Şimdi Ara

CREA A9+ KULLANICILARI BURAYA (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
649
Cevap
1
Favori
37.369
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • cihazı dün aldım golddan.. daha önce linkini verdiğiniz creative pmc söylemişdim ama 1 hafta oldu gelmedi creative den kaynaklanıo falan dediler düşündüm kocaman player yazın onla rahat edemem diye bluetooth kulaklık var madem bunu alıyım dedim bide bakdım türk firması paramız ona gitsin dedim aldım 2 saat içnide gold şubemden aldım.. allahdan orda kontrol etmişim kulaklık varmı diye çünki kulaklık çıkmadı kulaklıksız fiyatı biçok sitede 320 ytl goldda 380.. neyse satış yaparken benimle ilgilenen cihazı anlatan müşteri temsilcisi şimdi "onun içinde vardır ya" demeye başladı "goldun sitesine bakalım varmı öyle bi hediye" dedi.. tabi çıldırdım ben orda 1 haftadır sizden ürün bekliyorum büyük harflerle BLUETOOTH KULAKLIK HEDİYE yazmışsınız yarın getirmeyin sıkıysa dedim kulaklığımı.. ve tabiki işe yaradı 1 haftadır güzellikle yarın gecek yarın gelcek dediklerinde tamam diyip anlayışla karşıladığımdan gelmeyen pmc nin sinirinide atmış oldum bugün büyük ihtimalle gelicek kulaklığım.. başka golddan kulaklığı gelmeyen varmı :)
    bide golddan alıcaklar kesinlikle kontrol etsinler çünki ilk dediğimde içinde vardır dedi adam eve gitseydim inandıramazdım kesinlikle..

genel izlenimim şu
    alet güzel karizmatik bi görünüşe sahip verdiğiniz parayı belli eden cinsden.. creative pmc gibi kalas değil.. bluetooth kulaklık olması bence en büyük artısı normal kulaklıkla kullanmam kesinlikle çünki iyasada birsürü 1gb player var bunu espirisi bluetoooh.. video gerçekden çok süper.. keşke aletin pilini çıkarabileceğimiz bi kapak olsaydıda reseti elle atsaydık böyle reset tuşuyla uğraşak zor alet en ufak yanlış dosyada kitleniyo çünki.. menüsü çok çirkin bunu söyleyebilirim çirkin iconlar var backgroundlar 9 yaşındaki tasarımcı bi çocuğun elindne çıkmış gibi civcivli.. fontda başka fontmu bulamadınız dercesine spor bi mp3 playerla alakasız (courrier new in kalın halini düşünün 10px)

bikaç sorum var
    1- altyazıdesteği olduğunu düşünmüyorum bile.. peki videoları çevirmeden önce altyazıyı üstüne ekleyebileceğimiz bi program varmı? altyazı önemli gerçekden benim için
    2- cihazın sd kart girişi sizinkidemi çok dandik? sd kapağının plastiğini kapatmak için savaş yapmak gerkeiyo
    3- bluetooth kulaklıkla kaç saat gidiyo hiçbiyerde bunu göremedim ? bluetoth açıkken ceptelefonları kıvranıyo bundada aynı şey geçerliyse boşa verdik parayı çünki ben bluetooth için aldım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi venour -- 8 Aralık 2006; 12:28:00 >

• bluetooth özelliğini ben hiç kullanmadım bilemicem
    sd kart kapağı dandik
    menüler dediğin gibi pek ii deil
    hayırlı olsun dostum
  • Onu başka sitelerden bulabilirsin altyazı ekleme olayını pmden ulaşırsan verebilirim
  • beyler zevk meselesi ben menülerini seviyorum fontlar arkadaşın dediği gibi başta biraz kötü görünüyodu ama 1.03 firmware ile o da düzelmiş durumda sd girişin üzerindeki lastik kapağı yerine oturtmak biraz uğraştırıyor yinede sd kartı sürekli tak çıkar yapmadığımıza göre çokta önemli bi durum değil
  • arkadaşlar 3 gün oldu alalı hala kulaklığım gelmemiş pazartesi günüe kaldı gerçekten ne yapsam bilmiyorum ya.. uzak durun golddan ya almayın eziyet çektiriyolar telefonda sallamıyolar bile ayaklarına gidiceksinde öyle sorucaksın..

neyse en azındna playerdan mutluyum şarjı hala full gösteriyo ne zaman düşücek bunun şarjı
  • merak etme düşüş olduunda 5 saat anca gider :D
    ama ürün süper çok memnunum yaa sefiorum aletimi
  • ben de almayı düşünüyorum bu a9+ 'dan.
    bugün teknosa'da biraz kurcaladım da, venour arkadaşm ekran görüntüleri konusunda çok haksız deil bence ya :) yazı karakterleri ve animasyonlar biraz dandik bence de..
    fw 1.03 'ten sonra düzelmiş halinin bi resmini koyabilirmsnz, mümkünse?
  • beyler bu aletle birlikte gelen mediasync programı güzel bi.şey hoş elle .wmi dosyasını hazırladım koydum ama hiçbişey olmuo lyric ayaırnıda yapdım displayden açmıo... txt ye arttım sonra menüye giriom text editorden okuyomda.. baya bi dandik oluo programda A9+ seçiyosun orda gösterio böle böle çıkıcak die ama olmuo? yapabilen warmı
  • Filmler icin altyazi desteği var. Ama altyaziyi filmin içine embed ediyor. Şu şekilde yapıyorsunuz. Önce filmin altyazısını bulup bir converter program vasıtasıyla SAMI formatına çeviriyorsunuz. (.smi) Daha sonra film dosyası ile aynı isimle filmin bulunduğu klasöre kopyalıyorsunuz.

Sonra Transcoder programında "Init .smi to video" seçili hale getirin.
    Sonra Start !
  • quote:

Orjinalden alıntı: venour

beyler bu aletle birlikte gelen mediasync programı güzel bi.şey hoş elle .wmi dosyasını hazırladım koydum ama hiçbişey olmuo lyric ayaırnıda yapdım displayden açmıo... txt ye arttım sonra menüye giriom text editorden okuyomda.. baya bi dandik oluo programda A9+ seçiyosun orda gösterio böle böle çıkıcak die ama olmuo? yapabilen warmı

manuel olarak yapan yok sanırım bende dahil
  • evet kimse yapamıoorr herkes mi beceriksizz yaa annamadım ki
  • buna firmware yazalım desem güleriz dimi epey
    çünkü gerçekten berbat bir menüsü var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PinkRock -- 11 Aralık 2006; 23:16:59 >
  • yaa okadar fena deil yaa
  • quote:

Orjinalden alıntı: PinkRock

buna firmware yazalım desem güleriz dimi epey

O kadarda değil canım Tabi daha güzel olabilirdi ama rezil değil en azından.Vede benim için zaten menü öenmli değil içerik olsun yeter.cafcaflı menüm olacağına işe yarar fonksiyonları olsun daha iyi AYnen şuan Crea A9 da olduğu gibi

• quote:

dostum sen daha iyisini yapabiliyosan menü taslakları hazırlayıp creaya yada stormblue ya gönder böylece bizde güzel menüler görürüz sayende
  • quote:

Orjinalden alıntı: svideoz

quote:

dostum sen daha iyisini yapabiliyosan menü taslakları hazırlayıp creaya yada stormblue ya gönder böylece bizde güzel menüler görürüz sayende

amma kompleksli tipsin be
  • arkadaş sen kimsin kendine gel seviyeyi aşağı çekme kelimelerini tartarak yaz ukalalık yaparak bir yere varamazsın bu topic i kompleksimden değil gerçekten yardıma ihtiyaç duyan arkadaşlara bir faydamız dokunsun diye açtım bunu unutma
  • svideoz kardeşim uğraşma gereksiz msjlarla boşver biz senin ne olddunu bilioruzz hiç laf atma canını sıkma bu tiplere
  • 2.sayfaya düşmüş yaa bizm başlık çıksın die bida yasayım dedim :D
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.