Şimdi Ara

CREA A9+ KULLANICILARI BURAYA (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
649
Cevap
1
Favori
37.372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: prilman

quote:

Orjinalden alıntı: xzorlux

arkadaşlar crea A9+ ben epey soruşturdum mağazaları bi tek teknosada buldum onlarda 360 ytl fiyat istiyolar bulursanız bana mail atrasanız sevinirim

kardeş hangi il bu.teknosa kazık ama çeşit çok işte .

arkaşım hangi il olduğunu hatırlamıyorum ama herhangi bi teknosa ya git onlar tüm türkiyedeki stokları görüyo bide arkadaşlar bugün crea yetkilileri ile görüştüm bana A9+ ve A12 mp4 gelmeyeceğini onun yerine daha başka bi model geleceğini söylediler bilmiyorum ne kadar doğru ne kadar yalan sizde araştırın bişeyler bulursanız bana yazın

• teknosa kesinlikle pahalı ama onun sattığı ürünleri bulman zor en çok çeşit orda ve bunun farkında adamlar bnde olsam fiyatı yüksek tutardım:D
  • quote:

Orjinalden alıntı: xzorlux

arkadaşlar crea A9+ ben epey soruşturdum mağazaları bi tek teknosada buldum onlarda 360 ytl fiyat istiyolar bulursanız bana mail atrasanız sevinirim

salı günü ayrıntılı bilgi alcam salı gecesi yazarım :) ne zulüm ya bulamadım bi türlü
  • aldığım crea a12'yi bilgisayarıma taktığımda bilgisayar tanımıor. farklı bilgisayarlar ise tanıyor. bu sorunla daha önce karşılaşan veya çözümünü bilen var mı.
    bilgilendirirseniz sevinirim.
  • soruyu crea a12 topic ine yazman daha mantıklı olur
  • soruyu orayada yazdım ama cevap gelmedi belki a9+ kullanan arkadaşlardada aynı sorun olmuştur diye düşündüm. böyle bir problemle karşılaşan veya çözümünü bilen varmı?
  • anakart sürücülerini varsa usb yamalarını tekrar yükle ve farklı usb portlarından bağlamayı dene

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A21AA1D72 -- 28 Nisan 2007; 12:47:56 >
  • arkadaşlar ben crea a9u 149 ytl ye aldım
    metro grosmarket ankaradan
    3 gün geçmeden bi tane daha alacaktık ama nasip olmadı
    bu fiyata bu alet
    olmaz
    ama şu an bi sorun war
    aleti mal gibi wirüslü makinaya taktım
    we usb den görmüyoartık
    işimi kart okuyucu sayesinde hallediyorum
    we de sık sık resetmlemek zorunda kalıyorum çünkü virüs aleti zaman zamn kitliyo
    yardımcı olabilecek warmı
    aletin kendi menüsünden format da attım ama olmadı
    yardım pls
  • aleti 18 bilgisayarda denedim sonuç aynı,
    görmüyo
    napcaz
  • format at cihaza bilgisyara format at dene virüsten kurtar bi pc yi belki virüs bulaştı cihaza ondan dier bilgisyrlara benm başıma geldi böle bişeyde
  • alprock88 eywallah kardeş
    makina format istiyomuş
    halloldu
    bu arada daha ucuza bulan war mı a9+
    2 yıl garantili 149 ytl kdv dahil
    biriyle iddalaştıkta ondan yani
  • 149 lira ucuz değil mi a9 için?
    yani bunu nereden buluruz bir de
  • kardeş ben ankaradayım
    metro grosmarket kampanya yaptı
    ürün yeni çıktığında
    3 günde 500 a9 satmışlar
    bitti tabi
  • millet uyanık abi yanlız görüyosunuz bu fiyata bile adamlar kazanc sağladıklarına göre ne kadar pahalıya satılıo ürünler geliş fiyatları cidden çok düşük ama satış öle deil tabi
  • bu büyük firmaların müşteri çekmek için sıkça kullandığı bi yöntemdir amaç genellikle sınırlı sayıdaki üründen kar elde etmek değil firmanın ucuzcu işyeri olduğu izlenimi oluşturmaktır bu da doğal olarak müşteri sayısının artmasını sağlar kısacası a9+ nın gerçek fiyatı 149ytl değil tahminimce 200ytl gibi bi girişi olabilir.
  • ama dediğin gibi daha sonra mp3 player alacak birine tavsiye olarak orada ucuz diye söylenecek ve oradan alışveriş yapılması sağlanacaktır
    satış politikası (keşke yararlanabilseydik )
  • evet kısmetsizlik olmuş
  • arkadaşlar ben k.maraştayım ve crea'mın usb bağlantı kablosu kayboldu. yenisini aarştırdım ama k.maraşta bulamadım. nereden hangi sitelerden bulabilirim bana bir yardım edin lütfen. kaç gündür müziksiz kaldım kafayı yiicem. allah rızası için yardım...... teşekkürler.....
  • ya aletin girişne uygun ne olursa olurr git ara uydur bi kablo olmadı dönüştürücüler var ufak tefek kutusndan çıkan sende oykmu o onla da olur ya
  • arkadaşlar ya bu ses sistemi nolcak
    srs ne işe yarar
    srs wow ne srs bass ne demek
    bilen warsa biri bana anlatsın
    en ii sesi nası elde ediriz
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.