliyordu.Oradan kaçmalılardı.Ama Zack savaşalım dedi.

Poliwag onu hala dinlemiyordu.Birkaç Spearow’u sert darbelerle yere düşürdükten sonra birden kendini yerde buldu.Poliwag eğitmenini dinlememiş Rhyhorn’a Su Tabancası saldırısını kullanmıştı.Eyvah dedi Dustin.Zack Poliwag’a yalvarıyordu.Kaçalım dedi Dustin.Rhyhorn’u Pokemon Topu’na çağırdı.Tam ilerlerken Zack’in Poliwag’ı Pokemon Topu’na almadığını gördü.Poliwag toptan kaçıyordu.Hızlı bir Pokemon olması bir avantajdı onun için.
    Spearowlar Poliwag’a saldırdı.Birkaçını Su Tabancası ile zayıflattı ancak hepsiyle baş edemezdi.Yere düştü.Zack onu kolları arasına aldı ve koşmaya başladı.Bir yandan ince derisini okşuyor bir yandan da koşuyordu.En sonunda bir Pokemon Merkezine vardılar.Poliwag Zack’e minnet dolu gözlerle bakıyordu.Dexter’dan Spearow’un bilgilerine baktılar.

Poliwag’ı Pokemon Merkezi’nde bırakıp yoluna yalnız devam etmeye karar verdi Zack.Güle güle,sanırım seninle anlaşamayacağız dedi.O sırada pantolonunun paçasında bir ıslaklık hissetti.Bu Poliwag’ın su tabancası idi.Poliwag sevinçle üstüne doğru koşuyordu.Dustin de Rhyhorn’unu iyileştirdi.Hemşire Joy ileride Viridian Ormanı olduğunu orada birçok yeni Pokemon görebileceklerini söyledi.Sonra kahramanlarımız merkezden çıkıp Viridian Ormanı'na doğru yürümeye başladılar.

-BÖLÜM SONU-

Yazarlar:Oğul Uzun ve Emre Pala

Üçüncü Bölüm :
    BÖLÜM 3 : DUSTIN BİR POKEMON YAKALAR
    Kahramanlarımız Viridian Ormanı'nın yolunda ilerliyorlardı.Zack Dustin'e:
    -Dünkü Spearow saldırısını gerçekten ucuz atlattık.Belki biraz daha oyalansaydık şuan burada olmayabilirdik.
    dedi.Dustin:
    -Evet kıl payı ile kurtulduk dostum.Pokémon merk....aaa...PAT!

Zack ile Dustin gözlerini açtılar.Etraflarına baktıkları halde hiçbirşey göremiyorlardı.
    Zack:

-Aaah...Neredeyim ben?
    dedi karanlığın içinde kendi kendine.Daha sonra yalnız olmadığını farketti.Dustin baygın bir şekilde yanında yatıyordu.Onu uyandırdı.Daha sonra onla konuşurken yukarıdan bulunduğu karanlık ortamı aydınlatan güneş ışınını farketti.Kafasını yukarı kaldırdığında birkaç ağacın tepesini ve gökyüzünü farketti.Evet!İşte bir çukura düşmüşlerdi ve bu bir mutlaka tuzaktı.Ama bunu kim yapmıştı?

Aradan 1 saat geçti.Halen daha çukurdan çıkmaya çalışmalarına rağmen çıkamadılar.Daha sonra ayak sesleri duydular.Daha sonra çukurun etrafında onların yaşlarında bir çocuk silüeti gördüler.Çocuk bağırdı:
    -Birilerini yakaladııımmmm...Jamessss......Buraya gel....
    Ardından tekrar bağırdı:
    -Ahh...Lanet olsun...Beni bırakıp gitmişler...İş başa düştü...Gastly onları çukurdan çıkar...
    dedi.Zack vücudunda aniden bir hafiflik hissetti.Vücudu kendi kendine hareket etmeye başladı.Aniden ayakları yerden kesildi ve havalamaya başladı.Kafasını oynatabiliyordu.Yanına baktığında Dustin de aynı şekilde havalanmıştı.

Birden hızlı bir şekilde sanki bir güç onları yere attı.Zack Dexter'ı açtı.Bu gücü uygulayan Pokémonun yani Gastly'nin özelliklerini öğrenmek istedi.

Zack sinirlendi ve Poliwag'ı çıkartmayı düşündü ama sonra vazgeçti.Dustin ileri atıldı ve Rhyhorn'u Pokétopundan çıkardı.

Rhyhorn ! Boynuz saldırısı dedi.Rhyhorn Boynuz Darbelerini Gastly'e vuruyordu ancak Gastly her seferinde yaralanmadan kurtuluyordu.Daha sonra Gastly Hipnoz ile Rhyhorn'u uyuttu.
    Dustin:

-Rhyhorn geri gel!
    Zack:
    -Sen de kimsin ve bizden ne istiyorsun ?
    Gizemli çocuk:
    -Bunu söyleyemem.Ancak sizden hoşlanmadığım bir gerçek.Benim kim olduğumu çok yakında öğreneceksiniz.Ancak siz niteliksiz eğitmenlersiniz.Sizin Pokémonlarınız benim bir işime yaramaz.
    dedi.Zack ise dalgındı.Poliwag'ı riske etmek istemiyordu.Onu çıkartmayacağım dedi.Yabancı gözlerden kaybolmuştu.Ormanda yollarına devam ettiler ancak akılları kötü yabancıdaydı.Onunla tekrar karşılaşmayı çok istiyorlardı.

Yolda ilerlerken iki tane yeni Pokémon gördüler.Bunlar iki tane tırtıl idi.Ancak birinde iğne vardı ve turuncumtrak bir renge sahip idi.Ötekinde ise yeşil derisinin üzerinde bulunan lekelerden başka birşey yoktu.Bu Pokémonlar yemek yiyordu. Dustin takımına bir Pokémon yakalamak istiyordu.Dexter'ı açtı ve yeşil olan Pokémonun verilerini incelemesi için Dexter'ı açtı.

Sonra Dustin Zack'a:

-Ben gerçekten Caterpie'yi yakalamak istiyorum dostum.Sen de istersen diğer Pokémonu yakalayabilirsin.
    Zack tırtıllara baktı.Dexter'ı açtı ve diğer Pokémonun verilerine baktı.

Daha sonra Dustin'e:

-Bu ormanda yeterince böcek Pokémonu var zaten.Poliwag'ı eğitmeden başka bir Pokémonun sorumluluğunu üstüme alamam.
    dedi.Dustin Rhyhorn'u Pokétopundan çıkardı.

Dustin:

-Rhyhorn! Caterpie'ye Tepinme saldırını kullan!
    dedi.Caterpie krokudan kaçmaya çalışırken Dustin Pokétopunu kemerinden çıkarır.Top sırası ile sallanır.1-2-3 derken önünde yanan kırmızı ışık bir anda söndü.Bu onun Pokémonu yakalamış olduğu anlamına geliyordu.İki arkadaş sevinçle yollarına devam ettiler.Ve hala o esrarengiz adamı düşündüler.Ama kendilerini bekleyen tehlikelerin farkında değillerdi.
    -BÖLÜM SONU-

Dördüncü Bölüm :
    BÖLÜM 4 : SAMURAY'A KARŞI SAVAŞ
    Kahramanlarımız bir önceki bölümde gizemli bir eğitmen ile savaşmışlardı.Ancak eğitmen onları güçsüz ve değersiz bulduğu için gitmişti.Dustin ise Viridian Ormanı'nda kendine bir Caterpie yakalamıştı.

Dustin ve Zack yollarına devam ediyordu.Halen daha Viridian Ormanı'ndalardı.Sabahın ilk ışıklarında ilerliyorlardı.Yolda yürürken iki tane kamp yapan çift gördüler.Dustin Zack'e:

-Demek ki bu ormanda bizden başka kişiler de varmış dedi.
    Zack:
    -Bakalım yeni yüzler kimlermiş?
    dedi.Piknik yapan çiftle tanıştılar.Zack onlara burada ne aradıklarını sordu.Çift Zack'e ikisinin de eğitmen olduğunu söyleyince.Zack çifte ve Dustin'e bakarak:
    -İkiye iki bir savaşa ne dersiniz?
    dedi.Dustin kafasını sallayarak onayladı.Çift de onaylayınca savaş resmen başlamış oldu.

Zack içinde biraz şüphe olsa da Poliwag'ı seçti.Dustin ise Caterpie'ye kendini sevdirmek ve savaş sanatını öğretmek için onu seçti.
    Çiftlerden ikisi de Weedle seçti.

Birinci Weedle’lara Zehirli İğne saldırıları emredildi.Poliwag hızlı idi ve kaçmayı başardı ancak Caterpie hasardan kurtulamamıştı.Poliwag Su Tabancası ile Caterpie ise Ağ Örme saldırısıle saldırdı.Weede’lardan biri yerde idi.Diğeri de hareketsizdi.Caterpie’nin sevinci yüzünden okunuyordu.Poliwag ise artist edası ile etrafına bakıyordu.Weedle’dan Caterpie’ye gelen Ağ’ı gördü ve Su Tabancası ile Ağ’ı vurdu.Caterpie son olarak Mücadele saldırısını kullandı.Weedle kelimenin tam anlamı ile pert olmuştu.Caterpie sevinçle Poliwag’ın yanına ilerledi.Bu baya uzun sürmüştü.Öyle ki kampçılar kaçmıştı.
    Poliwag Caterpie’ye yüz vermiyordu.Caterpie onu güldürmek için numaralar yapmaya çalışıyordu ancak başaramıyordu.

Zack ve Dustin çiftlerle el sıkıştılar ve oradan ayrıldılar.Pokémonları Pokétoplarına sokmadılar çünkü Dustin Zack'a Pokémonların biraz açık havada daha huzurlu olacaklarını söyledi.Bu arada Caterpie bir dalın üzerinde elma gördü.Ağaca tırmanmaya başladı ama sonra dengesini kaybedip yere düştü.Dustin ağaçtan elmayı kopardı ve bir yandan da yere düşen Caterpie'ye kaldırdı.Caterpie eğitmeni tarafından önüne koyulan elmayı yerken birden gözleri parladı.Daha sonra kafasını yukarı kaldırdı ve kırmızı anteninden bir ağ fıskiyesi çıktı.

Sanki etrafına duvar örmüştü.Zack Dustin'e:

-Neler oluyor Dustin?
    dedi.Aniden Caterpie'nin etrafındaki duvarın çatladığını farkettiler.Çatladı,çatladı ve çatladı.Ağ duvarı açılınca içinde Caterpie yoktu.Farklı bir yaratık veya Pokémon vardı.Zack Dexter'ı açtı ve verileri dinledi:

-Demek bir Metapod!Tebrikler dostum senin Caterpie evrim geçirmiş!
    dedi gülerek.Dustin biraz şaşkındı.
    -Bir Metapod haaa...Koza halinde olmasına kolay kolay alışamayacağım sanırım Caterpie'nin hareketli halini özliyeceğim.
    dedi.Tam Dustin eğilmiş Metapod'u Pokétopunu geri alıcakken ÇAT! diye bir ses geldi.Sol taraflarındaki ağaç ani bir şekilde gövdesinden çatlamıştı ve Dustin'in üzerine düşüyordu.Dustin üzerine ağacın düşeceğini görünce Metapod'u kucağına almaya çalıştı ama yerde halen daha biraz ağ vardı ve bu Metapod'u almasını engelliyordu.Bunun üzerine Dustin Metapod'a sarıldı. Zack:
    -Poliwag!!!Çabuk ağacın gövdesine baloncuklarını kullan!
    dedi.Bu ağacı durdurmadı ama düşmesini biraz da olsa yavaşlatıyordu.

Zack o anda hızlıca Dustin'in cebinden Rhyhorn bulunan Pokétopunu aldı.

-Rhyhorn!!Çabuk ağaca Tepinme yap dedi.Rhyhorn'un ağaca vurmasıyla ağaç yan taraftaki ağaca çarptı ve iki ağaç da yıkıldı.
    Dustin Zack'a:
    -Hayatımı kurtardın dostum.Sana ne kadar teşekkür etsem az.
    dedi.O anda Dustin ağaçların arasında bir insan silüeti gördü.Bunu yapan o olmalıydı.
    Dustin:

-Rhyhorn ve Poliwag çabuk onu yakalayın!
    dedi.Rhyhorn bir ağaca Boynuz Saldırısı yaptı.Ağaç adamın önüne devrildi ve ağaçta bulunan bir takım güve Pokémonlar yere düştü. Ama adam ağacın üzerinden atladı.
    Zack:

-Poliwag Hipnoz saldırısı!
    dedi.O anda silüet birkaç saniye ayakta durdu ve yere düştü.

Aradan yarım saat geçti.Kaçak uyandı.Dustin:
    -Sen kimsin ve bizden ne istiyorsun?Senin gibilerinden bıktık.
    dedi.Kaçak:
    -Ben Samuray Philip.Ormanın huzurunu korumaya çalışıyorum.Sizin gibi üç kişi benim bir Pokémonumu çaldılar.Diğerini zor kurtardım.Ben de sizi onlar sanmıştım ama değilmişsiniz.
    Zack:
    -Hangi Pokémonunu çaldılar?
    Samuray:
    -Bir Metapod'du.
    O anda Dustin'in kafasında yıldırımlar çaktı.Metapod'unu geride unutmuştu.
    -Lanet olsun!Metapod'u unuttum!!!!
    diye bağırdı.Kan ter içinde geriye döndü.Metapod'un başında bir sürü Beedrill vardı.

Bu onların yere düşürdüğü ağaçtan düşen güvelerdi.Gelişmişlerdi!Dustin Pokédexi açıp baktı.

Beedrill sürüsü çok şiddetli bir şekilde vızıldıyorlardı.O sırada arkadan esrarengiz bir Pokémon Beedrilllere saldırdı.

Bu bir Pinsir idi.

Kılıç Dansı ve ardından Kavrama saldırısı kullandı.Beedrilller Pinsir’in kafasının üstündeki kılıçlar arasında bir bir yere yığılıyordu.O sırada Rhyhorn Boynuz Saldırıları Poliwag ise Su Tabancası saldırıları ile ona yaklaşmaya çalışan diğer Bedrillleri haklıyorlardı.Metapod çok korkmuştu.Bir Beedrill onu alıp güvelerle dolu bir ağaca doğru götürdü.

Ancak bu güveler Metapod değildi.

Zack Dex’ini indirdi.Zack:
    -Bunlar Beedrill’in gelişmemiş hali olan Kakunalar dedi.Onları uyandırmamalıyız ancak kalan son Beedrillleri de ebediyete kavuşturmalıyız.
    dedi.

Beedrilller huzur içinde uyuyorlardı.Zack,Dustin ve Samuray ağaca yaklaştılar.Samuray:

"İşte Benim Metapod’um da Orada"
    diye bağırdı.O sırada Kakunaların gözlerinden bir ışık patlaması oluştu.Hepsi birer Beedrill’e dönüşmüştü.Bu çok kötü bir haberdi.Pinsir yorgun düşmüş idi.
    Rhyhorn ve Poliwag ise onlara yetişemiyordu.O sırada bütün Beedrilller uyumaya başladı.

Oradaya gelen yabancı:

-Benim çaldığım Metapod’u benden çalamazsınız sizi iblisler.
    Bu kahramanlarımızı geçen günlerde rahatsız eden yabancı idi.Gastly’si ile bütün Beedrillleri uyutmuştu.Şimdi iki Metapod da benim olacak dedi.O sırada Samuray ve Dustin Metapodlarını aldılar.Ve tüm Pokémonları zayıf düştüğü için Metapodlarını kullanmaya karar verdiler.
    İkisi aynı anda
    :
    -Metapod ! Sertleş !
    -Gastly Yalama saldırısını kullan.
    -Sertleşmeye devam et !
    -Yala onları !

5 ila 10 dakika arası bu olay devam etti.En sonunda Metapodlardan bir çatırtı sesi geldi.Dustin ve Samuray ‘’ah hayır,yenildik’’ dedi.Ama büyük bir ışık patlaması oldu.Metapodlar yok oldu.

Çünkü havada iki tane Butterfree vardı.Dustin Uyku Tozu saldırısı dedi.Samuray ise Kafa Karıştırma dedi.

Gastly ne yapacağını şaşırdı.Ve bir anda yığılıverdi.
    Yabancı :

-Gastly,geri dön !
    Arkasını dönüp koşmaya başlar ve ekler:
    Daha sonar tekrar görüşeceğiz !
    Kahramanlarımız samuraya teşekkür ve elveda ederek Viridian ormanından ayrılırlar.

-BÖLÜM SONU-

Beşinci Bölüm :
    BÖLÜM 5: PEWTER ŞEHRİNDE GÜÇ GÖSTERİSİ!
    Viridian Ormanı'ndan çıkan kahramanlarımız Dustin ve Zack kendilerinin üzerinden sanki ağır bir yük kalkmış gibi hissediyorlardı.Yollarına rahat ve güvenilir adımlarla ilerliyorlardı.Viridian Ormanı'ndaki maceraları hakkında konuşuyorlardı.Dustin Zack'e:
    -Sence daha o gizemli tiple karşılaşır mıyız ?
    dedi.Zack:
    -Bilmiyorum ama o kendini bilmezi bir gün fena pataklayacağım!
    Yolda ilerlerken bir uçurumun sonuna geldiler.Aşağıda bütün haşmeti ile Pewter Şehri'ni gördüler.Sanki şehir mağara dönemini anımsatıyordu.Çoğu bina dikdörtgen şeklindendi ve kayadan oluşmuştu.Dustin:
    -Vayyy canına!Şuna bak dostum!Hadi gel Pewter Şehri'ne kadar yarışalım!
    dedi.Zack'ın yapısını oluşturan temel unsurlardan biri ise birşey hayatını tehlikeye sokmazsa koşmazdı.Bu yüzden Dustin'e:
    -Hayır teşekkürler dostum.
    dedi.Dustin yolda şevki kırılmış bir biçimde ilerliyordu.Zack ise etrafa anlamsız gözlerle bakarak gidiyordu.Yolun sonunda Pewter Şehri görülmüştü.Sadece 50-60 adımlık bir mesafe kalmıştı ki.Yolun kenarındaki ağacın yanında bacaklarını uzaktmış yatan dilenciye benzer bir çocuk gördüler.

Zack:

-Sen kimsin?
    dedi.
    -Benim adım Jason.
    diye karşılık verdi çocuk.Dustin:
    -Bir evin yok mu peki?
    dedi. Jason ise :
    -Biz 8 kardeşiz ve her gün birimiz dışarıda kalmak zorundayız.
    dedi.Dustin ve Zack üzülmüştü.İkili:
    -Biz buraya rozet kazanmak için geldik.
    dedi.Jason ise:
    -Sahi mi ? Benim abim Pewter Şehri spor salonunun GYM’i!
    dedi.Dustin:
    -Bizi oraya götürebilir misin?
    dedi.Tamam diye karşılık verdi Jason.
    Salona vardılar.Jason abisi "Brock" ile kahramanlarımızı tanıştırdı.

Savaşı 2’ye 2 yapacaklardı.Jason ve abisi Brock,Dustin ile Zack’e karşı olacaktı.
    Brock Onix’i Jason ise Diglett’i seçti.Zack Poliwag’ını sahaya gönderirken Dustin kararsız idi.Hadi diye üsteledi Zack.Ve o da Rhyhorn’u gönderdi.

Bu arada Zack Pokédex'ini açıp Pokémonları inceledi.

Rhyhorn Diglett’e Boynuz Saldırısını kullandı.Poliwag ise Onix’e Su Tabancası ile saldırdı.Onix’in canı feci şekilde yanıyordu.Onix Mücadele saldırısını kullandı.Rhyhorn da aynı şekilde karşılık verdi.Diglett ise kazmak saldırısını uyguladı ve yerin dibine doğru yol aldı.Poliwag ve Rhyhorn Onix’e derin darbelerde bulunuyordu.Su tabancası Onix’i yere düşürdü.

O sırada Diglett kafasını çıkararak Poliwag’ın arkasına ağır bir darbe verdi.Rhyhorn ise bu boşlukta tepinme saldırısını kullandı.Diglett de yerde idi.Kahramanlarımız rozeti kazanmıştı.

Jason ve Brock ile vedalaşırken Brock onlara:

-Hey Jason da sizinle gelebilir mi?
    dedi.Zack ve Dustin olumlu karşıladı.
    -Aramıza hoş geldin Jason!
    Dediler ve yollarına devam ettiler.

-BÖLÜM SONU-

Bölüm 1:http://www.mediafire.com/?fyk1phmymvim91s
    Bölüm 2:http://www.mediafire.com/?cvy2u8pcm4y50lf
    Bölüm 3:http://www.mediafire.com/?fcjs451p1sa8yg1
    Bölüm 4:http://www.mediafire.com/?gwuqmam51mbi2hp
    Bölüm 5:http://www.mediafire.com/?ahwumvflww2s6q9
    Bölüm 6:http://www.mediafire.com/?vbuzpn47rutggbb
    Bölüm 7:http://www.mediafire.com/?qgs5o2we1wd61b7
    Bölüm 8:http://www.mediafire.com/?ce2622moj3jcd6p

6. Bölümü forumdan okumak için 2. Sayfa'ya gidiniz.
    7. Bölümü forumdan okumak için 2. Sayfa'ya gidiniz.
    8. Bölümü forumdan okumak için 2. Sayfa'ya gidiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi White Cluster -- 26 Ocak 2011; 23:46:50 >

• Pokémon bölümlerine Ash Ketchum ve arkadaşlarının gözüyle değil de başka kişilerin gözüyle bakmak...Tamamen farklı ve yapılmamış bir şeyi deniyoruz.Bakalım emeklerimizin ürüne ne olacak?
    Gerçekten farklı , eğlenceli ve güzel bir konu olacağını düşünüyorum.
    İleride senaryo grubumuza farklı yazarlar da alabiliriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CrasHh -- 8 Ocak 2011; 2:01:07 >

• BÖLÜM 1 : POKEMON! SENİ SEÇTİM!
    Saat yaklaşık 19.00 idi.Ilık bir sıcaklık ve hoş bir ilkbahar idi.Hava kararmaya başlamıştı ve genç Dustin eve gelmişti.Ancak bu onun için önemliydi.Uzun bir yolculuğa çıkacaktı ve dışarıdan eve bu şekilde gelişi belki de son olmuştu.Kendisi 10 yaşında,sarışın,mavi gözlü,zayıf ancak saldırgan bir yapıya sahip idi.Elbisesi mavi bir şapka,kırmızı bir ceket,içinde mavi bir t-shirt ve spor bir kot pantolon idi.Yeşil renkli çantasını yanından ayırmazdı.
    Annesi onu çağırmıştı;

-Haydi yemeğe Dustin!
    -Geliyorum anne !

Yemeğe gitti.Evlerinde 4 kollu yeşil renkli değişik bir yaratık vardı.Dustin seslendi;
    -Nasılsın Machamp ? Eski dostum.
    -Machaampp...

Bu bir Pokémondu.Onun yarın çıkacağı macera ise Pokémon macerası idi.3 çeşit başlangıç Pokémonu seçme hakkı vardı.Bunlar Bulbasaur,Squirtle ve Charmander idi.Bütün gün hangisini seçeceğini düşündü.En sonunda uyumaya karar verdi.Yatağa girdi ve derin bir uykuya daldı.Ancak birşeyi unutmuştu.Saatini kurmamıştı.

Sabah kalktı.Ancak saatine baktığında acı gerçeği gördü.Pijamaları ile yataktan fırlayıp Profesör Oak’ın laboratuvarına gitmişti.Bu profesör başlangıç Pokémonlarını dağıtan kişiydi.Orada arkadaşı Zack'ı gördü.Zack onun için çok şey ifade ediyordu.Masada birkaç Pokémon topu vardı.Pokémonlar bu toplarda muhafaza edilir ve ihtiyaç olduğunda dışarı çıkarılırdı.Dustin hemen koştu ve Profesör Oak Pokémonumu almak istiyorum dedi.Zack'a sen hangi Pokémon'u aldın diye sordu.Zack ise ''Bütün Pokémonlar alınmıştı.O yüzden burada ne yapacağımı düşünüyorum dostum” dedi.Ne yapacağız biz? diye ekledi Dustin.Profesör korkma Dustin senin böyle bir şeyle karşılaşacağını tahmin etmiştim.Ve senin için farklı bir Pokémon saklıyordum dedi.Profesör Dustin'e Pokémon Topu'nu verdi.

Dustin Pokémon Topu'nun içinden çıkacak Pokémonu son derece merak ediyordu.Hemen topu fırlattı.İçinden bir Rhyhorn çıktı.

Zack da Dustin gibi 10 yaşında siyah saçlı,kahverengi gözlü bir çocuktu.Üstünde siyah bir t-shirt,ve onun üzerinde pokémon simgesine sahip olan bir yelek vardı.Fazla zayıf sayılmazdı.Biraz üşengeç bir çocuktu.
    Arkadaşı adına sevinmişti.Sonunda o istediği Pokémona sahip olmuştu.Peki ya kendisi ne olacaktı?Profesöre endişe dolu gözlerle baktı;

-Ya benim Pokémonum ne olacak Profesör?
    dedi.Profesör çaresizlik içinde:
    -Üzgünüm Zack ama elimdeki bütün başlangıç ve diğer Pokémonları yeni eğitmenlere dağıttım.Senin için maalesef hiçbirşey yapamam.
    dedi.Zack sinirlenmişti.Zack’ın sinirlenmesi arkadaşı Dustin için sıradışı bir olay değildi.Dustin:
    -Hey üzülme dostum.Sana en yakın yerden Pokémon bulmaya çalışırız
    dedi.Bu Zack için rahatlatıcı bir konuşma değildi.Kendi Pokémonunu kendisi yakalamak istiyordu.Bu sırada gözü laboratuvardaki eski bir dolabın rafındaki kitapların kenarından gözüken Pokétopuna çarptı.Sevinçten gözleri parladı.
    -Profesör Oak; işte bir Pokétopu!!!Ne olur bana boş olduğunu söylemeyin!
    dedi.Profesör Oak:
    -Boş bir Pokétopu değil ama içindeki Pokémon küçükken benim hayatımı tehlikeye atmıştı.Onu almanı tavsiye etmem.Zaten onu serbest bırakacaktım.
    dedi.Bu Zack için önemli değildi.Umursamıyordu bile.Profesöre topu gerçekten çok istediğini söyleyince profesör Pokétopunu vermekten başka bir şey yapamadı.Zack heyecanla Pokétopunu ellerine aldı ve içindeki Pokémonu merak etti.Bu bir Poliwag idi.Etrafa korku dolu gözlerle bakıyordu.

Dustin’le birlikte Profesöre teşekkür etmişlerdi.Tam giderken Profesör:

-Durun çocuklar!Sizlere gitmeden bir şey daha vermek istiyorum
    dedi.Birlikte laboratuvarın kapısından içeri tekrar girdiler ve Profesör onlara masanın üstündeki garip kırmızı kitap şeklinde teknolojik bir alet gösterdi.Dustin:
    -Bunlar da ne Profesör?
    dedi.Profesör açıkladı:
    -Bunlar Pokédex.Yapılan en son teknloji Pokémon ansiklopedisi.Bunlar karşılaştığınız Pokémonların verilerini otomatik olarak kaydeder.
    dedi.İki arkadaş ceketlerinin ceplerini Pokédexleri koydular ve Profesöre teşekkür edip çıktılar.
    Dex'i nasıl kullanacaklarını merak ediyorlardı.Zack Poliwag'ını,Dustin ise Rhyhorn'unu çıkardı.Poliwag ile Rhyhorn'u birbirlerine tanıştırdılar.Zack Pokédex'ine Poliwag'ı gösterdi.

Dustin ise Dex'ine Rhyhorn'unu gösterdi.

O sırada gökte bütün haşmetiyle süzülen bir Pokémon gördüler.Bu da ne dedi Dustin.Dex'ini uzattı.Dex bu Pokémonu tanımlayamamıştı.

-BÖLÜM SONU-

• güzel senaryo olacağa benziyor ayrıca yazımını çok beğendim
  • Daha fazla resimle daha iyi olur bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: garlic-h

Daha fazla resimle daha iyi olur bence.

İlk bölüm olduğu için ve fazla savaş olmadığı için o kadar fazla resim koymaya gerek duymadık.
    İleriki bölümlerde görsellik daha da artacaktır.
  • @burak100000 teşekkürler.
    @kinataki ilk bölümde daha fazla görsellik koyma alanımız yoktu maalesef.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • çok güzel oluyor elinizie sağlık devamlı takip edeceğim
  • Bölüm 2:

BÖLÜM 2 : POKEMON MERKEZİ!
    Kahramanlarımız en son Pokédexlerine kendilerinin Pokémonlarını tanıttıktan sonra gökyüzünde garip bir Pokémon görmüşlerdi.Bu Pokémonu Pokédex tanımlayamamıştı.Kahramanlarımınız Dustin ve Zack kafalarındaki soru işaretleriyle birlikte yollarına devam ettiler.Gökyüzü kararmaya başlamıştı.Zack Dustin'e:
    -Hey Dustin!Hava kararmaya başladı.Burada kamp kursak iyi olacak dedi.
    Dustin:
    -Tamam dostum.
    dedi.Bir yandan da çantasından uyku tulumunu çıkarıyordu.Zack:
    -Hay aksi!Çantamı almadan yolculuğa çıktım.Sen de yedek uyku tulumu var mı?
    dedi.Dustin çantasındaki diğer uyku tulumunu arkadaşı Zack'a verdi.Zack ile Dustin 5-6 tane ağaç bulunan bir yolun kenarında uyku tulumlarının içinde uyuyorlardı.Ateş yakmak istemişlerdi ama ilkbahar olduğu için gerek yoktu.Akşamları bile o kadar serin olmuyordu.

Güneş ışınları ağaçların dalları arasından Zack'ın gözlerine vuruyordu.Zack sabah ilk iş olarak Poliwag'ı biraz eğitmeyi düşünüyordu.Pokétopunu kemerinden eline aldı.Zack:

-Seni seçtim Poliwag!Eğitim zamanı!
    dedi.Pokétopunu salladı ama bomboştu.Poliwag içinde değildi.Nereye gitmiş olabilirdi ki?Dustin'i uyandırdı.Zack:
    -Heyy!Dustin uyan!Poliwag kayboldu!
    diye bağırdı.Dustin uyandı.Zack'e:
    -Tamam endişelenme dostum.Eminim ki buralarda bir yerlerdedir.
    dedi onu yatıştırmaya çalışarak.Koşarak etrafı kolaçan ettiler.Yakınlarda bir su birikintisi buldular.Zack o yöne doğru koştu.Bağırdı:
    -POLIWAGGGG!!!NERDESİİİİN???
    -Poliiii....

diye bir ses duydu suyun içinden.Hemen su birikintisine doğru yaklaştı.Poliwag suyun içinden birikintinin diğer tarafına fırladı.

Zack ona doğru koşunca, Poliwag ona ağzından baloncuklar atmaya başladı.İşte herşey o anda meydana geldi.Zack'a baloncuklar çarpınca, Zack dengesini kaybetti ve yan taraftaki çamur birikintisine düştü.Yan tarafta çimlerin arasında bulunan Spearow'un üstüne çamur sıçrayınca, Spearow keskin bir çığlık attı ve Zack'a gaga darbeleriyle saldırmaya başladı.Poliwag eğitmenini bırakıp gidicekken.Zack bağırdı:

-Dur Poliwag gitme!!!Ne olur geri dön!!!
    Poliwag ürkek adımlarla Zack'ın yanına geldi ve Spearow'a baloncuk attı.Spearow ona Gaga saldırısını kullandı.Poliwag sinirlenmişti.Baloncuk saldırısını kullandı.Dustin hemen yetişti.

Rhyhorn seni seçtim dedi.Ama Spearow yerde yatıyordu.Bitkindi.Rhyhorn’u neden çıkardığını sorunca şuraya bak dedi Dustin.Bir Spearow sürüsü geliyordu.Oradan kaçmalılardı.Ama Zack savaşalım dedi.

Poliwag onu hala dinlemiyordu.Birkaç Spearow’u sert darbelerle yere düşürdükten sonra birden kendini yerde buldu.Poliwag eğitmenini dinlememiş Rhyhorn’a Su Tabancası saldırısını kullanmıştı.Eyvah dedi Dustin.Zack Poliwag’a yalvarıyordu.Kaçalım dedi Dustin.Rhyhorn’u Pokemon Topu’na çağırdı.Tam ilerlerken Zack’in Poliwag’ı Pokemon Topu’na almadığını gördü.Poliwag toptan kaçıyordu.Hızlı bir Pokemon olması bir avantajdı onun için.
    Spearowlar Poliwag’a saldırdı.Birkaçını Su Tabancası ile zayıflattı ancak hepsiyle baş edemezdi.Yere düştü.Zack onu kolları arasına aldı ve koşmaya başladı.Bir yandan ince derisini okşuyor bir yandan da koşuyordu.En sonunda bir Pokemon Merkezine vardılar.Poliwag Zack’e minnet dolu gözlerle bakıyordu.Dexter’dan Spearow’un bilgilerine baktılar.

Poliwag’ı Pokemon Merkezi’nde bırakıp yoluna yalnız devam etmeye karar verdi Zack.Güle güle,sanırım seninle anlaşamayacağız dedi.O sırada pantolonunun paçasında bir ıslaklık hissetti.Bu Poliwag’ın su tabancası idi.Poliwag sevinçle üstüne doğru koşuyordu.Dustin de Rhyhorn’unu iyileştirdi.Hemşire Joy ileride Viridian Ormanı olduğunu orada birçok yeni Pokemon görebileceklerini söyledi.Sonra kahramanlarımız merkezden çıkıp Viridian Ormanı'na doğru yürümeye başladılar.

-BÖLÜM SONU-

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CrasHh -- 8 Ocak 2011; 22:59:28 >

• güzel gidiyor klasik oldu poliwag ın yaptığı bu arada resimler güzel olmuş
  • Güzel resimler, anlatım harika, betimleme 10 üzerinden 10...Çok iyi gidiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kinataki -- 9 Ocak 2011; 12:20:16 >
  • Teşekkürler.
    Bugün büyük ihtimalle 3. bölümü ekleyeceğiz.
  • Bölüm linkleri geldi:
    3. Bölüm yarın çıkacak.

Bölüm 1:http://www.mediafire.com/?fyk1phmymvim91s
    Bölüm 2:http://www.mediafire.com/?cvy2u8pcm4y50lf
  • Karakter isteği:
    Ad:Kinataki
    Pokemon:Houndour ve herhangi 3-4 pokemon olabilir
    Rol:Rival,Kötü kişilik
  • quote:

Karakter isteği:
    Pokemon:Houndour ve herhangi 3-4 pokemon olabilir

Pokémonunuzu 1. nesilden seçerseniz ekleyebiliriz.
  • alım varmı?
  • Karakter isteği:
    Pokemon:Gastly(gengar a evrimleşmesin ama haunter olsun) ve abra gerisi herhangi 3-4 pokemon olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kinataki -- 10 Ocak 2011; 16:51:49 >
  • quote:

Karakter isteği:
    Pokemon:Gastly(gengar a evrimleşmesin ama haunter olsun) ve abra gerisi herhangi 3-4 pokemon olabilir

Emre ile görüştükten sonra uygun zamanda rolünüzü açığa çıkaracağız.
  • eğer alım varsa ad:arthur pokemon:growlithe ve pıdgey rol:farketmez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burak100000 -- 10 Ocak 2011; 23:32:40 >
  • Bölüm 3 geldi.Hikayeye garlic-h yi dahil ettik.İlerleyen bölümlerde diğer katılımcıları da hikayeye dahil ederiz.

BÖLÜM 3 : DUSTIN BİR POKEMON YAKALAR
    Kahramanlarımız Viridian Ormanı'nın yolunda ilerliyorlardı.Zack Dustin'e:
    -Dünkü Spearow saldırısını gerçekten ucuz atlattık.Belki biraz daha oyalansaydık şuan burada olmayabilirdik.
    dedi.Dustin:
    -Evet kıl payı ile kurtulduk dostum.Pokémon merk....aaa...PAT!

Zack ile Dustin gözlerini açtılar.Etraflarına baktıkları halde hiçbirşey göremiyorlardı.
    Zack:

-Aaah...Neredeyim ben?
    dedi karanlığın içinde kendi kendine.Daha sonra yalnız olmadığını farketti.Dustin baygın bir şekilde yanında yatıyordu.Onu uyandırdı.Daha sonra onla konuşurken yukarıdan bulunduğu karanlık ortamı aydınlatan güneş ışınını farketti.Kafasını yukarı kaldırdığında birkaç ağacın tepesini ve gökyüzünü farketti.Evet!İşte bir çukura düşmüşlerdi ve bu bir mutlaka tuzaktı.Ama bunu kim yapmıştı?

Aradan 1 saat geçti.Halen daha çukurdan çıkmaya çalışmalarına rağmen çıkamadılar.Daha sonra ayak sesleri duydular.Daha sonra çukurun etrafında onların yaşlarında bir çocuk silüeti gördüler.Çocuk bağırdı:
    -Birilerini yakaladııımmmm...Jamessss......Buraya gel....
    Ardından tekrar bağırdı:
    -Ahh...Lanet olsun...Beni bırakıp gitmişler...İş başa düştü...Gastly onları çukurdan çıkar...
    dedi.Zack vücudunda aniden bir hafiflik hissetti.Vücudu kendi kendine hareket etmeye başladı.Aniden ayakları yerden kesildi ve havalamaya başladı.Kafasını oynatabiliyordu.Yanına baktığında Dustin de aynı şekilde havalanmıştı.

Birden hızlı bir şekilde sanki bir güç onları yere attı.Zack Dexter'ı açtı.Bu gücü uygulayan Pokémonun yani Gastly'nin özelliklerini öğrenmek istedi.

Zack sinirlendi ve Poliwag'ı çıkartmayı düşündü ama sonra vazgeçti.Dustin ileri atıldı ve Rhyhorn'u Pokétopundan çıkardı.

Rhyhorn ! Boynuz saldırısı dedi.Rhyhorn Boynuz Darbelerini Gastly'e vuruyordu ancak Gastly her seferinde yaralanmadan kurtuluyordu.Daha sonra Gastly Hipnoz ile Rhyhorn'u uyuttu.
    Dustin:

-Rhyhorn geri gel!
    Zack:
    -Sen de kimsin ve bizden ne istiyorsun ?
    Gizemli çocuk:
    -Bunu söyleyemem.Ancak sizden hoşlanmadığım bir gerçek.Benim kim olduğumu çok yakında öğreneceksiniz.Ancak siz niteliksiz eğitmenlersiniz.Sizin Pokémonlarınız benim bir işime yaramaz.
    dedi.Zack ise dalgındı.Poliwag'ı riske etmek istemiyordu.Onu çıkartmayacağım dedi.Yabancı gözlerden kaybolmuştu.Ormanda yollarına devam ettiler ancak akılları kötü yabancıdaydı.Onunla tekrar karşılaşmayı çok istiyorlardı.

Yolda ilerlerken iki tane yeni Pokémon gördüler.Bunlar iki tane tırtıl idi.Ancak birinde iğne vardı ve turuncumtrak bir renge sahip idi.Ötekinde ise yeşil derisinin üzerinde bulunan lekelerden başka birşey yoktu.Bu Pokémonlar yemek yiyordu. Dustin takımına bir Pokémon yakalamak istiyordu.Dexter'ı açtı ve yeşil olan Pokémonun verilerini incelemesi için Dexter'ı açtı.

Sonra Dustin Zack'a:

-Ben gerçekten Caterpie'yi yakalamak istiyorum dostum.Sen de istersen diğer Pokémonu yakalayabilirsin.
    Zack tırtıllara baktı.Dexter'ı açtı ve diğer Pokémonun verilerine baktı.

Daha sonra Dustin'e:

-Bu ormanda yeterince böcek Pokémonu var zaten.Poliwag'ı eğitmeden başka bir Pokémonun sorumluluğunu üstüme alamam.
    dedi.Dustin Rhyhorn'u Pokétopundan çıkardı.

Dustin:

-Rhyhorn! Caterpie'ye Tepinme saldırını kullan!
    dedi.Caterpie krokudan kaçmaya çalışırken Dustin Pokétopunu kemerinden çıkarır.Top sırası ile sallanır.1-2-3 derken önünde yanan kırmızı ışık bir anda söndü.Bu onun Pokémonu yakalamış olduğu anlamına geliyordu.İki arkadaş sevinçle yollarına devam ettiler.Ve hala o esrarengiz adamı düşündüler.Ama kendilerini bekleyen tehlikelerin farkında değillerdi.
    -BÖLÜM SONU-

Link:http://www.mediafire.com/?fcjs451p1sa8yg1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CrasHh -- 11 Ocak 2011; 17:17:58 >

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.