Şimdi Ara

CREA A9+ KULLANICILARI BURAYA (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
649
Cevap
1
Favori
37.372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Aklımda yoktu,topice girince kafama dan dan ede ede soktunuz yani

Srs avantajlı eski model a9 mu,yoksa yenilikli ve sorunları giderilmiş üst modeli a9+ mı?
    Hangisini tavsiye edersiniz?
  • arkadaşım elbette a9+ diyorum
  • earkdaşlar a9+ öyle böyle deil alın anlıcaksınız kesinlikle önerilir
  • alprock88
    arkadaşımm, bana git crea kullanıcıları topiğini incele demişsin yarım saattir bakıyorum pmp ile a9+ arasındaki farkı açıklayan bir tane bile msj a rastlamadım hani cevap vardı ben bulamadım eğer bi de sen bak bulbilirsen bana anlat sadece bir yerde aldığın ürün a9+ değil a9 cümlesi geçiyor ve ben senin bana kızdığın msj yazmadan öncede buraları okumuş yeterli olmadığını gördüğüm için sormuştum şimdi yineliyorum a9+ ile a9pmp arasındaki fark nedir özellikle video saniye başına kare sayısı bakımından eğer bulabilirsen eski cevaplardan ( ben bulamadım) bulamaz isen sen biliyorsan bi cevap ver alacağım çünkü
  • Herşeyden önce şu pmp(Portable Media Player=Taşınabilir Multimedya Oynatıcı) açıklığa kavuşsun.

Yani bi A9+ bi de A9 var.Yoksa A9+ da pmp dir.

Özelliklere gelince;

İncelediğim kadarıyla A9+ nın tek fazlalığı video da daha üstün oluşu.

A9 un video özellikleri A12 ile eşdeğer sayılır.Bi forumda A9+ ya 30sn/kare A9 da 15 sn/kare yazmışlar.Bence biraz uçmuşlar.A9+ nınki 25 sn/kare.

Bunun dışında A9 ve A9+ nın bütün özellikleri aynı...

Bide bluetooth suz bi A9+ yapsalarmış çok iyi olacaktı.Sadece göz boyayıcı bi özellik.Kimse üstüne 150 kağıt daha verip bide bluetooth kulaklık almamıştır heralde???
  • var alanlar ya ama gerksiz bnce de o parayı ben vermem herkesde vermes:D
    ben alcağım zmn denyebilrmym telden bi veri atablrmym dedim yok dediler ama telden herhangi bi veri atabilosun dediler teknosadan bu yüsden nefret ediorum

extreme911
    dostum ben sna burayı bi incele dedim belki bulursn die farklı topiğe gerek yok die dedim burda da sorabilrsn demek istedim ama iyi annatamadım anlamamşsın ama video olayını svideoz annatlmştı

svideoz un msj ı :D--------------------------------------------------------------------------------

dostum a9+ yeni olan version a9 un pil ömrü daha kısa ve saniyede15 kare video oynatabiliyo a9+ ise sn/20 kare video oynatıyo ve pil ömrü çok daha uzun

sayfa 3 de inceldm diosn ama göremrmşsn heralde ya da inceledim diosun sadece:D

• benim daha önceki soruma yanıt gelmedi bari şöyle sorayım tam açıklayıcı olamadım sanırım

1- A9+ un fiyatı nedir nerede bulunur
    2- A12 ile arasındaki fark sadece video mu? (arkadaşımda a12 var ve videosu yeterli gibi geldi)
    3- Batarya olarak uzun gittiği söyleniyor. Aynı durum a12 için de geçerli mdir?
    4- Bu iki ürün arasında başka ne fark vardır ki (bluetooth kullanmayacağım için onu saymıyorum)

saygılar
  • arkadaşım bildiğim kadarıyla son olarak fiyatı 310ytl gibiydi ancak crea a9+ firma stoklarında şuan yok crea a12 nin batarya süresi a9+ dan kısa ses kalitesi ekran kalitesi ve video performansı a9+ dan ciddi derecede kötü almışken a9+ almanı tavsiye ederim
  • beyler nakit akışında ciddi problemim var a9+ mın fiyatını düşürdüm ilgilenenler için link aşağıda.
    http://forum.donanimhaber.com/m_13506668/tm.htm
  • sevgili arkadaşım ben a9 ve a9+ ın özelliklerini stormblue nin sitesinden de baktım ve gayet iyi biliyorum sadece sorum creanın sitesindeki a9pmp yazan a9 mu a9+ mı sadece bunun cevabını arıyorum ona yardımcı ol lütfen yinede teşekkürler
  • aradığım cevabı galiba bulum size, bana gelen maili yazıyorum...

Öncelikle ürünlerimize ve Web sitemize gösterdiğiniz ilgiye çok teşekkür ederiz.
    PMP (Portable Media Player) isminin kısaltmasıdır. A9+ ise Crea marka PMP’lerin bir tanesinin adıdır. A9+ ve A12 isimli PMPlerimiz bulunmaktadır. Ürünlerle ilgili ayrıntılı bilgi için Web sitemizi ziyaret edebilirsiniz.

Yardımcı olabileceğimiz başka bir konu olursa mail atabilir. Ya da Call Center numaralarımızdan (0216 444 2732 – 0216 444 CREA) bizlere ulaşabilirsiniz.

Saygılarımızla

Öncelikle ürünlerimize ve Web sitemize gösterdiğiniz ilgiye çok teşekkür ederiz.
    A9 ilk satışa sunduğumuz PMP ürünümüzdür. Sizinde bahsettiğiniz Güncellemelerden sonra A9+ olarak ismi değiştirilmiş fakat fiyatına yansıtılmadığı ve A9da bir daha olmayacağı için ismin sonunda + kullanılmadı.

Yardımcı olabileceğimiz başka bir konu olursa mail atabilir. Ya da Call Center numaralarımızdan (0216 444 2732 – 0216 444 CREA) bizlere ulaşabilirsiniz.

Saygılarımızla

www.crea.com.tr

{iki ayrı mail geldiği için ikisini de yukarıya koydum}

• a9u izmirde nerde bulabilirim ya hiç bi yerde yok offf yaaaa
  • prilman arkadaşım ben de üç haftadır arıyorum ama lanet olsun bende öyle bir şansa varki sanki artık üretilmiyor her siteye bana haber verin uyarısı yapıyorum dağıtıcılara soruyorum ama tık yok sanki yürürlükten kaltı
  • yok valla yok ben de sordum hiçbir yerde yok a12 alacağım artık

internette bile olmaması garip değil mi braz??
  • arkadaşlar sakın almayın hatalı bir parti gelmiş.toplamış crea bunları yeni parti gelecekmiş 10 gün içinde.eğer şu an bulupta alırsanız %90 problemli çıkar.bugün 5 saat çankaya alsancak konak sürterek öğrendim:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi prilman -- 14 Nisan 2007; 23:15:11 >
  • arkadaşlar sıfır ayarında garantili faturalı crea a9+ player ım ile ilgilenirseniz istanbul dışı orjinal kutusuyla özenle kargolayabilirim kargo size ait olmak koşuluyla tabiki zaten şu ara nakit problemim nedeniyle fiyatınıda ciddi ölçüde düşürdüm aklınızda bulunsun
    http://forum.donanimhaber.com/m_13561934/tm.htm
  • topic up up
  • arkadaşlar crea A9+ ben epey soruşturdum mağazaları bi tek teknosada buldum onlarda 360 ytl fiyat istiyolar bulursanız bana mail atrasanız sevinirim
  • crea bayisini bul izmitte bi yer biliorum orda çok daha ucuz ben aldım sonra bayi acıldı içim acıdı :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: xzorlux

arkadaşlar crea A9+ ben epey soruşturdum mağazaları bi tek teknosada buldum onlarda 360 ytl fiyat istiyolar bulursanız bana mail atrasanız sevinirim

kardeş hangi il bu.teknosa kazık ama çeşit çok işte .
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.