arkadaşlar bende crea a9 kullanıyorum alalı 3 ay oldu doğum günümde babam hediye etmişti. gerçekten çok memnunum almakta teredüt eden arkadaşlara tek sözüm war düşünmenize hiç gerek yok bu cihaz muhteşem bişey. bizim buradaki metro dan 150 ytl(kdv dahil) ye aldım bluetooth kulaklık ve sd cart ı yoktu yanında fakat piyasa fiyatı 370 ytl iken 150 ytl ye bulduğum için bunları kafaya takmadım. fakat cihazın tek kötü yanı var.o da ekran kalitesi biraz vasat.262k fakat bazı resimlerde renk bozukluğu olabiliyo.en hoşuma giden yanı ise film seyredebilmek.resimlerde ekran kalitesinin kötü olmasına karşın video da bayaa kaliteli görüntü verio.en son tokyo drift i yüklemiştim.yarış sahnelerini bayaa güzel gösterdi. tekrar söylüyorum almakta tereddüt eden arkadaşlar hiç tereddüt etmeden alsınlar.
crea a9 ses kalitesi nasıl
ses kalitesi gerçekten iyi alabilirsin tereddüt etme.recko kardeş senin aldığın 1 gb a12
quote:
Orjinalden alıntı: emrebabaemre
selam arkadaşlar crea a9 ve creative Zen neeon2 arasında kararsızım ama crea a9 daha ağır basıyor siz hangisini tavsiye edersiniz ? crea a9 modelinin ses kalitesi ve video kalitesi nasıl ? benim için bu özelikler çok önemli tşk
tek kelimeyle A9+ derim. ses ve video kalitesi süper.rahatlıkla film izleyebilirsin :)
quote:
Orjinalden alıntı: nokisss
ses kalitesi gerçekten iyi alabilirsin tereddüt etme.recko kardeş senin aldığın 1 gb a12
kardeş 3-4 ay önce a12 mi vardı hem a12 de bluetooth yok ki.aynı zamanda a12 kutusunun üstünde a9 yazarmı?
bluetooth yok diye anlamışım cümleni
olur böyle şeylerr ya millet yeni firmware gelmedi gitti yaa sizn farkettiğiniz aksaklıklar varmı üründe
arkadaşlar bu topic i açan kişi olaraka creayı verdikleri sözleri tutmadıkları için kınıyorum bu kadar çok satılan bir marka ve halen bir yazılım destek sayfaları yok dolayısı ile firmware de yok bu nedenle a9 u crea değilde stormblue ismi ile satın almış olmayı isterdim.
selam arkadaşlar ben a9 u, 4 ay oldu alalı fakat bir haftadır sorun yaşıyorum. sorunum cihazı pc ye bagladıgımda tanımıyor.daha önceden hiç sorunum yoktu.pc donanımında bir degişiklikte yapmadım. acaba kablo mu bozuldu diye düşündüm, yakındaki malzeme satan yerlere sordum kabloyu bulamadım. kablonun satışı varmı? bilen varsa yada böyle bir sorunla karşılaşıp çözen varsa yardımcı olursa çok sevinirim.
cablolar standart olmuo mu illa creanın kablosumu olcak
quote:
Orjinalden alıntı: des1975
selam arkadaşlar ben a9 u, 4 ay oldu alalı fakat bir haftadır sorun yaşıyorum. sorunum cihazı pc ye bagladıgımda tanımıyor.daha önceden hiç sorunum yoktu.pc donanımında bir degişiklikte yapmadım. acaba kablo mu bozuldu diye düşündüm, yakındaki malzeme satan yerlere sordum kabloyu bulamadım. kablonun satışı varmı? bilen varsa yada böyle bir sorunla karşılaşıp çözen varsa yardımcı olursa çok sevinirim.
1-farklı bilgisayrda dene 2- yakın cevrende başka a9 kullanan varsa onun kablosyla dene :) 3-yanın da verdikleri ufak usb aparatı ile pc ye bağla 4- kabloyla şarj oluo fakat pc ürün görmüomu
başka pc de deniyorum onlardada aynı şekilde şarj oluyor ama cihazı görmüyor tanınmayan usb aygıt diyor
bi format atıp dene dicem a9 a ama içindekiler gider ve sen şarkısız kalırsın :) tuaf
içindeki herşeyi herşeyin bir yedek kaydı var pc de,ama geçen bir mini konser işi yaptım onun ses kaydı sadece bu cihazda onu kaybetmemek için yarın onu bir kasetçalara baglayıp kayıt edeyim sonra format atıcagım.olmaz ise servise gidip bırakacagım galiba... tüh ya ne şanssızlık şimdi bir dünya ugraşacam.
ewt abi ya bide format at dene elektronik işi şans işi birasda bilosn
arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım bugün aldım bi sorunum olursa ilk olarak size başvurucam aleti tanıdıktan sonra yorumlarımı sizinle paylaşıcam ii akşamlar
dostum saten sen başından saonuna kadar bu konuyu oku baya bi bi bilgin olur:)
arkadaşlar benim için dakka bir gol bir ilk sorunum patlak verdi... sorunum şu: bu aletin içine iki bişey attım, kullanma klavuzunda dediği gibi bilgisayardan ayırdım sonra müzik dinlemek için açtım ama her dinlemeye çalıştığımda dondu. resetleyip çalıştırdım yine dondu sonra bilgisayara bağlayıp içindekileri sileyim dedim bu seferde bilgisayar onu tanımadı daha ilk geceden böle olması moralimi bozdu lütfen bi yardım acaba format atsak garatisine bişey olur mu?
cevap vermediniz ama yine de saolun ben sorunumu hallettim darısı bu güzide aletle sorun yaşamayı başarabilen diğer(benim gibi) arkadaşlara