Şimdi Ara

CREA A9+ KULLANICILARI BURAYA (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
649
Cevap
1
Favori
37.370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bnm alet geldi sonunda neyse bu sefer doğru düzgün çalışıo şarjı baya gidio bide ilk geldiğinde sizdede şarjlımı geldi??
  • evet şarjlı geldi ve uzun sürede şarjı dayanmıştı
  • Selam arkadaşlar, bugün bende golddan crea a9 aldım yalnız şöyle bir sorunum var. Kutudan çıkan cd yle transcoder programını bir türlü yükleyemedim sürekli hata veriyor. Strom bluenun sitesinden indirdiğim transcoderi yüklemeyi başardım ama o da bir kaç saniye içinde işlem tamamlandı diyor ama dosyayı yaratmıyor bir türlü. Böyle bir sorunla karşılaşan var mı hiç aranızda?
  • quote:

Orjinalden alıntı: cronas

Selam arkadaşlar, bugün bende golddan crea a9 aldım yalnız şöyle bir sorunum var. Kutudan çıkan cd yle transcoder programını bir türlü yükleyemedim sürekli hata veriyor. Strom bluenun sitesinden indirdiğim transcoderi yüklemeyi başardım ama o da bir kaç saniye içinde işlem tamamlandı diyor ama dosyayı yaratmıyor bir türlü. Böyle bir sorunla karşılaşan var mı hiç aranızda?

Hiç yaşamadım akşam sana upload edeyim çekersin bendekini
  • Eyvallah saol epey zamandır uğraşıyom çıldırtmak üzere beni. Başka programla başka formatlara çevirip yine denedim hala aynı. Bi kaç saniyede completed diyo ama ne dosya var ortada ne başka bişey... Ya birde rica etsem diğer Media sync programınıda upload edebilirmisin? Onu da çalıştıramadım cd den. Teşekkürler şimdiden...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cronas -- 16 Aralık 2006; 15:35:20 >
  • dostum o sorun uygun olmayan formatta bir dosyayı transcoder la convert etmeye çalıştığın zaman oluyor topic i bi incele ne yapılması gerektiğini yazmıştım
  • Biliyorum öyle bir sorun olduğunu o yüzden imtooyla convert edip başka formatlarda da denedim ama her seferinde aynı şeyi yapıyor. Henüz bir dosya oluşturabilmiş değilim... Neyse yarın bakıcam artık tekrar ne derdi varmış.
  • crea mp3-mp4 çalar kullanan tüm arkadaşlarwww.crea.com adresine girip yazılım destek sayfasının hizmete geçirilmesi için mail atmanızı rica ediyorum çünkü malesef crea bu konuda ciddiyetten çok uzak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A21AA1D72 -- 16 Aralık 2006; 23:49:09 >
  • İyi geceler! Barış dolu bi dünya diliyorum.Bu benim ilk mesajım. 1 haftalık crea a9+ kullanıcısıyım.Memnunum fakat aynı transcoder sorunu ben de de var o yüzden verimli kullanamıyorum.aynı formattaki dosyaların bile bazısını çeviriyo bazısını çevirmiyo.bu arada bu programın oluşturduğu dosyanın uzantısı nedir başka bi programla o uzantı elde edilebilir mi??
  • Ne yaptıysam olmuyor yaw bir türlü dosya convert edemiyorum bu programda ben. Bin türlü formatla denedim convert etmiyor. Bu konuda bir fikri olan var mı arkadaşlar???
  • arkadaşım hayırlı olsun transcoder yazılımının son sürümünüwww.stormblue.co.kr adresinden indirebilirsin ancak site şuan güncelleniyor.aynı uzantıya sahip olan dosyalar farklı şekilde encode edildiyse transcoderda sorun çıkarabiliyor bu nedenle uyumsuz dosyaları imptoo mpeg encoder 3 yazılımıyla divx avi formatına çevirirsen transcoder da hiçbir uyum sorunu kalmayacaktır
  • Öncelikle teşekkürler. Evet siteye girmeyi denedim ama açılmıyor. Epey bir dosya denedim hepsini de imtooyla her türlü formata çevirip tekrar (dvixte dahil) convert etmeye çalıştım ama hiç bir işe yaramıyor.
  • transcoder ı uninstall edip tekrar kur çünkü programla ilgili ben böyle bir sorun yaşamıyorum
  • ben daha önce 10 kere kaldırıp tekrar kurdum programı değişen bişey yok.Codec sorunu olabilir mi acaba diye K-lite codec pack yükledim gene değişen bişey yok.crea ya mail attım cevap veren bile olmadı.bi yardım

• Codec sorununa benziyor. Benim de bazen başıma geliyor. Transcoder ı A9 un içine kopyaladım ki bir yere gittiğimde film çevirmek için kurayım diye. Bazı yerde sorunsuz dönüştürüyor. Bazen de 1 sn de bitti diyor ama tabii ki dosya falan yok. Ben de diğer cepten SD-Card ları dökülüyorum. Filmin full halini alıp eve götürüp orada çeviriyorum. Yani aynı dosya bir bilgisayarda dönüştürülürken diğerinde dönüştürülemeyebiliyor.
  • Ne tür bir codec yüklemek gerekir ki acaba? Bende de k-lite codec yüklü ama ne yaptıysam nafile bir işe yaramadı...
  • kazalite codec işinizi görmesi gerekmekte.Birde VLC player'ı yüklemeyi denerseniz daha iyi sonuçlar alabiliriz arkadaşlar
  • dostum site şuan faal durumda transcoder ın yeni sürümünü indirebilirsinwww.stormblue.co.kr/eng/index.asp
  • Siteden tekrar indirdim programı tekrar kurdum ama hala aynı kafayı yiycem ya bir sürü klip convert etmeyi denedim olmuyo. Nedir bu programın derdi anlamıyorumki video özelliği olan bir player var elimde ama ben kullanamıyorummmm
  • denediğim videoların uzantısı nedir?
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.