Şimdi Ara

CREA A9+ KULLANICILARI BURAYA (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
649
Cevap
1
Favori
37.371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet ilginç bir durum bu bazı video kliplerde olabiliyo yinede farklı bitrate değerleriyle baştan encode etmeyi deneyebilirsin bu şekilde ses ve görüntüyü düzgün senkronize ettiğim klipler olmuştu
  • Ben encode ederken ses kalitesinide video kalitesini de full yapıyorum ve hiçbir sorun olmuyor alt yazılar için bile ayarları yapabiliyorsun transcoder dan. Yani ses de görüntüde aynı anda ve aynı kalite de ekranda ;)

Arkadaşlar ve br daha soruyorum bluetooth kulaklık almayı düşünüyorum jabra dan başka yani en fazla 100 lerde olucak şekilde, golddaki bluetooth kulalıklığın markası ve kalitesi hakkındada birşeyler yazar mısınız=?==???
  • cok tesekkür ediyorum arkadaslar.dediginizi denicem inş olur.
  • svideoz yurt dışındaydım pek fırsatta bulamadım internete girmeye baya çoğalmışş burası yaa yetişebiliomusn destek konusunda :)
  • arkadaslar bu cihazın firmware özelligi varmıs one acaba?
  • güncelliosun kardeş içinde yazılım var onu yeniliosun
  • alprock88 dostum hoşgeldin fırsat buldukça yazmaya yetişmeye çalışıyorum sende geldiğine göre topic daha güncel kalır artık
  • inş yaa şimdilik sık giriorum bakalım sınavlara kadar böle hergün grerim
  • quote:

Orjinalden alıntı: sky_lord

yaw bende de bir sorun var makinayla pc nin bağlantısını durdur dediğimde şu anda durdurulamıyor daha sonra tekrar deneyin felan diyor yaklaşık bir iki aydır böyle neden format atsam düzelirmi acaba?Bir de Ravmonlog diye bir şey var sürekli o ne oluyor sileyorum tekrar çıkıyor anlamadım hiçbir şey?

ewet ne olur? başka mpy programı var mı bu arada?bu transcoder beni bazen deli ediyor.unsupported file format diyor kafayı yiyecem yaw başka mpy dönüştürücü lazım
  • bende a9+ lı oldum ama içinden bluetooth kulaklık ve adaptör çıkmadı.kullanım klavuzuna baktım onlar için opsiyonel yazıyo .bilgisayara bağladım şarj ediyom.doğru yapıyom demi
  • fark etmes ben ilk aldığımda şarkı attım şarkılar gelene kadar ne kadar şarj olduysa ondan sonra çıkardım bitene kadar kullandım :)
  • bluetooth kulaklık ile radyo dinlenebiliyormu acaba yoksa cep telefonu gibi mikulaklkları takın diyo???
  • quote:

Orjinalden alıntı: trimpot79

bluetooth kulaklık ile radyo dinlenebiliyormu acaba yoksa cep telefonu gibi mikulaklkları takın diyo???

Evet kulaklık anten görevini görüyor. Radyoda kablolu takmaya gerek var.

quote:

Orjinalden alıntı: nokisss

bende a9+ lı oldum ama içinden bluetooth kulaklık ve adaptör çıkmadı.kullanım
    klavuzuna baktım onlar için opsiyonel yazıyo .bilgisayara bağladım şarj
    ediyom.doğru yapıyom demi

Adaptörün çıkması gerekirdi bence 8 ayrı parça çıkıyor mp3 çalar ile 9 :). bluetooth
    opsiyonel sadece diiye biliyorum. mp3 çaları ilk aldığında ise zaten şarj olmuş şekilde
    geliyor ama bir zararı olmaz. Bu arada benimkinin daha dün anca bitebildi şarjı :).
    Hiç bitmezmi ya demeye başlamıştım,
    hatta bi götrym bi gariplik varmı yok mu demeye başlaştım:D

Arkadaşlar yine bluetooth konusuna gelicek olursam rica ediyorum gold dan
    alan arkadaşlar bluetooth kulaklığın markası markası nediir??

• adaptörde opsiyonel yazıyo neyse alırız bitane 10 ytl bişey zaten aletin ses kalitesi süpermiş ben bukadar beklemiyodum
  • kesinlikle süper cidden üstelik kendi kutusundan çıkan crea kulaklıklar harici bi kulaklık almadan harika müzik keyfi alabiliosun
  • ya şu kulağı saran kulakların bluetooth lu olanları varmı onlardan lazım bana normalleri küçük geliyo bide çıkıp duuryor kulaktan
  • adaptörün çıkmaması ilginç geldi ya neyse kulağı saran bluetooth kulaklıklar var ancak cidden dinlenecek kalitede olanları 250ytl den başlıyor açıkçası ben kalite kaybı nedeniyle bluetooth kulaklık taraftarı değilim
  • katılıorum kesinlikle öle svideos hem parana hemde kulak zevkine yazık
  • bugün baktım çok apahalı gerçekten bluetooth kulaklıklar ama onlarında ucuzlayacağı zaman gelir yakında herşeyin ucuzladığı gibi bugün creayla dışarı çıktım valla can sıkıntısı için birebir hem video izlerken dışarıda bakmıyorsunuz trafiğin durumunu görmüyorsunuz oda ayrı bi güzellik canınız sıkılmıyor
  • selam arkadaşlar crea a9 ve creative Zen neeon2 arasında kararsızım ama crea a9 daha ağır basıyor siz hangisini tavsiye edersiniz ? crea a9 modelinin ses kalitesi ve video kalitesi nasıl ? benim için bu özelikler çok önemli tşk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrebabaemre -- 22 Şubat 2007; 15:52:36 >
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.