Şimdi Ara

CREA A9+ KULLANICILARI BURAYA (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
649
Cevap
1
Favori
37.371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • topic içinde yeteri kadar arama yapmamışsın iyi baksaydın yazdığım detaylı cevabıda görebilirdin bu konuya daha öncede çokça cevap yazdım
  • merhabalar.....

Forumu yeni farkettim.Ben de bir süredir A9 sahibiyim.Bende su srs efektlilerden var.

Sizlere bir sorum olacak. A9 ile en iyi performans veren kulaklık hangisidir ?

Üst sınırım 150 ytl arkadaslar.Bu fiyata kadar cihazla en iyi performans vercek kulaklıklar hakkında sizin de deneyimlerinizden yararlanarak bilgi almak istiyorum.

Yardımlarınız için simdiden tesekkürler......
  • dinlediğin müzik türü nedir?
  • arkadaşlar
    a9+ teketekten aldım ve elime geçeli daha 2 saat oldu sayenizde elime gelmeden herşeyni örendiğim içinvideo transferidir filn herşey oldu şimdi biraz şarkı sözü ile uğraşıyorum bakalım olucak mı
  • tamamdır onuda halletim ama bi komiklik var şarkı sözünü okurken ekran kararıyo 2-3 sn sora tamamen kararıyor zamanlıyıcıdan arka ışıklandırmayı kapalı yapamıyorum 60 sn oluyor. Engüzeli hafif ksık ışık sürekli nasıl öyle kalır bileniniz varmı arkadaşlar??
    tamamen kapalı zamanı 0 yapınca oluyor ok ama kısık nasıl yaparım acaba :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi x_poseidon_x -- 24 Ocak 2007; 22:08:20 >
  • arkadaşlar birde stormblue adresinden 1.02 firmware dosyasını indremiyorum .asp uzantılı dosya indiriyor zipli değil o .asp uzantılı dosya acrobat reader ile açılmaya çalışıyor açılırkende hata veriyor
    svideoz bu adresi vermiştin bir baksanız http://www.stormblue.co.kr/eng/sub/customer/as_down_view.asp?idx=86&sch=&key=&id=eng_download&page=
  • dostum link düzgün çalışıyor A9plus_Ver1.02.zip dosyanın üzerine tıklıyosun dimi?
  • evet üzerine tıklıyorum ve .asp uzantılı dosya indiriyor iistersen upload edebilirsin elinde varsa dosya
  • ya brde vdeoları izlerken çok ince bir tiz sesi geliyor rahatsızda ediyor. Herkeste oluyor mu buda acaba ?
  • yardımınızı bekliyorum hâla yeni aldım ama video sesleri ve firmware lerinide yapayım yardımlarınızla
  • video izlerken tiz ses sorunu demişsin böyle bir sorun olmaması lazım ses nerden geliyor kulaklıktan mı yoksa ekrandan mı geliyor.firmware dosya elimde yok mümkünse mozilla firefox yada opera kullanarak indirmeyi dene çünkü link sorunsuz çalışıyor sorun internet explorer ında olabilir
  • ekrandan nasıl gelicek anlamadım ama kulaklıktan alıyorum sesi, galiba programda dönüştürürken ses kalitesini arttırmam gerek bir daha kurcalıyım.
    firmware de indirirkende zaten ben mozllayı kullanıyorum ama ieden denedm şimdi :D oldu tam tersi.
    Birde br şey farkettim bende srs efekti yok ama kitapçikta srs efekti olduğunu gösteryor. Yani sadece kullanıcı ile normal veriln equ lar var ama enteresan olan d-bass ta daha iyi tiz geliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi x_poseidon_x -- 26 Ocak 2007; 21:09:49 >
  • Arkadaşlar ses konusundada bir şey söyleyim nedense bana ses yeterli gelmiyor
    Bilemiyorum stüdyo ortamındaki seslerden dolayı galiba ses yetmiyor bana
  • zaten stüdyo kalitesine yakın ses elde edebilmek için audio dosyalarını kayıpsız dinlemen lazım yada şöyle söyliyim mp3 dinlememen lazım tabi sonuçta bu cihazda dört dörtlük bir cihaz filanda diil 90db s/n ratio üretiyor bunun yanında 98db s/n ratioya sahip cihazlar da mevcut ancak fiyatları crea nın yaklaşık 2 katı bunlarıda hesaba katmak lazım
  • sadece ses kalitesi değil yüksekliğide yeterli değil ama sessiz bir ortamda normal geliyor.
    Peki söğlediğn kalitede örnek verebileceğin cihazlar neler olur?
  • Merhaba arkadaşlar
    crea mp3'ler Kont bilişim ürünleridir ve bu mp3 player için en iyi fiyat ve hizmet yine kont bilişim iştiraki olanwww.teketek.com tarafından sağlanmaktadır. Ürün linkini size gönderiyorum orada çok daha detaylı bilgi bulmak mümkün ayrıca donanımhaber'in video incelemelerinde de ürün hakkında detaylı bilgi bulabilirsiniz.

http://www.teketek.com/default.asp?git=10&altkategoriID=15121&marka=5551

• quote:

Orjinalden alıntı: sinanb

orada çok daha detaylı bilgi bulmak mümkün ayrıca donanımhaber'in video incelemelerinde de ürün hakkında detaylı bilgi bulabilirsiniz.

Evet katılıyorum bende aynen öyle ürünü almadan önce donanımhaberden videosunu izledim daha sonra teketek'ten crea yı aldım. Kesinlikle bende teketek öneririm
  • quote:

Orjinalden alıntı: x_poseidon_x

sadece ses kalitesi değil yüksekliğide yeterli değil ama sessiz bir ortamda normal geliyor.
    Peki söğlediğn kalitede örnek verebileceğin cihazlar neler olur?

örnek olarak creative zen vision m,creative zen touch,creative micro photo,cowon a2,cowon x5,cowon d2 gibi cihazlar oldukça yüksek ses kalitesine sahipler
  • verdklerin için saol
    özellikle creative zen vision m i biliyorum arkadaşta dinleme fırsatım oldu ama dinledğm hâlde gerçekten o kadar paraya değer mi bilemiyorum
    eve ses sistemi alırım daha yi olur yani
  • özellikle o nedenle crea a9+ bir adım öne çıkıyor fiyatına göre performansı oldukça yüksek
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.