Şimdi Ara

CREA A9+ KULLANICILARI BURAYA (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
649
Cevap
1
Favori
37.379
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben golddan aldım ama netten sipariş vermedim Bahçelievlerdeki mağazasından aldım kutunun içinde çıkıyor bluetooth kulaklık...
  • cronas peki memnun musun kulaklıktan ?
  • ya arkadaşlar ben CREATIVE in EP630 unu almayı düşünüom CREA A9+ ıma uyar dimi girişi??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quadrupoll -- 23 Aralık 2006; 12:09:49 >
  • dostum zaten bu ikiliyi kullanıyorum ve gayet memnunum hiçbir uyum sorunu olmaz
  • tmm dostum saolasın ozamn bnde hemn alayım bi tane tkr saol
    yoksa bu kndi kulaklığyla olucak gbi diil cızırtılar gelmeye başladı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quadrupoll -- 23 Aralık 2006; 18:49:28 >
  • dostum lafı bile olmaz
  • slm bende crea a9 almayı düşünüyorum ama bunda oyun oynıyabiliomuyuz?

içinde tetris varmış sanırım onun dışında dışardan oyun yükleme şansımız varmı?
  • arkadaşım kimden duydun bilmiyorum ancak crea a9+ larda oyun olmadığı gibi dışardan oyun yükleme şansında yok.eğer oyun için bir cihaz düşünüyorsan sony psp,müzik dinlemek istiyosan crea yı önerebilirim
  • arkadaşlar ben aldım içinde de stormblue marka bluetooth kulaklık çıktı fakat cebimde bile kesilme yapıyor bu kulaklık acaba sorunlu mu yoksa bu normal mi ?
  • dostum 4-5 metreye kadar herhangi bir kesilme yapmaması gerekir bi kontrol ettirmende fayda var
  • aygıtı aldığım gibi içindeki şarj ile denedim acaba ondan mı kaynaklıyordur ? bir de sorun makinada mı yoksa kulaklıktamı onu anlamanın yolu olsaydı keşke.

ayrıca ben halen yeni yazılımlarını yüklemedim acaba hangisini yüklemeliyim ? 1,02 mi yosa 1,03 mü ? 1,03 ise ikisini de yüklemenin ne avantajı var acaba eğer bir avantajı yoksa 900 kb lık dosyayı yüklemem yeterli olur herhalde. değişiklik hakkında tam bilgisi olan varsa yardımcı olursanız sevinirim. teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi torhan -- 25 Aralık 2006; 16:47:21 >
  • öncelikle 1.02 yükle daha sonrada 1.03 ün sadece küçük boyutlu dosyasını config dosyasının içine at sorun batarya şarjıyla ilgilide olabilir tam şarj yaptıktan sonra dene
  • ok. teşekkürler şimdi deneyeceğim.
  • arkadaşlar ben crea ya mail attım aldığım cevap bu umarım hemen açarlar da destek kısmını buluruz. mail atan sayısı artarsa işleme koyma hızları artar umarım.

Değerli müşterimiz
    Öncelikle ürünlerimize ve Web sitemize gösterdiğiniz ilgiye çok teşekkür ederiz.

Ürünümüze ait yeni firmware çok yakında internet sitemizde olacaktır.Destek kısmından indirebileceksiniz.

Yardımcı olabileceğimiz başka bir konu olursa mail atabilir. Ya da Call Center numaralarımızdan (0216 444 2732 - 0216 444 CREA) bizlere ulaşabilirsiniz.

Saygılarımızla…

----- Original Message -----
    From: Tolga ORHAN
    To: info@crea.com.tr
    Sent: Monday, December 25, 2006 4:06 PM
    Subject: crea a9+

iyi günler ürününüzü kullanmaktayım ve bu ürünün firmware yardımı yok bu konuda yardımcı olursanız memnun olurum. çünkü ürün random play seçeneğinde pek sağlıklı çalışmıyor. şimdiden teşekkürler

• vayyy sna cvp gelmiş ba cvp bile gelmedii nese bn bidaha atıom inş yakında firmware desteği alabilcez siteden
  • bende bu ürünü almak istiyorum.yapılan tüm yorumları(6 sayfayıda) okudum.aklıma şöle bişi geldi bi ürün için sanki çok fazla sorun çıkmış gibi sizce de ölemi acaba?
  • dostum inan bunlar çok ufak tefek şeyler seni anlıorum sanki çok sorunlu bi ürün gibi gelio insana ama öyle deil emin olablrsn burda herkes yeni ve kmse bu aleti bilmiodu biz ilk kullanıcılarıys o yusden burda çok soru ve çok becerilemeyn ,yapılamayan şeyler var
    çünkü bilen çok az annatabiliom mu o yusden sorunlu gibi görünüo ama sna kesinlikle önericeğim en güzel üründür fiyatına göre ii düşün bnce crea a9+

alan hiç kimse pişman deil
  • bir ay evvel banada aynı mesajı yolladılar ve hiçbir gelişme yok umarım yakın zamanda destek gelir.
  • beyler crea ya mesaj atmaya devam edelim
  • merhaba arkadaşlar.

ben bu crea yı 1 hafta önce farkettim ve önce kullanan insanların yorumlarını okumak istedim.
    gördüğüm şudurki ürün çok sorun çıkarmış.
    bende tekno sa dan almayı planlyordum fakat tekno sa ya güvenmediğim için ve burdaki kullanıcı yorumlarını okuduktan sonra açıkçası biraz ürktüm.
    bu kadar çok sorun çıkarması bence normal değil. bu ürün gibi piyasada bikaç marka daha var. açıkçası aklım birz biraz onlara kaymaya başladı.

ayrıca bu alette oyun olmamasıda büyük eksiklik.. bence ufak ufak bir iki oyunkoysalarmış çok iyi olurmuş. misal tetris yada ne bileyim cep tlefonu yunları gibi.

şimdilik bizim ordakii tekno sa da bu üüründen kalmadığı için alamadım ve bakıyorumki iyiki lamamışım.
    buraya daha çok bu ürün hakkındaki fikirlerinizi yazarsanız bende daha çok fikir edinirim.
    herkese kolay gelsin

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.