Şimdi Ara

CREA A9+ KULLANICILARI BURAYA (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
649
Cevap
1
Favori
37.366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • aslında bu lyric olayını bir arkadışımız zahmet olmaz ise resimli anlatırsa çünkü birkaç deneme yaptım texti kaydedip attım tekrar mp3 player'a ama olmadı.Programda oldu sesler ve sözler tam zamanında cıkıyor ama playerde cıkmıyor.Zahmet olmaz ise yaparsa birisi sevinirim resimli olarak.Hatta en başa ekleriz böylece sorusu olanlar vs direk konunun başından bakabilir kolayca
  • dostum programın içinden text leri a9+ olarak seçip aratıyosun değil mi? eğer a9+ yı seçmezsen sözleri programdan görürsün ancak crea ya attınmı lyrics özelliği çalışmaz ayrıca creadanda şarkı sözünü seçmiş olman gerekli
  • http://img301.imageshack.us/img301/9861/ads305zwd0.jpg

bu adımdan sonrası nasıl olacak.Şimdi bu bana text dosyası oluşturtmadı bişi yapmadı.Sadece yaptığım olay ; search diyerek şarkıyı buldum çift tıkladım yükledi makinaya sanırım.Daha sonra auto text dedim ve üzerine geçti şarkı sözlerini .Programdan sorunsuz hallediyorm şarkı sözünü ama mp3 playerde edemiyorum
  • Aynen bende beceremedim sol tarafa şarkı felan hiç bişey atamıyorum kafayı yedim ztn çıkarılabilir disk f yi görmüyo neyse bir de fazla zmn bulamıyorum 10 dakka uğraşabiliyorum sınavlar var birsürü halledicem bu akşam ama
  • Yok ben ağlıcam ama movie transcoder programıyla ayarları yaptım.bir tane deneme amaçlı klip attım ama gel gelelim playerda acmadı delireyimmi ..offf
  • kullanma klavuzunu dikkatle oku orda yazıo ztn nasıl video mpy yapacağını
  • quote:

Orjinalden alıntı: sky_lord

kullanma klavuzunu dikkatle oku orda yazıo ztn nasıl video mpy yapacağını

Tamamdır onuda halletim tek sorunum elle text dosyası oluşturuyorum.Sonra şarkıya göre editliyorum saveliyorum.(A9+ seçili şekilde) daha sonra programdan bakıyorum nasıl durum diye ama olmamış gözüküyor.sizden ricam yardımcı olursanız sadece elle şarkı sözlerini editledikten sonra ne yapmamız gerektiği.Cevaplara baktıgımda benzer sorunları görüyorum arkadaşlarda.
  • Arkadaşlar merhaba bende crea A9+ aldım yalnız converterle ilgili problem yaşıyorum. Ancak aracı bir programla istediğim videoyu çevirip daha sonra a9un transcoderu ile çeviriyorum. Buda biraz zahmetli oluyor. A9 a özel bildiğiniz bir program varmı yada siz direk nasıl çeviriyosunuz. Cevaplarsanız sevinirim şimdiden teşekkürler.
  • dostum crea ya özel transcoder dan başka en azından benim bildiğim kadarıyla başka program yok malesef
  • abi transcoder süper program video yu süper bi şekilde küçültüp kaliteli yapabilio yaşadıın sorun ne ki program da
  • boyutunu küçültmek istediğim videoyu attığım zaman çeviriyi hemen yapıyor gösteriyor ancak yapmıyor. anlamadığım neden bu şekilde oluyor
  • Manuel olarak şarkı sözlerini ayarlayabilen varmı :D ben ayarlayamadımda:D
  • siz hertürlü video formatını küçültebiliyormusunuz mesela bir divx filmini direk olarak transcoder programına attığınızda problemsiz bir şekilde formatını değiştirebiliyormusunuz. ben bu durumdan yana çok fazla sıkıntılıyım cevaplarınıza da hemen cevap veremedim. kamu personeliyim bu sebepten ötürü sürekli olarak net te değilim ama konuda bana yardımcı olursanız çok sevinirim
  • Valla özellikler var ama ne kadar küçültür tam incelemedim işin açıkçası ayarları yapabiliyorsun ama detaylı olarak yaptıgını sanmıyorum en güzeli başka programla küçültmek ve ardındanda filmi gerekli ayarlar yapılarak transcoder'e getirilip A9'a atılması
  • arkadaşlar sizcede bir videoyu önce başka bir programla küçültüp ondan sonra transcodere atmak biraz zahmetli değilmi. bence bunun daha pratik bir yolu var.
  • yaa tabiki daha zahmet li
    ben avseq(dosya türü dat diyiyo),bide winamp media fila dien dosyaları küçültüp alete atıorum son derece de kaliteli gösterio
    başka formatları bilmiorum oluomu olmuomu ama olmuosa biras sahmet edicez başka programlar kullancaz

lyric olyında bnce manuel olark yapamadım 3 saat uraştım yapamdım çok cins bişe otomatik arıyorum buluo dosyayı atıorum okuyarak dinliyorum şarkımı :
    ama bazen otomotik arattığımda sözleri çıkmıo bazı şarkılarda sözleri bulamıo eee bunuda manuel halletmek lasım ama nasıl
  • quote:

Orjinalden alıntı: alprock88

lyric olyında bnce manuel olark yapamadım 3 saat uraştım yapamdım çok cins bişe otomatik arıyorum buluo dosyayı atıorum okuyarak dinliyorum şarkımı :
    ama bazen otomotik arattığımda sözleri çıkmıo bazı şarkılarda sözleri bulamıo eee bunuda manuel halletmek lasım ama nasıl

Evet aynen öyle ama nasıl ? Şuanlık bende text dosyası halinde atıp açıp okuyorum artık idare ediyorum.Manuel olarak yapan varsa yardımcı olursa güzel olacak
  • hehe sende mi o taktiği uyguluosun aynen aynen ya ben aslında çok okumuorum ama bazen iyi oluo

manuel olarak şarkı sözü atmayı bilmeyen arkadaşlara duyrulur .txt uzantılı dosyayı atın alete okuyun güzel oluo
  • yapacak başka olay yok ne yapalım kitapçıktaki açıklamalar yetersiz zaten ..Kaldı ki birde sync kaydedebiliyorsun ama ne işe yarar çözemedim.Başka program çekeceksin sanırım onunla yapacaksın ne yapacaksın ama uyarmı uymazmı vizelerden sonra daha rahat deneme yanılma yoluyla halledecem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reLo -- 24 Kasım 2006; 17:49:04 >
  • beyler artık transcoder programındaki bit rate sınrlamasını aşıp 250kb bitrate den daha kaliteli video izleyebilirsiniz bu tamamen bana ait bir yöntemdir.öncelikle transcoder.exe klasörünü gelin orada transcoder yapılandırma ayarları yazan not defteri şeklinde bi ikon var onu açın aşağıdaki satırda bulunan
    maxrate değerini 250 yerine 400 gibi bir değerle değiştirin ardından kaydedip çıkın işlem tamam artık 400kb olarak kayıt yapabilirsiniz.yalnız değişiklik yapmadan önce bu dosyanın bir kopyasını yedeklemeyi unutmayın ne olur ne olmaz kolaygelsin
    PARAM_DIVX = -ovc lavc -lavcopts vcodec=mpeg4 -lavcopts vbitrate=$VID_BITRATE$ -ffourcc DIVX -lavcopts keyint=100 -lavcopts vrc_maxrate=500 -lavcopts vrc_buf_size=1835
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.