Şimdi Ara

CREA A9+ KULLANICILARI BURAYA (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
649
Cevap
1
Favori
37.372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • nasıl kesiyordun peki niye xp ye geri döndün ki
  • direk usb kablosunu çekiyorum vistadan yüksek işlemci ve ram kullanımı yüzünden vazgeçtim
  • hocam direk çekince zararlı değil mi ?
  • hayır şimidiye dek hiçbir zararını görmedim
  • Crea ve benzer şekilde çalışan Flash bellekli cihazların genelde "Güvenli kapatılması" önerilir.

Bunun esası şudur. Flash belleklere bilgiler belli bloklarla yazılır. Ama bu blokların flasha tam olarak yazılması ve file indexe eklenmesi için ya bufferın tamamen dolması ya da belli bir sürenin geçmesi gerekir. Aksi halde son blok yazılmaz ve index güncellenmez. Bu yüzden eğer flash belleğimizden sadece okuma yapmışsak herhangi bir veri yazmamışsak direk çıkartmakta sorun olmaz. Fakat eğer veri yazımı yapılmış ve hemen ardından cihazı çıkartırsak son yazılan veri / dosyalar cihazımızda görünmeyecektir.

Ama son kullanıcıya bu caseleri anlatmak zor olacağından, "Siz mutlaka güvenli kapatın" diyeceklerdir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iLLEGAL -- 12 Mart 2007; 0:51:33 >
  • elbette yazma işlemi biter bitmez kabloyu cort diye çekmemek lazım yazma işinden bi 10 sn sonra kabloyu rahatlıkla çıkartabilirsiniz şimdiye kadar hiçbir flash bellekli mp3 çalarımda böyle bir sorun oluşmadı ama tereddüt edenler varsa güvenle kaldırmayı seçebilir
  • Benim önceki mp3 player bu yüzden gitti sanırım.Şarkıyı atar atmaz çekerdim.Şu anda mp3 player ölü

Artık özen gösteriyorum crea da.Belkide yeni aldığımdan olabilir:)
  • usb kablosunu beklemeden çeksen bile ancak veriler düzgün yazılmayabilir bu nedenle mp3 player ın bozulacağına pek ihtimal vermiyorum
  • Beklemeden çekince neler olabileceği hakkında fazla bilgim yok sadece zararlı olduğunu biliyorum...

2 senelik CREATIVE MUVO SPORT C100 de bundan başka bi neden olabileceğini düşünemiyorum çünkü aklıma gelen başka zarar verici birşey olmadı.(Ufak tefek çarpmalar dışında )

Birde sorum olacak.Kılıfından nasıl çıkarıyosunuz bunu.Yapıştılar birbirine
  • Sevgili Crea kullanıcıları; A12 (2GB) veya A9 almaya niyetim var. tasarımını ve fiyatını çok beğendim. ama markaya güvenemiyorum bi türlü:( içim rahat bi şekilde almalımıyım sizce? yoksa sakla paranı ipod filan mı al dersiniz? geçen gün teknosaya gittim. Bütün Türkiyede sadece1 mağazada A9 kalmıştı. A12 de İzmir'de bir tane mağazada vardı. sizce nedeni nedir?
    bir de bu iki üründe de line-in girişiyle kasetçalar veya cdçalardan kayıt yapılabiliyor mu?
    teşekkürler
  • bunun piyasa fiyatı ne kadar arkadaşlar?
  • kesinlikle ipod dan uzak dur bunu ipod kullanmış birisi olarak söylüyorum crea a9+ yı her şekilde ipod a tercih ederim video ve ses kalitesi çok iyi,işlemcisi çok hızlı line-in kayıt seçeneği elbette var ve işçilik kaliteside ortalamanın üzerinde crea yı alırken bende aynı senin gibi düşünüyordum ama cihaza ilk mp3 ve videoyu attıktan sonra çok doğru bi seçim yaptığımı anladım
  • kesinlikle tavsiye ediyorum al a9+ modelini bulursan dahada iyidir.çok kaliteli bir alet.ipoda servet dökmeye değmez.bende ipoda tercih ederim
  • kesinlikle al ıpod dediğin ö yle muaazzzam bişi deil
    sen kullananları dinle kardeş
  • arkadaşlar selam,ben izmitten yazıyorum.
    hediye olarak nokia e61 geldiğinden, yeni
    aldığım ve 6-7 kez kullandığım A9+ mı
    satıyorum.(fiyatı 250 ytl'dir)
    saygılarımla
  • bende izmitteyim hatta ol bi müşteri bulablrm sna :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: alprock88

bende izmitteyim hatta ol bi müşteri bulablrm sna :)
    ok arkadaşım,teşekkür ederim.ben sık sık forumdayım.
    ama msn'imide yazıyım yine. packmeyou@hotmail.com
    ayrıca makina faturalı garantili. dediğim gibi zaten alalı 1 ay
    falan oldu.bu süre içersindede çok az kullandım.telefon olayı
    çıkacağını bilsem almazdım :)
    saygılar
  • Slm arkadaşlar bende Crea a9 almak istiyorum şu siteye bi bakarmısınız?Bu A9 mu A9+ mı?

http://www.teknorenk.com.tr/asp/show_stock.asp?product=0094
  • quote:

Orjinalden alıntı: goxelgokcell

Slm arkadaşlar bende Crea a9 almak istiyorum şu siteye bi bakarmısınız?Bu A9 mu A9+ mı?

http://www.teknorenk.com.tr/asp/show_stock.asp?product=0094

Yok mu anlayan biri arkadaşlar?
  • Cevap veren olmadı ama bende bugün 1 crea a9 siparişi verdim.Crea nın kendi sitesinden bayilerine baktım ve yaşadığım şehirde varmış bugün gittim adama sordum işte bi crea A9 bide crea A9+ varmış dedim.Baktı bilgisayardan bişeylere şimdi tek ürün bunlar dedi Crea A9 PMP VIDEO PLAYER dedi bana bende iyi o zaman dedim ve 12 ay taksit 315 e aldım.İyi mi arkadaşlar?Ama şimdi içimde bikaç tereddüt var.Gelecek olan A9 mu A9+ mı?İçinden adaptör çıkacak mı?İçinden 1gb çıkacak mı?Acaba Bt kulaklık verecekler mi?

http://www.crea.com.tr/ProductDetails.aspx?CID=023.MPP&PID=853 Arkadaşlar bu crea nın sitesindeki a9 mu a9+ mı?PMP ne oluyo ki?Yardımlarınızı bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi goxelgokcell -- 19 Mart 2007; 17:53:22 >

• 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.