Şimdi Ara

CREA A9+ KULLANICILARI BURAYA (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
649
Cevap
1
Favori
37.371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ne tür müzik dinliyosun ve bütçen ne kadar yazarsan doğru kulaklık seçimi konusunda yardımcı olabiliriz
  • Grunge rock,bir de metalin türevleri işte death metal,numetal fln yani sağlam bişey lazım
  • bütçe şu aralar pek yukarı çıkamam belli olmaz o yüzden bu kadar bir aralık veriyorum 30-70 arası bişey
  • creative ep630 önerebilirim fiyatı 45-50ytl
  • slm arkadaşlar A9+ u bir aydır kullanıyorum, burayı yeni keşfettim. Aramızda video dosyalarını hazırlayıp A9+ da kullanabilenler var sanırım ama ben başaramadım, ne yaptıysam olmadı. Aramızdan biri 5-10mb lık hazırlanmış bi video dosyasını upload edebilirimi. Benmi dönüştüremedim yoksa makinedemi sorun var anlayamadım. Bu arada bahsettiğiniz güncellemeleri de yaptım ama yine video görüntüsü alamadım...
  • arkadaşlar benim şöyle bir sorunum var videoların bir çoğunu oynatıyorum ama avi tarzında bir dosyayı oynatırken yine avi tarzında bazı dosyalarıda oynatamıyor cihaz ve oynatamıyıncada donup kalıyor ancak resetleyerek tekrar başlatıyorum ve böylelikle üstünden geliyorum bir sorumda sd cart alan varmı ne tavsiye edersiniz veya nerden almamı tavsiye edersiniz şimdiden çok teşekkr ederim tüm ilgilenen arkadaşlara.

edit:1.02 firmware cihaza attım MENÜ İNGİLİZCE OLDU garantisi yanmış olabilirmi arkadaşlar birde 3 üde yükleyeyimmi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi minnesota -- 6 Ocak 2007; 11:54:46 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: minnesota

arkadaşlar benim şöyle bir sorunum var videoların bir çoğunu oynatıyorum ama avi tarzında bir dosyayı oynatırken yine avi tarzında bazı dosyalarıda oynatamıyor cihaz ve oynatamıyıncada donup kalıyor ancak resetleyerek tekrar başlatıyorum ve böylelikle üstünden geliyorum bir sorumda sd cart alan varmı ne tavsiye edersiniz veya nerden almamı tavsiye edersiniz şimdiden çok teşekkr ederim tüm ilgilenen arkadaşlara.

edit:1.02 firmware cihaza attım MENÜ İNGİLİZCE OLDU garantisi yanmış olabilirmi arkadaşlar birde 3 üde yükleyeyimmi

bendeki sorun da aynı sayılır ama sen hiç olmasa bazı avi dosyalarını çalıştırmışsın ben onuda yapamadım

menülerin ingilizce olması sorun değil dil ayarlarından türkçeyi seçebilirsin sanırım ekran ayarlarındaydı

• beyler sorunun nedeni video dosyasının bitrate değerinin olması gerekenden yüksek olmasıyla alakalı eğer convert etmek istediğiniz dosyanın bitrate i hesaplanırken 250kbps i aşıyorsa transcoder convert etmeyecektir ya bitrate i düşürün yada imtoo mpeg encoder kullanın bununla ilgili cevap yazmıştım 5. veya 6. sayfada olması lazım detaylı açıklamayı bulabilirsiniz
  • svideoz ne yaptıysam şu avi dosyalarını A9+ da çalıştıramadım hazırladığın ufak dosyaları upload etme şansın varmı, acaba benim A9+ damı sorun var?
  • şuan crea kız arkadaşımda gelsin ben resimli birtane anlatım yapıcam
  • dostum 15mb bi video klip upload ettim istersen bunu bir dene rapid den sonraki boşluğu sil
    http://rapid share.com/files/10687405/_A9__Nadiya_-_amies_ennemies.avi
  • quote:

arkadaşlar benim şöyle bir sorunum var videoların bir çoğunu oynatıyorum ama avi tarzında bir dosyayı oynatırken yine avi tarzında bazı dosyalarıda oynatamıyor cihaz ve oynatamıyıncada donup kalıyor ancak resetleyerek tekrar başlatıyorum ve böylelikle üstünden geliyorum bir sorumda sd cart alan varmı ne tavsiye edersiniz veya nerden almamı tavsiye edersiniz şimdiden çok teşekkr ederim tüm ilgilenen arkadaşlara.

arkadaşım garantilik bir durum söz konusu değil m tuşuna basılı tut menüye gir oradan ekran ayarlarına geç dil seçeneklerinden türkçeyi işaretle işlem tamamdır
  • Slm arkadaşlar...
    Şu sıralarda Gold'da 219+kdv crea A9 satılıyor...
    Bu kampanyadan alan varmı acaba?..
    sd card+bt kulaklık hediye imiş

en iyi kampanya bu mu?

yukardaki mesajlara göre CREA A9+ olması tercih edilenmiş gold'da satılanlar acaba A9+ değil mi?...

bilen arkadaş cevaplarsa memnun olurum..

ayrıca txt dosyaları okunabiliyormu?
    kolay gelsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ihsan_s -- 8 Ocak 2007; 12:32:59 >
  • arkadaşlar merhaba tekrar.
    ben 10 günlük olan A9 umu satmayı düşünüyorum. çünkü birçok özelliğini kullanmıyorum. daha az özelliği olan bişey alıcam.
    gold'tan aldım ben de. içinde bluetooth kulaklığı var ama hafıza kartı çıkmadı bende.
    ilgilenen arkadaşlar varsa pm atabilirler.
  • dostum ikinci el mp3 çalar kısmına topic açarsan cihazı satman daha kolay olur
  • quote:

Orjinalden alıntı: svideoz

quote:

arkadaşım garantilik bir durum söz konusu değil m tuşuna basılı tut menüye gir oradan ekran ayarlarına geç dil seçeneklerinden türkçeyi işaretle işlem tamamdır

teşekkür ederim svideoz ilgilendiğin için

• satış ilanımı verdim.
    ilgilenebilecek arkadaşlar için linkini buraya da yazayım:
    http://forum.donanimhaber.com/m_11478912/tm.htm
  • arkadaşlar, A9+ ımın fiyatını 280 ytlye düşürdüm. almayı düşünen arkadaşlarınız varsa aklınızda olsun. cihaz çok temiz, ekran koruyucu filmini bile çıkarmadım. yanında stereo bluetooth kulaklığını da veriyorum.
    buraya yazmak doğru değil belki arkadaşlar ama sizler cihazın kalitesini biliyorsunuz, tavsiye edebileceğiniz arkadaşlarınız olduğunu düşündüğüm için buraya yazıyorum.
    hem de cihaz yabancıya gitmemiş olur
  • hacım aLET guzel ve hos gorunuo gulegule kullan
  • Crea'ya 1 gb sd kart alsam taşınabilir disk olarak da kullanmak için..Ekonomik olur mu?yoksa başka alet almamı mı tavsiye edersiniz?
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.