Şimdi Ara

CREA A9+ KULLANICILARI BURAYA (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
649
Cevap
1
Favori
37.371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba arkadaşlar. ben de bu aletten almayı düşünüyorum.
    bluetooth kulaklıkla deneyen oldu mu acaba?
    bluetooth kulaklıkla ses kalitesi nasıl onu merak ediyorum. tek alma sebebim bluetooth kulaklık desteklemesi.
    eğer performans alamazsın diyorsanız o zaman hiç düşünmeyeyim bu ürünü.
    cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.
  • merhaba arkadaşlar.
    ürünü bugün golddan 368 ytl ye aldım. 1 gün önce üst mesajda bluetooth ile ilgili sorduğum soruya cevaplarınız için teşekkürler
    kutunun içinden stormblue marka bluetooth kulaklık da çıktı. ürünü alıp direk işe gittiğim için mp3 atamadım.
    kulaklığın içinde olan şarj ile 2,5-3 saat arasında radyo dinleyebildim.
    player ın içindeki şarj ile de yaklaşık 4 saat radyo dinleyebildim. bu süre boyunca her ikisi de sürekli açıktı.
    şarj performansları iyi görünüyor.

kulaklığa gelecek olursak; bluetooth kulaklık normal kulaklık kadar iyi ses vermiyor. ama başarılı olduğunu söyleyebilirim. zira iş yerindeki herkesin dibi düştü
    açık alanda 10 m den biraz daha fazla çekiyor. kapsama alanı dışına çıkınca hemen geri dönerseniz kaldığı yerden devam ediyor

kulaklık üzerinden volume ayarı yapılabiliyor. ayrıca şarkı değiştirilebiliyor (fwd/bwd).
    radyoda iseniz kanal değiştirilebiliyor.
    hem normal kulaklıktan hem de bluetooth kulaklıktan aynı anda ses alınabiliyor. bluetooth üzerinden sesi açık kapatınca sadece onun ses düzeyi değişiyor. player üzerinden ses açarsanız da sadece normal kulaklığın ses seviyesi değişiyor. yani iki kişi bu kulaklıklarla dinlemek isterseniz, 2 kişi de istedi volume e ayrı ayrı ayarlayabiliyor. bence bu süper bi özellik

bluetooth kulaklıkla fazla mp3 dinleyemedim, ekolayzır ayarı yapamadım henüz. ama ilk izlenimime göre, bluetooth kulaklığın ses kalitesi piyasadaki 10 ytl lik herhangi bir kulaklık kadar olabilir. kötü değil ama orta diyebiliriz.
    sağladığı özgürlük göz önüne alınırsa bence göz ardı edilebilir bir durum.

ayrıca, çok kaliteli bir bluetooth kulaklık alınsa dahi çok fark edeceğini sanmıyorum çünkü bluetooth'un belli bir sınıra kadar data transfer hızı var.

mp3 playerlı telefon almayı düşünüyordum aslında ilk başta. ancak bluettoh olayı beni cezbetti. bu kulaklığı telefonla da kullanabiliyorsunuz ama zaten şarjı az giden telefonları bir de bluetooth kulaklıkla dinlemeye kalkarsam günde 2 kez şarj etmek gerekir gibi geldi bana.

bir sorum olacak arkadaşlar. yanıtlarsanız iyi olacak.

firmware versiyonumu nereden görebilirim? daha bugün aldım, v0,3 yüklemem gerekecek mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lespaul_84 -- 30 Aralık 2006; 3:30:35 >

• dostum öncelikle hayırlı olsun diyorum soruna gelirsek cihaz açılırken firmware i görebilirsin ancak dikkatli bakman lazım çünkü açılış hızlı geçiyo yada m tuşuna 2-3 saniye basılı tut + - tuşlarını kullanarak kontrol e seç orda f/w yükseltme seçeneğine gel oradan firmware i görebilirsin dikkatli ol hayır deyip geri çık daha önce yükseltme yapmadığına göre firmware muhtemelen v1.01 olmalı üzerine 1.02 yi daha sonra 1.03 firmware de sadece küçük boyutlu dosyayı yükle
  • eywallah dostum.
    aynen dediğin gibi firmware i yükselttim. karışık çalma modu dışında çok fark yok sanki dikkat edemedim.
  • arkadaşlar ben cihazı yazın almıştım ekranınını kırdım servise verdim yapıldıktan sonra sorun çıkardı tekrar verdim bu sefer zorda olsa değiştirmeyi başardım ama gelen cihaz crea a9+bs yazıyo benim cihazım ise crea a9 +bt idi şimdi bana eski modelmi göndermiş oluyolar yeni modelmi birisi açıklarsa çok sevinicem ben diğer cihaz için bir sürü video mpy tarzına çevirip cd ye kopyalamıştım şimdi hiç birini bu cihaz çalıştırmıyorhatta yeniden çevirdim bir klibi mpy tarzına onu bile artık çalıştırmıor bunun nedeni cihaz eski bendeki cd yeni olduğu içinmi yoksa bana tamir ettikleri sorunlu bir cihazımı gönderdiler bayram bayram arayamıyorumda ne yapmalıyım yardım lütfenn herkese iyi bayramlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi minnesota -- 31 Aralık 2006; 9:03:40 >
  • slm dostum sana verilen cihaz en son versiyondur benim kullandığım model de a9+bs versiyon farklılığından dolayı arşivini yeniden oluşturman gerekli sanırım.stormblue sitesinden transcoder ın yeni versiyonunu indirmeyi unutma
  • çok sağol dostum AYDINLATTIĞIN İÇİN NE YALAN SÖYLİYİM 6 SAYFAYIDA OKUDUM Bu yazıyı belki sen cevaplarsın diye yazdım bu cihaz hakkında en çok bilgiye sahip olan sensin aramızda bu topiğe olan katkılarından dolayı çok teşkkür ediyorum.cihaz hakkında bilgi almak ve özellkilerni kavrayabilmek baya zorlu bir iş ama senin sayende üstesinden geleceğiz herhalde.

edit:tamamdır sorun halloldu tekrar teşkkürler bu arada arkadşalar creadan cevap alamamanızın nedeni şu an taşınıyolar yeni yerlerine geçiyorlarmış hiçbir cihaz ve sorunla o yüzden ilgilenemiyorlarmış ben aradım müdürüyle konuştum ancak o sayede yapabildiler sizinde bir sorununuz varsa belki yadımcı olabilirim

ufak bir soru daha mediasync programınıda yenidenmi indirmem gerekiyo bendeki cd de ki işe yaramazmı?her nekadar daha nasıl o özelliği kullancağımı anlamasamda en azından programı indirmiş olalım.birşey daha aklıma takıldı bundan önceki cihazda şarkıların arasında winamp cache 0001.xml dosyası gözükmüyodu şidi böyle birşey var bilgisayarda görünmüuo bu dosya ama mp3 ü açınca gözüküyo acaba bu nedir şarkı seçmek için m tuşuna basıyorum ve hep bastığım şarkının altındaki şark çalıyor bunuda anlamış değilim öff sizinde başınız ağırttım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi minnesota -- 31 Aralık 2006; 16:40:32 >

• dostum ne demek biraz yardımım dokunduysa ne mutlu bana.mediasync in eski versiyon ise 1.0.20 yi indirmen daha iyi olur.bu programla istediğin şarkı sözlerini bulup crea a9+ ya gönderip oradan sözleri okuyabilirsin bunun için product selection kısmından a9+ yı seçip auto text diyerek bulduğu şarkı sözünü mp3 dosyasına eklemiş olursun. daha sonra mp3 ü creaya gönder crea menüsünden ekran ı seç bilgi kısmından şarkı sözünü işaretlediğin zaman sözleri a9 ekranında görebilirsin.eğer cihaz bilgisayara bağlıyken winamp ı açtıysan çıkarılabilir disk bağlı bu cihazı yönetiyim mi şeklinde bir uyarı yapar ardından winamp cache dosyasını creaya kopyalar.bu dosyanın bir zararı yoktur istersen silebilirsin.
  • bende crea a9+ kullanıcısıyım bi gün bi mp3 alasım geldi ole fazla arastırmadım teknosanın dergisine baktım crea a9+ ı vede samsungun bir modelini gordum ikiside birbirinden iyiydi benim için onemli olan 3 sey vardır 1.dızayn gorunum 2.ses kalıtesı 3.arttırılabilir hafıza bu üç etkeni crea da buldum samsungu almamamın tek sebebi ise arttırılabilir hafızasının olmaması vede fiyat farkıydı crea fiyat performansı olarakda buyuk basarı yakalamıs kesinlikle aldığıma pişman değilim yeni bir mp3 calar alıcaklara kı crea ya mp3 calar demek hakaret olur siddetle tavsiye ederim kesinlikle pişman olmazsınız emin olunki beklediğinizden daha iyi.......

• quote:

Orjinalden alıntı: svideoz

dostum ne demek biraz yardımım dokunduysa ne mutlu bana.mediasync in eski versiyon ise 1.0.20 yi indirmen daha iyi olur.bu programla istediğin şarkı sözlerini bulup crea a9+ ya gönderip oradan sözleri okuyabilirsin bunun için product selection kısmından a9+ yı seçip auto text diyerek bulduğu şarkı sözünü mp3 dosyasına eklemiş olursun. daha sonra mp3 ü creaya gönder crea menüsünden ekran ı seç bilgi kısmından şarkı sözünü işaretlediğin zaman sözleri a9 ekranında görebilirsin.eğer cihaz bilgisayara bağlıyken winamp ı açtıysan çıkarılabilir disk bağlı bu cihazı yönetiyim mi şeklinde bir uyarı yapar ardından winamp cache dosyasını creaya kopyalar.bu dosyanın bir zararı yoktur istersen silebilirsin.

eyvallah kardeşim ancak bu kadar güzel anlatılabilirdi şimdi yaptım bu özellik baya güzelmiş teşkkürlerr

• arkadaşlar bişey sorcam.
    benim transcoder programım bazı videoları dönüştürmüyor. bazı avi mpeg leri çevirirken, bazılarını çevirmiyor.
    sebebi ne olabilir sizce?
    sorunsuz dönüşüm yapacak daha iyi bir program yok mu arkadaşlar?
  • 6. sayfayı başından itibaren okursan cevabı bulabilirsin
  • eywallah hocam. neyin nerde yazdığını karıştırıyorum artık.
    yalnız nerden indiricez bu programı? ücretsiz mi program?
  • ücretli bir program ama 5 dakikadan kısa olan video klipleri istediğin kadar convert edebilirsinhttp://www.imtoo.com/mpeg-encoder.html
  • beyler kimse kkimseyi kandırmasın crea alıp pişman oldum içindne kulaklık çıkmadı 1 ay kullandım yarın iade ediyorum creative zen touch alıcam çünki rezil bi alet.. arkadaşlarımın elden 30 milyona aldığı sahte 1gblık sony playerlar bile daha iyi... bana güvenin bu ürünü kesinlikle almayın derim çünki durmadna kilitleniyor mp3 çalarken. günlük toplam 2 saatlik otobüs seyahatim oluyo 3-5 kere kilitleniyo. nedir yani bu kadar zor olan mp3 çalmadaki? ben aldım pişmanım ama değiştiryorum bu yönden mutluyum. sanırım gold hediye vermeyide kesti kulaklıklarda çünki sitelerinden hediye yazısnın kaldırmışlar. iyikide öyle olmuş ben uzak durun derim. niye bu kadar bu ürünü öven var onu anlamış değilim
  • arkadaşım sana neden güvenelim ki gören göz ve duyan kulak kılavuz istemez.bizim cihazlarımız neden kilitlenmiyor.ya cihazın arızalı eğer öyleyse yenisiyle değiştirirsin yok kullanmayı bilmiyorsan cihaza suç atma ve gereksiz marka düşmanlığı yapma.bu cihazı neden övdüğümüzü anlayamıyorsan oda senin problemin
  • svideoz sana katılıyorum. arkadaşın bu tepkisini anlayabilmiş değilim.
    bugün bizim aleti creative kulaklığı ve ipod kulaklığı ile denedim.
    bizim aletin kutusundan çıkan kulaklık ikisinden de iyi ses veriyor. baslarda patlamıyor, ses temiz. ayrıca volume daha yüksek sanki.
    aynı şekilde bizim kulaklığı creative ve ipod mp3 çalra takınca daha güzel ses aldım o aletlerden. doğrusu bu kadar kaliteli ses beklemiyordum bizim kulaklıklardan.

bir de şunu sorucam. şu an bizim playerla beraber kullandığınız kulaklıklar nedir? neyi tavsiye edersiniz?
    bizim kulaklığın bugün gerçekten iyi olduğunu gördüm, o yüzden karşılaştırıp gerçekten daha iyi dediğiniz bir kulaklık almak istiyorum

son olarak: arkadaşlar sizve bizim bluetooth kulaklıkların mı kalitesi kötü? başka bir bluetooth kulaklıkla daha iyi ses alınabilir mi?

• Merhaba arkadaşlar,

Siz değerlerli arkadaşlarımın yorumları ve tavsiyerleri ile Gold'dan kendime Crea A9+ aldım.
    Bluetooth kulaklık ve 1GB kartta hediye olarak verildi.
    Ve şu ana kadar üründen gayet memnunum. Ekran kalitesi beklentimin üzerinde. Bluetooth kulaklığı açıkçası pek beğenmedim, ses kalitesi çok iyi değil... ayrıca dışarıya fazla ses vermekte... Normal kulaklık ile ses çok daha iyi.
    Gördüğüm bir kaç yazılım eksikliği var, zaten yorum yazan arkadaşlar bu eksiklerden bahsetmişler. Henüz Firmware update'i yapmadım, update işlemlerini yapınca bu sorunlarında ortadan kalkacağını bilmek güzel...

Yorum yapan ve bildiklerini paylaşan herkese çok teşekkür ederim....
  • benim kulaklık bozuldu ne tavsiye edersininz büyük ihtimalle temizlerken içine alkol kaçtı bi daha votka ile temizlemeyecem :)
  • kulaklık arıyorum şimid ne alsam
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.