Şimdi Ara

CREA A12 2GB MP3/MP4 PLAYER

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar ben 1 haftadır arastırıyorum bu mp3/mp4 playerları ve istedigim özellikler olsun fiyatı olsun bana en uygun olan bu sanırım.Sadece bu cihazın ses sistemi hakkında pek 1 bilgim yok.Bir de hafızası yükseltilebilse mükemmel olurdu.Eğer bu cihazı kullanan ya da aynı özelliklerde ve benzer fiyatta baska 1 cihaz önerebilecek arkadaslar varsa ve bana yardımcı olurlarsa cok memnun olurum,simdiden tesekkurler.

• Arkadaşlar ben dün aldım bu aleti...sevgililer gününde sevgilime hediye edicem ama tabi dayanamadım kurcaladım hemen:) çok anlamam teknolojiden ama ben beğendim..
    kendi içinde bi tane video var kendinden görüntü kalitesinde hiç kayma yok kendi 6670 telefonumun videosu bile bu kadar net değil...her videoyu böyle oynatırmı bilmem...
    ses konusuna gelince eğer sizin için yüksek ses çok önemliyse bu cihazı almayın orjinal kulaklığı dışında bi kulaklıkla denemedim ama en yüksek ses seviyesinde bile bas bas bağırmıyor haberiniz olsun...gürültülü bi ortamda dinleyemezsiniz...ama bana yetipde arttı bile gürültülü müzik sevmem çünkü...
    benden bu kadar...
  • Ya sen bırak böle tür mp3 leri gel zene bul rahatlığı...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.