Şimdi Ara

CREA A9+ KULLANICILARI BURAYA (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
649
Cevap
1
Favori
37.371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende Golddan Sipariş Verdim BLUETOOTH Kulaklık Hediye Veriyorlarda Fakat SD kart vermiyorlar SD Kart Alan Arkadaşlar Nasıl Aldı Yaw Cihaz Elime 2 Gün Sonra Ulaşacak Müşteri Hizmetleriyle Konuştum Yok Öle Bi Kampanyamız Dediler ve Eskidende Hiç Öle Bi Kampanyamız Olmadı Dediler
  • Yanında SD Kart alan Yokmu Arkadaşlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sempatim -- 1 Şubat 2007; 21:07:40 >
  • bluetooth kulaklık verdiklerini biliyorum ancak sd kart hediye ettiklerini bende hiç duymadım.sonradan 512mb sd kart almıştım
  • arkadaşlar ben bi divx filmimi atmak istedim alete 700 mb lik yukardıa bi arkadaş sölemişti altyazı srt yi smi ye çevir diye.Çevirdim ama start deyince convert etmedi.başka filmler de deniom olmuo kısa videoları attım mesela simpson attım bi tane.yardım edersenizz çok sevinecem... divx film atanlar yardımlarınızı bekliorum!!!!
  • bendede br gariplik var videoyu olduğu klosörde çeviremiyorum creanın video dosyasının içine atınca çeviryor sadece. Neden oduğunu çözemedim
  • arkadaşlar birde golddan alldığınız bluetooth kulaklığını markası ne acaba. Ben teketekten aldım ama bir bluetooth kulaklığı iyi gider
  • arkdaşlar crea'nın a12 si çıkmış.şekil olarak a9'a benziyor.size göre nasıl bir alet bu.
  • Ya arkadaşlar Ben Video Atmak İstiyorum içine Ama uzantısı ne Olacak onu Bilmiyorum .avi yaptım .wmv yaptım olmuyor Transcodeyide kullanmayı Bilmiyorum Biri anlatabilirmi
  • arkadaşım bu sorunun cevabını daha önce defalarca yazdım lütfen forumu dikkatlice oku ayrıca bu topic dışında konu açmanın sana ekstra faydası olmayacaktır kolaygelsin
  • Bişey Merak Ettim İçine Attığımız Herhangi bir mp3'ü veya Videoyu İçinden Silemiyormuyuz Yani İllaki Pc ye bağlayıp Öylemi Silmemiz Gerekiyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sempatim

Bişey Merak Ettim İçine Attığımız Herhangi bir mp3'ü veya Videoyu İçinden Silemiyormuyuz Yani İllaki Pc ye bağlayıp Öylemi Silmemiz Gerekiyor

slimek istediğin dosyanın üzerine gelip rec tşuna uzun bascan sonrada sil dicen
  • quote:

Yanında SD Kart alan Yokmu Arkadaşlar

Ben Bahçelievler golddan yaklaşık bir ay önce(08.01.2007) de aldım 199$+kdv+1gb kingston sd card hediyeli idi....
    Hediye sd card dahil herşey 354ytl ye mal oldu...

Kampanya bitti sanırım..

selamlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: pazarsuyu

quote:

Bişey Merak Ettim İçine Attığımız Herhangi bir mp3'ü veya Videoyu İçinden Silemiyormuyuz Yani İllaki Pc ye bağlayıp Öylemi Silmemiz Gerekiyor

slimek istediğin dosyanın üzerine gelip rec tşuna uzun bascan sonrada sil dicen

Eywallah kardeş
  • bugün aldım A9+ gerçektende tek kelimeyle fiyat performans açısından 1 numara.herkese tavsiye olunur.
  • arkadaslar siz acaba A9+ firmware version 1.03 nerden buldunuz ben bulamadımda???????
  • yaw bende de bir sorun var makinayla pc nin bağlantısını durdur dediğimde şu anda durdurulamıyor daha sonra tekrar deneyin felan diyor yaklaşık bir iki aydır böyle neden format atsam düzelirmi acaba?Bir de Ravmonlog diye bir şey var sürekli o ne oluyor sileyorum tekrar çıkıyor anlamadım hiçbir şey?
  • slm millet ben foruma yeni kaydoldum bu forum mükemmelmiş
    ben cihazın cd sini kaybettim bilg. e de yeni format attım rica etsem arkadaşlardan biri bana onu gönderebilir mi
    insanlık namına yani
    msn adresim=ugur__dinc@hotmail.com
    şimdiden tşk ederim
    not=herhangi bir link belirtseniz de çok ii olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0AB73A59C -- 10 Şubat 2007; 13:01:29 >
  • çok saol ben de dedim heralde daha film yönünden boşa çıktı alet zaten teknik servisten almak fln en az bi 10 gün sürerdi tekrar çok tşk ederim çok saol
  • arkadaslar slm.ben bu cihazı alalı 2-3 gün oldu.bi soru sormak için bu foruma üye oldum.benm cihazım video oynatırken ses görüntüdeen yaklasık 1sn sonra gelio.bunun sebebi nedir acaba?yardımcı olursanız cok sevinirim.simdiden tesekkürler.
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.