Şimdi Ara

CREA A9+ KULLANICILARI BURAYA (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
649
Cevap
1
Favori
37.366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: reLo

quote:

Orjinalden alıntı: ttt01

arkadaşlar sizde bu vcd filmlerini avseq dosyalarını direk programlamı dönüştüryorsunuz yoska önce daha ufak bir boyuttaki formata cevirip mi daha sonra dönüştürüyorsunuz yani direk crea nın programıyla dönüştürünce 200 mb fln oluyor 700 mb lık dosya 2 film anca atılıyor :S

O sana kalıyor ama küçültmekte yarar var lakin ekran küçük ve çözünürlüğü kısarsan biraz sorun olmayacaktır.

hiç bi sorun olmuyor transcoder dan küçült ve izle bu kadar basit daha ince detaylara sonra bakarsın ok kolay gelsin

• quote:

Orjinalden alıntı: alprock88

quote:

quote:

arkadaşlar sizde bu vcd filmlerini avseq dosyalarını direk programlamı dönüştüryorsunuz yoska önce daha ufak bir boyuttaki formata cevirip mi daha sonra dönüştürüyorsunuz yani direk crea nın programıyla dönüştürünce 200 mb fln oluyor 700 mb lık dosya 2 film anca atılıyor :S

O sana kalıyor ama küçültmekte yarar var lakin ekran küçük ve çözünürlüğü kısarsan biraz sorun olmayacaktır.

hiç bi sorun olmuyor transcoder dan küçült ve izle bu kadar basit daha ince detaylara sonra bakarsın ok kolay gelsin

Sorundan kastım zaten program hatası değil ; boyut ile alakalıydı (boyutu düşürüp daha çok film koyma yönünden) program sorunsuz zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reLo -- 27 Kasım 2006; 16:28:16 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Sorundan kastım zaten program hatası değil ; boyut ile alakalıydı (boyutu düşürüp daha çok film koyma yönünden) program sorunsuz zaten

dostum senin sorunların mı var harbiden
    ben sorun derken soruyu soran ttt01 kardeşime dedim hiç bi sorun olmuyo transcoder da küçült ve izle die
    arkadaşımızın sorusuna söyledim
    anlamadın nese hadi bu seferlik böle olsun

• neyse arkadaşlar yanlış bir anlaşılma olmuş ben şey dicem aslında böyle elimizde olan divx lerden yada kliplerden paylaşsak küçültüp mp3 playera göre buraya koysak nasıl olur???
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

dostum senin sorunların mı var harbiden
    ben sorun derken soruyu soran ttt01 kardeşime dedim hiç bi sorun olmuyo transcoder da küçült ve izle die
    arkadaşımızın sorusuna söyledim
    anlamadın nese hadi bu seferlik böle olsun

benim yazıdan alıntı yapınca doğal olarak öyle oldu ki ben normal yazı yazdım sanırım yanlış anladın

• ya bu arada bugün gidip baktım o creative... bizim crea kesinlikle kat be kat üstün ondan bi kere görüntü kalitesi daha iyiymiş, sonra onun e-book olayı yokmuş, radyosu yokmuş fln fln... ve o alet kocaman yaabu arada müstakbel mp3ümü de inceleme fırsatı elime geçti (crea) görevli elimden zor aldı aynı zamanda gold da 30 ytl indirim yapmışlar creaya... bluetooth stero kulaklık(stormblue_ya ait) dahil 380 ytl olmuş, kulaklığı denedim , fena değildi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hatshepsutt -- 27 Kasım 2006; 22:51:11 >

• dostum şimdi eğri oturup doğru konuşmak lazım görüntü kalitesi ve iri cüsseli olması creative zen pmc için büyük eksi ama ses kalitesine gelince creative bu alanda uzmandır.creative in ses kalitesi için 10 üzerinden 9 verirsek crea yada rahatlıkla 8 veririm.onun dışında creanın artıları çok fazla tabiki
  • biliyorum dostum o kadar değil yani... zaten farkındaysan ses gibi ayrıntılara(!!!) hiç inmedim
  • kesinlikle creative ses de creadan kat kat iyidir ama işlevselliği düşük aletin o kesin
    bizm crea cidden çok kuallnışlı yaa çok seviom aletimi bu arada
    şu video paylaşımı olayı hoşuma gitti yapalım mı
  • Arkadaşlar Creative ile Crea'yı ses olarak karşılaştırdı arkadaşım vede Puan olarak verilecekse 10 üzerinden 9 Creative ise 10 üzerinden 7.5 da Crea'ya verdi arkadaşım.Seste en iyisi ama öncedende abimin sahip olduğu i-river gerçekten müthiş bir sesi var.Ama bu paraya çıkabilecek en güzel alet Crea bence
  • bnce de bu fiyata crea daki özellikleri bulunduran ve crea kalitesinde ki bi alet yok en azından türkiye de yok fiyat performans bakımından harika bi ürün
    mp4 player ım diiye demiorum ha
  • almayı düşünen arkşlarımız varsa kesinlikle öneririm
  • arkadaşlar cream hele şükür ki dün geldi kargodan .mesaj atamadım işim vardı. ürün hakkında ki izlenimlerim şimdiye dek oldukça olumlu beklentilerimin doğrutuldusunda bir creayla karşılaştım doğrusu.ses kalitesi oldukça iyi ürünle gelen kulaklık beni şaşırttı ben çok kolpa bi kulaklık gelicek die bekliodum ama yanıldım.görüntü kalitsi şahane.beklediğmden ii.radyo güsel.kısacası crea sadece bir mp3 player diil tam bir multimedya oynatıcısı.destekladiği formatlar da fazla.bunların dışında bnm A9 hakkında sorularım olcak yardım edersseniz sevinirim

1-copied e attığımız şarkıları player da artist song ve alfabetik sıraya göre seçebiliomuyuz?Nasıl?
    2-Bluetooth la veri transferi oluo mu?Nasıl?(bugün arkadşımın telefonu bnm cihazı tanıdı ama veri transferi
    yapmadık)
    3-rec tşunun yanında ab yazıo o ne demektir?ne işe yarar?
    4-radyoda kaydetiğmiz kanalı nası sileriz(deiştirme diil)
    5-bazen player ı açtığımda direk şarkı çalmaya başlıo bunu nası engellelrim?
    6-mediasync manger ne işe yarar?
    7-creamdan daha iyi bi performans almam için hangi kulaklığı tavsiye edersiniz?(20-40 ytl arası bişi olsa ii olr)

teşekkürler

• dostum öncelikle hayırlı olsun güle güle kullan

-1. copied e attığımız şarkıları player da artist song ve alfabetik sıraya göre seçebiliomuyuz?Nasıl?

böyle bişe olmuo sanırsam bnde klasör klasör var santcıya göre eğer tek tük deişk şarkılar varsa karışık die bi klasör oluşturdum öle dinniorum

-2 Bluetooth la veri transferi oluo mu?Nasıl?(bugün arkadşımın telefonu bnm cihazı tanıdı ama veri transferi
    yapmadık)

benim de telefonumda tanıo ama veri transferi ne yazik ki yok sadece uyumlu bluetooth kulaklarla bu özelliği kullanıoruz (teknosada veri transferi yapabilioz demişlerdi ama hadi len dedim resmen adamın yüzüne :D
    -3 rec tşunun yanında ab yazıo o ne demektir?ne işe yarar?

açıkcası bende bilmiorum araştırmadım klavuz da yazr belki oraya baktın mı
    -4 radyoda kaydetiğmiz kanalı nası sileriz(deiştirme diil)

denedim bulamadım sende bulamayanlardansız bilen varsa sölesin ben kullanmıom ama merak işte
    -5 bazen player ı açtığımda direk şarkı çalmaya başlıo bunu nası engellelrim?

onu engellenmenin bir yolu yok ya da varda bn bilmiorum 1 aydır kullanıom bulamadım

-6 mediasync manger ne işe yarar?

ürünün şarkı sözü desteği vardır şarkı çalarken sözleri okuyabilrsn bunu ayarlamaya yara bu program forumda geniş ce annatılan bi konu
    -7 creamdan daha iyi bi performans almam için hangi kulaklığı tavsiye edersiniz?

kulaklıklarla ilgili topiclere bak orda gerçekten ii bilenler incelemişler onlarada sor ayrıca

• 1 - Anladığım kadarıyla cihaza atma sırasıyla listeliyor. Onun dışında bir sıralama yok.
    2 - Veri transferini unutun. Sadece ses transferi destekleniyor.
    3 - A-B tuşu bir parçanın içerisinde başı ve sonu belli olan bir bölümü tekrarlı çalmaya yarıyor. Eğer dialoglarla dil öğrenme çalışmanız varsa faydalı.
    4 - Bilen varsa ben de merak ediyorum.
    5 - Playeri kapatırken mp3 ü stop edin.
    6 - MediaSync şarkılara lyric taglerini otomatik aratıp ekletmeye yarıyor. Bunun dışında playera dosya atma ve geri alma gibi işlevleri de var. Ayrıca playerdaki listemizi sıralama vazifesi de var. (Bkz - Madde 1)
    7 - Cevabı bu konuda tecrübeli arkadaşlara bırakıyorum. Ben orijinal kulaklığıyla şimdilik mutlu mesut devam ediyorum.

Saygılar.
  • cvplarınız için teşekkürler.bnm bisorum daa olcak bana video aktarım hızı yavaş geldi transcoder da.bunun settings le alaksı var mı?
    video bitrate 200
    frames per second 200
    bnde yani ikisde mediumda
  • dostum öncelikle hayırlı olsun sorunlarına gelince cihaza şarkıları hangi sırada atarsan o şekilde çalıyor kendi içinde alfabetik sıralama yapmıyor,bluetooth tan sanırım veri transferi yapılmıyor ama cep telefonundan deneyemediğim için bu konu benim içinde tam bir muamma,rec a-b tuşu hem kayıt hem a ile b noktası arasında tekrar çalma hemde dosya silme işlevi için kullanılıyor.browser ekranına silmek istediğin dosyanın üzerine gelip rec tuşuna basılı tutarsan dosya silinir.istasyon silme hakkında bilgim yok açıkçası stop fonksiyonu ne yazıkki yok firmware la düzletilebilecek bir durum.mediasync yazılımı ile tüm dosyalarını organize edebilir crea ya gönderirsin ayrıca şarkı sözlererini bulup mp3 ten görebilirsin.ben a9 umda creative ep630 kullanmaktayım oldukça başarılı kulaklıklar sanada tavsiye edebilirim fiyatı 50ytl civarı ama verdiğin paranında hakkını alırsın
  • Transcoder daki dönüştürme hızı belli başlı birkaç parametreye bağlıdır..

1. Bilgisayarınızın anlık işlem gücü
    2. Disk okuma-yazma hızı
    3. Bellek hızı
    4. Kaynak video nun türü
    5. Hedef video ayarları

Yani kalite ayarlarıyla oynamak sonucu minimum etkileyecektir.
    Fakat misal bir Quad Core işlemci ve örneğin SATA2 disk işlemlerinizi gayet hızlandırır.
  • taşekkürler bnm bi soru(n)um daa var bugün olmaya başladı bu.bazem playerı açtığımda şarkı çalıo ama ses gelmio video da ses gelmio kaptıp tekrar açtığmda gelio.ara sıra böle bi sorun yaşıom neden hatta bazen iki defa kaptıp açınca düzelio format fln mı çekmelim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pazarsuyu -- 1 Aralık 2006; 17:37:55 >
  • bnce bi resetle ama o anda belki geçer sorun sonra stormblue nin sitesinde firmware ını yükle büyük bi ihitmal sorun geçer
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.