Şimdi Ara

CREA A9+ KULLANICILARI BURAYA (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
649
Cevap
1
Favori
37.371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: ihsan_s

Slm arkadaşlar...
    Şu sıralarda Gold'da 219+kdv crea A9 satılıyor...
    Bu kampanyadan alan varmı acaba?..
    sd card+bt kulaklık hediye imiş

en iyi kampanya bu mu?

yukardaki mesajlara göre CREA A9+ olması tercih edilenmiş gold'da satılanlar acaba A9+ değil mi?...

bilen arkadaş cevaplarsa memnun olurum..

ayrıca txt dosyaları okunabiliyormu?
    kolay gelsin

Ben bu ürünü Gold dan aldım... Gold daki ürün "CREA A9+" olanlardan.
    Evet seninde söylediğin gibi bt kulaklık ve sd card hediyesi aldım. ayrıyeten söyleyeyim sd card kutunun içinden çıkmadı, hediye olarak ekstradan verdiler.

TXT dosyalarını okuyabiliyorum. tek satırda 27 karakter gösteriyor

• ben de crea a9+ almayı düşünüyorum ama bi sorum var kullanan arkadaşlara...

alarm fonksiyonu varmış fakat hoparlörü yok bu alarm fonksiyonu nasıl kullanılıyor, nasıl alarm veriyor yardımcı olursanız çok mutlu olurum...
  • aleti dün akşam aldım çok süfer aslında biraz yardıma ihtiyacım var ama hiç bi crealı yerinde yok ki soru soralım..sorsam da cevap gelmez
  • Ben de Bahçelievler GOLD Computer dan A9+ aldım. Aslında genel olarak memnunum ama benim de bir iki problemim var:
    1) Bluetooth kulaklığı tanıtamıyorum,
    2) Herkes gibi video codec lerinin coğunu mp4 e çeviremiyorum (bunun için total video convertor ın her türlü seçeneğini denedim ama Transcoder beyimiz yine de beğenmiyor, sadece avi uzantılı yapınca çeviriyor onda da ses le görüntü aynı anda gelimyor)
    3) Alarmın nasıl çalıştığını bulamadım (zaten gerekli de değil, cep telefonumun alarmı bana yetiyor.)

Bana göre iyi yanları da şunlar:
    1) Pil ömrü müzik dinlerken 40 saat, video izlerken de 10 saat civarında,
    2) Ürünün yanında prizden şarj için adaptör var ve adaptörün girişi USB, yani her tür USB den şarj olan aygıtı bu adaptörle şarj edebilirsiniz,
    3) Uyku modu özelliğiyle gece yatarken ne kadar süre çalmasını istiyosanız o süreye ayarlayıp pilden tasarruf sağlayabiliyorsunuz,
    4) Ürünün yanında aygıtı pazu bölgenizde sabitleyebileceğiniz bi kol bandı var, iş yaparken müzik dinleyenler için büyük kolaylık,
    5) Ses düzeyi oldukça iyi ve sesi de kaliteli. Ses seviyesi 40 kademe üzerinden seçiliyo ve ben 3-10 arasında dinleyerek yeterli verimi alıyorum,
    6) Line in kayıt özelliği sayesinde herhangi bir ses aygıtından (TV, müzik seti, mp3 çalar yani klasik kulaklık çıkışı olan aygıtlardan) .wma uzantılı ses kaydı yapabiliyorsunuz. Ben TV den kayıt yapmayı denedim ve kalitesi çok iyiydi.
    7) Şarkı sözü özelliği hoşuma gitti ama programından autolyric yaparak şarkı sözlerini yüklemeyi denerseniz sadece yabancı meşhur şarkıcıların şarkı sözlerini bulabiliyorsunuz, diğerleri de çok mühim değil zaten,
    8) 1GB hafızası yetersiz gibi görünse de 1GB'a kadar SD kart desteğiyle bu eksikliği kapatılabilir, hatta yanınızda bi kaç tane kart taşımayı göze alırsanız olayı abartabilirsiniz.

Benden bu kadar, ürünle ingili tüm izlenimlerimi yazdım, sorunlar için ben de harıl harıl çözüm arıyorum, mutlaka çözme yolunu bulacağım,biliyorum başarabilirim :p

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BluE_Boi -- 12 Ocak 2007; 19:50:28 >

• txt formatında şarkı sözünü nereden bulabilirim bi yardım lütfenn

bi de crea a9+ um var bazı şarkıları çalmıyo neden olabilir yaa
  • quote:

Orjinalden alıntı: sayro
    Ben bu ürünü Gold dan aldım... Gold daki ürün "CREA A9+" olanlardan.
    Evet seninde söylediğin gibi bt kulaklık ve sd card hediyesi aldım. ayrıyeten söyleyeyim sd card kutunun içinden çıkmadı, hediye olarak ekstradan verdiler.

TXT dosyalarını okuyabiliyorum. tek satırda 27 karakter gösteriyor

eyw. sağol kardeşim
    bende gold'dan crea'yı aldım...
    SD card hediyesi kutudan çıkmıyor ama satıcılardan istediğinizde veriyorlar(!)...İstemezseniz onlarda kalıyor....

Bir kaç gündür kullanıyorum...Gerçekten övüldüğü gibi güzel miş...Verdiğim paraya acımıyorum..
    Vaktim olmadığı için henüz çok fazla kurcalayamadım ....
    bluetooth ve video ile daha ilgilenemedim ama radio,ses çalar,txt,resim gösterme bölümlerinden yararlanıyorum...Pil ömrü gerçekten çok iyi..

şimdilik bu kadar

• quote:

Orjinalden alıntı: BluE_Boi

Ben de Bahçelievler GOLD Computer dan A9+ aldım. Aslında genel olarak memnunum ama benim de bir iki problemim var:
    1) Bluetooth kulaklığı tanıtamıyorum,
    2) Herkes gibi video codec lerinin coğunu mp4 e çeviremiyorum (bunun için total video convertor ın her türlü seçeneğini denedim ama Transcoder beyimiz yine de beğenmiyor, sadece avi uzantılı yapınca çeviriyor onda da ses le görüntü aynı anda gelimyor)
    3) Alarmın nasıl çalıştığını bulamadım (zaten gerekli de değil, cep telefonumun alarmı bana yetiyor.)

Bluetooth kulaklık sorunun çözdüm. Asında sorun bendeymiş, nasıl tanıtılacağını bilmiyormuşum. Tanıtmak için kulaklığı açarken, kulaklık kapalı moddayken kulaklığın ışığı kırmızı-yeşil yanana kadar açma düğmesine basılı tutmak gerekiyor. Daha sonra A9+ dan aygıt ara deyip tanıtabilirsiniz. Şifre olarak da "0000" girmek gerekiyor.

Video çevirme sorununu da çözdüm. VCD filmleri çevirmeyi deniyordum ama sadece 1 filmi transcoder la çevirebilmiştim. "WinDVD Creator" programıyla VCD filmleri (.dat uzantılı dosyaları) önce 20-30 dk lık parçalara bölüyorum, daha sonra transcoder la çeviriyorum.Parçalamadan farklı bir video olarak kaydetmek de sorun olmaz tahminimce Bu işlemi transcoder ın çeviremediği .avi uzantılı bir videoda da denedim ve sonuç yine harika :) Yani şimdilik A9+ ımın oynatamadığı video yok.

Alarm olayını hâlâ çözebilmiş değilim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BluE_Boi -- 13 Ocak 2007; 22:21:13 >

• arkadaşlar biri şu video hazırlama olayına bi el atsın resim falan bi konu anlatımı yapın, kafayı yicem transcoder la uğraşmaktan midem bulandı yapamadım.
  • senin yazının bir üstündeki yazıyı okursan belki yardımcı olur...
  • gerçekten ya film çevirmek işkenceye dönüştü yok mu peki bunun kısa yolu bide bu direk mp4 formatını desteklemiyor dimi
  • Total Video Convertor la görüntü boyutunu 224-176 olarak ayarlayıp çevirdim. A9+ oynatabiliyor ama görüntüyle ses aynı anda gelmiyor :S Görüntü 0,5 sn geç geliyor. Ama bu sorun çeviriciden kaynaklanıyor. Belki başka bi çeviriciyle mümkün olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BluE_Boi -- 14 Ocak 2007; 17:14:06 >
  • BluE_Boi
    Yukarda svideoz'un verdiği örnek bir video var.
    http://rapid share.com/files/10687405/_A9__Nadiya_-_amies_ennemies.avi
    Bunu indir dene. Herhangi bir sorun yoksa senin çevirdiğim işte mutlaka biryerlerde bir hata vardır. avi ye çevirmek boyutları küçültmekle bitmiyor. Şunu insanlar anlarsa problem daha kolay anlaşılacak sanırım.

http://sb.interidea.co.kr/eng/sub/community/storm_free_view.asp?idx=42&sch=&key=&id=eng_board&page=
    Try to use Total Video Converter 3.02 with divx avi high quality set the curent bitrate and audio rate also you must set the correct frame per second rate. if you have any questions just ask on f.b.i.2.@email.cz

• Kusura bakma, neyi denememi istediğini anlayamadım :$
  • Yukarda svideoz'un verdiği örnek bir video var.
    http://rapid share.com/files/10687405/_A9__Nadiya_-_amies_ennemies.avi
    Bunu indir dene. Herhangi bir sorun yoksa senin çevirdiğin avide mutlaka biryerlerde bir hata vardır.

linkte aradaki boşluğu kaldır.
  • tamam denedim, bi sorun yok. Total Vİdeo Convertor da çevirirken dosya türü olarak DivX'i ya da Xvid'i seçtiğimde seste kayma oluyor. Siz hangi dosya türünü seçiyorsunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BluE_Boi -- 14 Ocak 2007; 17:56:51 >
  • Ben Crea kullanmıyorum sadece yardımcı olmak için bir fikir vermek istedim. Yani değişik seçeneklerle istediğiniz kadar faklı formatlı avi yaparsınız. Cihazın hepsini açıp okuması mümkün değil. O yüzden olmuyor abi cihaz bozuk ya da birşey var demeyin. svideoz gelirse daha iyi cevap verir. Ama ön sayfalara doğru gidin arada birşeyler yazıyordur mutlaka. uygun birratelerde çevirmen gerek.
  • tamam anladım, teşekkürler...
  • sorun cihazın arızalı olmasıyla alakalı değil convert edilen video dosyalarının bitrate değeri ile ilgili bir durum bitrate 400kbps ın üzerine çıktığında cihaz avi dosyasını oynatmıyor büyük olasılıkla crea nın yazılımında bu yönde bir sınırlama var zaten cihazda kullanılan işlemci yüksek bitrate li video kliplerde sorun yaratıyor ve kilitlenmeye neden oluyor. 300-350kbps ile görüntü kalitesi oldukça yüksek fazlasına bence gerek yok
  • ben dat dosyalarını önce windvd creator la çeviriyorum daha sonra transcoder la çeviriyorum. windvd nin çevirdiği dosya da dat dosyası oluyo. işin ilginç yanı windvd nin "AVSEQ01" olarak kaydettiği videoyu ismini değiştirip transcoder la çevirmeye kalkarsam çeviremiyorum, ismini tekrar "AVSEQ01" yaptığımda çevirebiliyorum. bunun nedeni ne olabilir?
  • ya arkadaşlar ya benim de a9+ ım var ama video atmayı beceremiyorum hangi programları kullanmam lazım nasıl küçültcem ne yapmam lazım bütün kitapçığı yaladım yuttum forumu hatmettim ama yapamıyorum allah rızası için bi yardım edin lüüüüüttttttffffeeeeeennnnnnn crea nızı seviyosanız
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.